Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Služby: - poradenství v oblasti požární ochrany, BOZP a krizovou komunikací.

Vzdělávací a poradenská činnost - školení a koučování aplikované psychologie.

Bezpečnost práce, Požární ochrana, Koordinátor BOZP na stavbě, školení, e-learning, dokumentace, audit BOZP a PO. E-shop a kamenný obchod Pracovní a Outdoor oděvy a obuv zastoupeni zn. KILPI. Evakuační a bezpečnostní značení. Prodej a revize hasicích přístrojů, hydrantů, el. spotřebičů, elektroinstalací, hromosvodů a EPS.

Služby: - vzdělávací a rekvalifikační programy, kurzy v oboru grafického designu, DTP, fotografie a webdesignu

Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti.

Služby: - marketingová komunikace - Media Relations - Community Relations - Public affairs - mediální školení, trénink.

Svářečská škola Česká Třebová je zapojená do systému výuky svářečů řízeného Českou svářečskou společností ANB ( CWS ANB ). Základní kurzy svařování oceli, hliníku, mědi dle ČSN 05 0705 : Elektrickým obloukem obalenou elektrodou Tavící se elektrodou v aktivním plynu Tavící se elektrodou v inertním plynu Netavící se wolframovou elektrodou v ...

Služby - pořádáme kurzy, semináře - programy pro začínající realitní makléře.

Zabýváme se poradenstvím v oblasti nákupu a snižování nákladů, outsourcingem nákupu a školením nákupčích. Máme 15 let zkušeností v této oblasti a 750 miliónů dosažených úspor.

Konzultace, školení, poradenství, analýzy. ISMS Manažer/CISO/DPO.

Účetnictví, daně, analýzy, podnikatelské záměry Služby pro insolvenční správce Založení a likvidace společností Poradenství při insolvenci či předlužení Firemní školení a semináře v Harrachově

Činnost: - poradenství, školení v oblasti zdravotnictví.

Služby: - semináře a kurzy pro rozvoj osobnostních dovednostní - individuální výukové programy, kurzy, semináře, audity a konzultace pro realitní kanceláře - právní semináře, konference a workshopy - specializované semináře v oblasti veřejných dražeb a exekucí - činnosti licitátora veřejných dražeb - teambuildingové akce

Služby: - školení na téma IFRS a US GAAP - poradenství

Služby: - kurzy, vzdělávání pro sociální služby

Poradenské a vzdělávací centrum: - koučink osobního rozvoje, měkkých dovedností a zdravého životního stylu - webináře a online přednášky.

Dodávka, prodej, služby: - vybavení kadeřnických salonů - profesionální vlasová kosmetika - kadeřnické semináře.

Školící zařízení - doškolovací kurzy pro PZ a SLPU pro základní, střední a vyšší stupeň odborné způsobilosti - proškolení v problematice AML.

Vzdělávací agentura - kurzy v oblasti rozvoje osobnosti, zvyšování profesních, manažerských a obchodních dovedností - vzdělávání úředníků, pracovníků v sociálních službách a kurzy dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků.

Dodávka, prodej, revize, opravy: - hasicí přístroje - hydrantové systémy - protipožární klapky, ucpávky - vybavení pro hasiče. Služby: - požární ochrana (PO) - bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP).

Průmyslové elektroinstalace. Instalace osvětlení venkovních ploch a parkovišť. Montáže osvětlení průmyslových hal, prodejen a hotelů. Revize elektrických zařízení. Služby v oblasti PO a BOZP.

Kurzy, vzdělávání: - v oblasti bezpečnosti a ochraně zdraví při práci, požární ochraně a ochraně životního prostředí, zaměřené na speciální ochranu na úseku deratizace, desinfekce a desinsekce