Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Společnost GLOBAL SECURITY s.r.o. se zabývá ostrahou a ochranou majetku a osob, instalacemi zabezpečovacích a kamerových systémů. Poskytuje komerční bezpečnostní služby pro podniky, organizace či instituce. Služby: -ostraha a ochrana majetku a osob -fyzická ostraha objektů a firem -Patrol systém - opakovaná kontrola střeženého místa ...

Činnost: - poradenské služby v oblasti ochrany životního prostředí, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany - procesní řízení

Služby v oblasti BOZP a PO - kontroly pracovníků a pracovišť - školení bezpečnosti - šetření pracovních úrazů - vedení potřebné dokumentace.

Služby - strategické poradenství - řízení a restrukturalizace - vedení účetnictví - daňové poradenství - personalistika - koučink pro firmy, podnikatele, jednotlivce.

Služby: - PR komunikace - poradenství v oblasti médií a komunikace - moderování - školení.

Služby - vedení účetnictví a zpracování daní - kurzy účetnictví - finanční poradenství. Činnost - instalatérské práce - topenářské práce - elektroinstalační práce.

Program "Mezinárodní jazykové kurzy" je určen všem, kteří se chtějí zdokonalit v cizím jazyce v co nejkratší době a dosáhli věku 17 let. Tento program je zaměřen na studium v délce 2 - 24 týdnů a nabízí širokou paletu v mnoha státech celého světa. Akademické programy: - mezinárodní školní rok - University a College v USA a Kanadě ...

Profesní vzdělávání, školení dospělých v oborech: - marketing, obchodní dovednosti - organizační management - rozvoj osobnosti - ekonomický management, manažerské účetnictví - řízení nákupu a zásobování, logistika - zahraniční obchod, celní zákon, celní doklady, celní deklarace - obchodní právo - personalistika - pracovní ...

Vzdělávání ve stavebnictví. Specialista na celoživotní vzdělávání a rekvalifikace v oboru stavebnictví a architektury. Pořádá: - odborné školení - semináře - kurzy - rekvalifikace - konference - výstavy i prezentace.

Rekvalifikační kurzy v oblasti účetnictví, mezd a daňové evidence, všechny vzdělávací programy akreditovány MŠMT. Odborné kurzy a semináře, účetní služby a poradenství.

Služby - laboratorní analýzy - komplexních služeby v oblasti DNA sekvenování a Real-Time PCR - pořádání kurzů a workshopů.

Služby: - zvýšení obchodního výkonu - rozvoj obchodníků, manažerů - nastavení firemní strategie - koučink a školící služby

Služby - personální poradenství, nábor a zapojení nových zaměstnanců do firem - pořádáme školení a odborná setkání - kurzy pro firmy.

Služby - kurzy první pomoci - školení pro firmy - akreditované kurzy pro pedagogy - programy pro děti mateřských škol.

Služby: - pořádání degustací, eventů a teambuildingů s vinnou tématikou

Služby: - firemní cestování - teambuilding - firemní eventy

Služby: - bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) - požární ochrana (PO) - koordinátor BOZP na staveništi - školení zaměstnanců - podniková ekologie.

Služby: - konzultace, koučink pro firmy - personální management - pěstování firemní kultury.

Naše společnost APOSTAV spol. s r. o. je členem Profesní komory požární ochrany a Cechu suché výstavby ČR. Poskytujeme služby v oblasti PO a BOZP. Služby v oblasti požární ochrany: - protipožární nátěry konstrukcí - protipožární ucpávky. Služby v oblasti BOZP: - poskytování komplexních služeb včetně zastupování před orgány dozoru - ...

Služby - kurzy, koučink - mnemotechnika, umění rychlého a účinného dlouhodobého zapamatování - rétorika.

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopy, portály - tvorba šablon - webhosting - outsourcing - školení a konzultace

Činnost: - konzultační, tréninková a koučinková společnost

Služby: - hotelové poradenství - školení a workshopy

Profesionální vzdělávání manažerů na všech úrovních. Zajistíme odborné semináře, konference a další vzdělávací akce, na kterých předají své zkušenosti a tipy z praxe ověření profesionálové a lektoři.