Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Dům techniky. Ubytování: - dvoulůžkové pokoje(vhodné pro jednotlivce i firmy). Pořádání kurzů a seminářů. Pronájem místností pro účely podnikání.

Servis protipožárního zařízení Kontroly, opravy: - všechny typy ručních a pojízdných hasicích přístrojů. Školení v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce Kontroly požárních vodovodů a jejich příslušenství Prodej: - příslušenství požárních vodovodů - hasicí přístroje.

KOMPLETNÍ SLUŽBY: - bezpečnosti práce - požární ochrany - hygieny práce - návrhy bezpečnostních značení včetně realizace - zajištění veškerých revizí PRODEJ: - věcné prostředky požární ochrany - bezpečnostní značení a tabulky - alkoholtestery - OOPP

Výroba a zpracování: - technická dokumentace. Poradenství v oblasti požární prevence.

Cílem společnosti je vytvořit a přiblížit nabídku celoživotního vzdělávání všem zájemcům a propojit všechny, kteří se na celoživotním vzdělávání podílejí.

Poradenská a vzdělávací společnost se zaměřením na budování firemních týmů a zlepšování výkonnosti, spolupráce a komunikace. V rámci poradenských služeb zajišťujeme výběr a zjišťování rozvojových potřeb zaměstnanců formou Assessment a Development Centra, analýzy spokojenosti zaměstnanců a úrovně firemní kultury a hodnocení manažerských kompetencí ...

Komunikační agentura: -reklama a propagace -tlumočení a překlady -vzdělávací kurzy.

České vzdělávací centrum Nabízí: - otevřené kurzy a semináře pro prodejce, administrativní pracovníky a manažery - vnitrofiremní tréninkové akce - příprava dealerských a prodejních konferencí a kongresů - příprava a organizace kongresů a konferencí.

Poradenská činnost v oblastech obchod, marketing, management, komunikace a finance: - personální audit - definování vzdělávacích potřeb - vzdělávání, školení, semináře - otevřené, uzavřené kurzy - trénink dovedností - odborné semináře - komplexní zastřešení vzdělání - konzultace dle individuálních potřeb zákazníka - tvorba ...

Nabídka řídicí, konzultační a poradenské činnosti. Poskytování marketingových služeb, personálního školení a seminářů.

Poradenství: -požární (protipožární) ochrana.

Kurzy první pomoci pro firmy i jednotlivce. - Seznámíte se v nich se zásadami první pomoci. - Naučíte se resuscitovat na resuscitačních pannách. - Vyzkoušíte si polohování a transport raněných. - Informace o právní úpravě týkající se první pomoci a případném postihu za neposkytnutí pomoci. - Naučíte se správně volat záchrannou službu a ...

Intenzívní kurzy, rekvalifikace, výuka: - počítačová grafika a CAD systémy - školení pro správce počítačových sítí - školení manažerů a ekonomů firem - účetnictv í -jednoduché, podvojné. Testování, certifikace.

Ekonomické informační systémy, software na zakázku: -systémová integrace -procesní analýzy, studie -prodej a implementace standardních informačních systémů -konzultace a podpora systému SAP R/3 -dodávky a servis Hardware -outsourcing -poimplementační podpora a HelpLine.

Výuka, školení a periodické zkoušky svářečů ve všech metodách svařování Svařování litiny, hliníku, mědi, chromniklu a železa.

Organizační, vzdělávací, poradenský a zprostředkovatelský servis. Semináře, kurzy a konference z oborů: -obchodní dovednosti -platební styk (směnky, pohledávky) -legislativa vč.úpadkového práva (dražby, konkurzy, vyrovnání exekuce) -ekonomika -manažerské techniky (personalistika, rétorika, grafologie) -stavebnictví ...

Svářečská škola, kurzy: -svařování kovů, plastů -pájení mědi -kurzy svářečů -metody svařování: -plamenem, elektrodou, polyfúzní -poradenství -zajištění certifikace.

Nabízíme: - komplexní konzultační a vzdělávací služby pro evropské průmyslové podniky.

Služby: - firemní vzdělávání - outdoorové a teambuildingové programy - konferenční servis - public relations.

Služby: - firemní vzdělávání - outdoorové a teambuildingové programy - konferenční servis - public relations.

Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti při práci.

Instruktor: - autoškola - obsluha strojů a technických zařízení.

Poradenství: -ekonomické -organizační. Služby: -organizace školení, kurzů, seminářů, přednášky -automatizované zpracování dat* -software.