Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Služby: - kurzy, školení - rekvalifikační kurzy - vedení účetnictví - účetní poradenství.

Kurzy: - asertivita - finance pro manažery - komunikační dovednosti - koučování - leadership - manažerské dovednosti.

A) KURZY: Opakovaně pořádáme kurzy, na kterých prakticky u počítače a za pomocí lektora můžete pronikat do podstaty programování, do detailů platformy .NET a programovacího jazyka, tvorby webu i návrhu databází a databázových aplikací.

Zabýváme se poskytováním školení v oblasti IT a jazykových dovedností.

Dovoz a prodej vysoce kvalitních vín. Sommelierský servis. Dárková balení pro obchodní partnery, přátele a blízké. Školení odborného personálu, zájemců a milovníků vín. Poradenství při sestavování soukromých vinných sbírek a investic do vína. Řízené degustace vín, semináře a tematické večeře (snoubení vín a pokrmů).

Vzdělávací agentura: - kurzy, školení pro firmy a podnikatele.

Služby - vzdělávací instituce - semináře.

Revize a inspekce jeřábů, revizní zkoušky jeřábů, revize pracovních plošin. Revize a kontroly vázacích prostředků. Školení jeřábníků a vazačů a školení obsluhy pracovních plošin.

Vzdělávací společnost: - rekvalifikační, certifikované kurzy z oblasti podnikání, účetnictví, daní a marketingu.

Poskytování poradenství a firemního vzdělávání v oblastech prodeje či řízení a zákaznických služeb. Pořádání kurzů a seminářů.

Poskytování poradenství v oblasti managementu, koučování a vzdělávání vedoucích pracovníků. Implementace systému jakosti ISO 9000 a TQM.

pořádání otevřených seminářů zajišťuje korporátní vzdělávání, incentivní zájezdy i teambuildingy.

Maloobchod, servis, výkup: -vysokozdvižné a paletové vozíky -použité i nové vozíky -prodej i výkup -opravy na firmě i u zákazníka -náhradní díly, pneumatiky, trakční a startovací baterie -revize vzv -kurzy na řidičské průkazy na vzv -pronájem vysokozdvižných vozíků, dlouhodobý i krátkodobý.

Počítačové kurzy v Příbrami. Pro jednotlivce i skupiny, pro začátečníky i mírně pokročilé, příprava na testy ECDL. MS Windows, MS Office, internet.

Služby: -pořádání seminářů a kurzů pro soukromníky i pro firmy.

Naše daňová a účetní kancelář byla založena v roce 1999. Klientům poskytujeme komplexní služby v oboru daní a účetnictví, včetně ekonomického poradenství. Součástí našeho servisu jsou informace o změnách v aktuální legislativě, upozornění na informace a stanoviska Generálního finančního ředitelství, Koordinační výbory KDP a GFŘ a judikaturu. ...

Konzultace v oblasti bezpečnosti práce (BOZP), požární ochrany.

Kurzy Home a Foto pro realitní makléře a veřejnost. Autorské a výukové metodické sady. Pro realitní kanceláře připravujeme kurzy

Zámečnické práce, služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany v té nejvyšší kvalitě Vám poskytne firma Ing. Lubomír Post. Dále také nabízím služby koordinátora staveb. Naleznete mě na adrese Rokycanova 495/32, Olomouc. Řemeslo: - zámečník - zámečnické práce. Služby: - komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany ...

Činnost: - vzdělávání v oblasti energetiky.

Služby: - dopravní výcvikové centrum - komplexní vzdělávání řidičů pro firmy i jednotlivce Kurzy: - profesní - bezepečná jízda - škola smyku...a další.

Kurzy, školení: - firemní - kurzy pro veřejnost - akreditované kurzy

Služby: - poradenství - metodické, kontrolní a školicí služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Služby: - poradenstvím v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, požární ochrany a ochrany životního prostředí