Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Elektromontáže, projekce, revize: - elektrická zařízení. Školení: - bezpečnostní předpisy v oblasti elektro.

Poradenství, vzdělávání, školení, kurzy: - zavádění dle ČSN EN1 ISO 9 001:2001; ČSN EN ISO 14 001:2005; OHSAS 18 001:1999 - zkušebnictví - lidské zdroje - strojírenská technologie. Grafická a reklamní činnost.

Služby: - zpracování rozpočtů a plánových kalkulací - výpočet výsledných a cenových kalkulací - rozbory pomocí analýzy odchylek - implementace aplikace informačního systému pro controlling zisku.

Největší vzdělávací agentura v oboru přípravy na vysoké školy v ČR. Školení-firemní kurzy: -marketing -internet-nový způsob komunikace -personalistika -management -jazykové kurzy: -výuka jazyků: -anglicky, německy, francouzsky, španělsky. Kurzy pro veřejnost: -počítačové kurzy -jazykové kurzy: -angličtina, ...

Školící a zkušební středisko. Služby: -zkoušení, diagnostika staveb -zkoušení stavebních materiálů -certifikace pracovníků NDT -stavebně technické posudky.

Služby, organizace, zajištění: -profesionální kongresy, konference, semináře, sympozia -doprovodné, odborné programy -vzdělávací programy, firemní prezentace -výstavy -prezentace firem -catering -předváděcí akce s tlumočením -doprovodné programy -společenské, sportovní akce -plesy, rauty, bály, párty. Pronájem: ...

Školení: -řidiči vysokozdvižných vozíků.

Společnost se řídí standardy ISO 9001 a 14001pro oblasti systémů řízení, environmentu a energetiky. Poradenství je poskytováno pro: -životní prostředí (EIA, posudky, audity, Hlukové a Rozptylové studie, nakládání s odpady, Analýzy rizik, hydrogeologie, Studie krajinného rázu, identifikace brownfields atd.) -systémy ...

Firemní a osobní vzdělávání orientované především na manažery – hlavní cíl je růst osobnosti.

Naší specializací jsou RODINNÉ AUDITY. Dále poskytujeme služby v oblasti organizačního, projektového a dotačního poradenství. Zajišťujeme školení a kurzy v oblasti dotačního managementu a administrace projketů ESF.

Tvoření a realizace: - odborné vzdělávací programy pro podnikové FINANCE & CONTROLLING.

Celoživotní vzdělávání dospělých: -kurzy, studium: -informační technologie -počítačové kurzy -řízení lidských zdrojů -ekonomika a podnikání -jazykové kurzy -rekvalifikační kurzy -řízení jakosti.

Služby: -poradenství: -ekonomické -mezinárodní marketing -účetnictví -školení -kurzy -semináře (komunikace, motivace, vedení a řízení, práce týmů) -rozvoje osobnosti. Práce: -studené protektorování pneumatik na nákladní auta.

Služby: -školení v oboru bezpečnosti -pořádání technických školení a kurzů týkajících se ovládání stavebních strojů či řetězových pil -školení lešenářů, jeřábníků, elektrikářů či svářečů.

Poradenství: - formou projektu - formou koučování - kombinace forma projektu + koučování - produktivita, výkonnost, ziskovost. Vzdělávání - kurzy, semináře: - školení - workshopy, tréninky. Správa firem.

Služby: -zabezpečení jakosti -příprava systému jakosti dle ISO* 9001, ISO 14001 -poradenství, vzdělání v systému jakosti -výcvik interních auditorů -audit systému jakosti -statistické metody v systémech jakosti.

Kurzy, školení: - svářečské. Svářečské práce.

Zajištění potřebného počtu kvalifikovaných zaměstnanců pro potřeby holdingu, včetně zajištění personálu pro barový provoz v Praze a Ústí nad Labem. Personální poradenství v oblasti získávání nových zaměstnanců a zprostředkováním jejich dalšího školení a vzdělávání. Zajištění veškeré personální a mzdové agendy.

Školicí a poradenská firma v oblasti prevence a správy pohledávek. Na základě dlouholetého poskytováni služeb v oblasti správy pohledávek známe podrobně silnou potřebu kvalitního řízení a managementu pohledávek. Proto poskytujeme poradenství a školení v rámci managementu pohledávek. Prodává, distribuuje a uvádí do provozu software na správu ...

Poskytování a správa software pro environmentální management a nabídka ekologického poradenství.

Kompletní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany. Školení a přezkoušení: -řidič silničních vozidel -řidič vysokozdvižných vozíků -eletrikář dle vyhlášky č.50/78 Sb. Technické kontroly vysokozdvižných vozíků.

Požární ochrana: - prodej, revize, opravy, plnění: - hasící přístroje - prodej, revize, kontroly, opravy: - hydranty - revize, kontroly: - protipožární klapky - odborné práce v oboru požární ochrany - posouzení požárního nebezpečí objektů a činností - školení a odborná příprava v oboru - poradenská a konzultační ...

Vzdělávací a personální společnost nabízející komplexní profesionální služby při řešení úkolů rozvoje a růstu lidských zdrojů. Školení: -obchodní zástupci -vedoucí obchodních struktur -management -školitelé -management času. Poradenská činnost: -průzkum společnosti -vytváření organizačních systémů a postupů -tvorba obchodních ...

Školení: - v oboru organizace a realizace vzdělávacích akcí.