Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

KOO-BOZPO, s.r.o. se zaměřuje na bezpečnost práce a požární ochranu, školení a s tím související činnosti.

INTEGRA CENTRUM s.r.o. je společnost organizující: - školení a semináře z ekonomické oblasti a z oblasti rozvoje osobnosti - akreditované semináře pro úředníky obcí a státní správy - vzdělávací kurzy, školení, semináře na téma daň z příjmu, DPH, mzdové účetnictví, právo a personalistika - školení na audit, účetní a daňové poradenství - ...

Veřejná střelnice. Sportovní a rekreační střelba. Možnoxt výcviku ozbrojených složek státu. Praktická přípravu žadatelů o zbrojní průkaz.

PhDr. et Bc. Jan Kabát poskytuje služby pro řešení sporů mimoprávní cestou, právní služby, realizuje kurzy ADR a nabízí možnost uspořádání supervizního setkání pro mediátory.

Služby: - firemní vzdělávání - personální poradenství - koučování, mentoring - marketingové poradenství, grantové poradenství

Služby, školení: - příprava a poradenství v oblasti ISO 9001 i v návaznosti na dotace - v oblasti poradenské, konzultační a vzdělávací činnosti systémů managementu - poradenství, příprava v oblasti managementu. - školení v oblasti automobilového průmyslu - zajištění vhodných dotačních titulů na celou šíři činnosti.

Wyda s.r.o. jako vzdělávací společnost, poskytuje: - kurzy na klíč pro firemní zákazníky - rekvalifikační kurzy - e-learningové kurzy - vzdělávání pedagogických pracovníků - poradenství v řízení a rozvoji lidských zdrojů - poradenství v oblasti projektů - specializace na vzdělávání osob se středoškolským a vyšším vzděláním které ...

Ing. Adam Šalša poskytuje kompletní poradenství v oblasti BOZP a PO. Zajistí Vám přeškolení zaměstnanců, vč.vypracování potřebných dokumentů.

Vydavatelství - magazín Business Woman - pořádání seminářů a workshopů a eventů.

Stlužby - IT podpora - outsourcing - správa sítí různých platforem a operačních systémů - kurzy, školení programvání, MICROSOFT a další.

Služby - koordinátor BOZP na staveništi - technický dozor investora - izolace střech.

Školení BOZP a PO on-line po celé ČR. Bezpečnost práce na míru, služby BOZP a PO komplexně. E-shop BOZP s produkty a službami v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany.

Firma Průša - Tretera Elektro se sídlem v Třebíči nabízí komplexní služby v oblasti elektroinstalací. V rámci naší činnosti se zabýváme elektromontážními pracemi, poskytujeme poradenství a také zajišťujeme revize a školení tlakových nádob, zdvihacího,  plynového a elektro zařízení v celém rozsahu, včetně školení s přezkoušením odborné kvalifikace ...

Služby pro zdravotnická zařízení: Administrativní servis pro zdravotníky Převody lékařských praxí na SRO - vše od přípravy provozních řádů, veškerý styk s úřady až po převod smluvních vztahů se ZP Prodeje a oceňování lékařských praxí Bezpečnost práce a PO pro ambulance - kompletní povinná dokumentace, hodnocení rizik, kategorizace práce, ...

Leasing, prodej, pronájem lešení: - fasádní - pojízdné - hliníkové - modulové - zastřešení - doplňky - vrátky. Kompletní lešenářské práce. Školení lešenářů firemním instruktorem lešenářské techniky na lešení ALFIX.

Poradenství, realizace a vzdělávání pro firmy i instituce v oblasti marketingu a managementu. Aplikace efektivního marketingu (reklama v tisku, rozhlase a TV, public relations, grafické práce, polepy, ...). Pořádání konferencí, soutěží, tiskových konferencí, seminářů a kurzů (outdoor, teambuilding, presentační, komunikační a obchodní dovednosti, ...

Jazykové vzdělávání. Překlady běžné i soudní (úřední). Manažerské vzdělávání - semináře a workshopy. Poradenství z oblasti interního auditu a řízení kvality ve veřejné správě. Rekvalifikační kurzy. Řízení kvality ve veřejné správě. Strategické plánování, procesní řízení.

Bezpečnost práce. Požární ochrana. Školení BOYP.

Jazykový audit Školení - účetnictví - ekonomie - pracovně právní minimum Překlady - tlumočení Doučování učiva základní školy (specializace na dyslexii, dysgrafii, dyskalkulii, problémy s psaním a čtením) Jazyková škola - angličtina - němčina - ruština - francouzština - ...

Poradenství, školící činnost: - bezpečnost práce - požární ochrana. Provozovna: - Vělopolí 45.

Colusor s.r.o.je společnost, která dodává léky a zdravotnické pomůcky do zdravotnických zařízení a nemocnic. Také poskytují ekonomické hodnocení léčiv na základě jejich nákladů a výsledků. Provádí přednášky a školení zaměstnanců.

PatentOn Group s.r.o.poskytují obchodní, inženýrskou a zprostředkovatelskou činnost, poradenství v oblasti ochraně duševního zdraví. Provádí v této oblasti semináře a školení, zabývá se ochrannými známkami a psaní rešerší.

Poradenství a školení v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany - BOZP

Webové stránky Školení v oblasti informačních technologií Rekvalifikace a školení v oblasti zdravotnictví a sociálních služeb

Společnost SAFEA IVS s.r.o. poskytuje komplexní služby v oboru bezpečnosti práce a požární ochrany. Zaměřují se na psaní odborných prací, činnosti v poradenské oblasti v hygieně práce, školení zaměstnanců z hlediska BOZP.