Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Školící společnost v rámci účetnictví, která nabízí : - účetní supervize - dohled a další rozvíjení vašich schopností - školení začínajících účetních - efektivní formou výuky, po absolvování má klient schopnost samostatně vést základní účetnictví - poradenství pro účetní - realizace i prostředním Skype

Provádíme vzdělávací činnost na území MS kraje. Podnikům zajišťuje vzdělávání, školení a rekvalifikaci v oblasti svařování, pájení, řezání kovů.

Poradenství, výzkum, služby - sociální výzkum - projektové řízení, příprava, administrace, realizace projektů - školení v oblasti informačních a komunikačních technologií - poradenství v oblasti sociálních inovací.

Činnost: - bezpečnost práce - požární ochrana - školení PO, BOZP - koordinátor BOZP na staveništi - revize zdvihacích zařízení, dětských hřišť.

Služby: - poradenské služby v oblasti životního prostředí - bezpečností poradce ADR. - bezpečnost a ochrana zdraví při práci - požární ochrana - zavádění systému řízení ISO.

AUTOŠKOLA Řidičská oprávnění skupiny B – osobní automobil Řidičská oprávnění skupiny D – autobus – rozšíření ze skupiny B, C a podskupiny D1 Kondiční a zdokonalovací jízdy na osobní automobil i autobus Příprava na přezkoušení odborné způsobilosti – vrácení řidičského oprávnění všech skupin po „vybodování“, po uplynutí sankce nebo ...

Služby: - vzdělávací programy na míru - týmový koučink - individuální koučink - leadership - firemní komunikace....a další.

Odborně způsobilá osoba v prevenci rizik. Odborně způsobilá osoba v požární ochraně.

Školícím a poradenském centru: - kurzy pro manažery, obchodníky - koučování - HR servis.

Služby: - svářečská škola - kurzy sváření, svařování

Činnost: - výuka francouzského jazyka

Činnost: - služby v oblasti BOZP, PO - školení bezpečnost práce, požární ochrana.

Služby - kurzy a semináře se zaměřením na účetnictví, daně, mzdy, pracovní právo a personalistiku.

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, požární ochrany - provádění vstupního a periodického školení BOZP, včetně zpracování povinné dokumentace - pravidelné a mimořádné kontroly BOZP - školení zaměstnanců z předpisů PO.

Bezpečnost práce a Požární ochrana. Poskytování služeb v oblasti BOZP a PO - bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany.

Svářečská škola, vzdělávací středisko - výuku a zkoušky svařování - odborné vzdělávací kurzy a školení pro certifikaci GAS.

Služby: - facility management - správa a údržba budov - služby v oblasti BOZP a PO - bezpečnostní a úklidové služby

Služby: - dotační činnost - marketing - reklama - vzdělávání - stavební projekce

Služby: - nezávislý expert na neziskový sektor v České republice a poradkyně pro nestátní neziskové organizace - vzdělávání dospělých

Služby: - vzdělávací agentura

Prodej, servis - nové a použité vysokozdvižné vozíky, manipulační technika, paletové vozíky - prodej náhradních dílů - školení řidičů VZV - revize vyhrazených zdvihacích zařízení, školení jeřábníků a vazačů.

Společnost DAKREZ, s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti zpracování účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy i daní. Mezi naše další aktivity patří pořádání školení, kurzů a seminářů v oboru mzdového účetnictví a personalistiky. Sídlíme na Praze 4, ulice Ve Lhotce. Naše služby, vedení, zpracování: - účetnictví - daňová evidence - ...

Činnost, outsourcing: - služby v oblasti BOZP, PO, HACCP, ŽP.

Činnost: - služby v oblasti BOZP a PO

Společnost Sdělovací technika spol.s r.o. provozuje nakladatelství a vydavatelství odborných knih a časopisů z oblasti elektrotechniky, telekomunikací, zdravotnictví, ICT a technologiích obecně. V našem širokém produktovém portfóliu naleznete i literaturu pro volný čas. Klíčovým produktem vydavatelství je odborný měsíčník Sdělovací technika. ...