Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Montáže opláštění a střech průmyslových budov - montáž obvodových opláštění včetně všech souvisejících prvků montovaných fasád - izolace střech. Školení BOZP

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) a požádní ochrany (PO) - koordinace BOZP na staveništi.

Služby - kariérový koučink a trénink - kariérové poradenství - osobní marketing.

Zabýváme se pořádáním vzdělávacích aktivit a kurzů - ekonomické kurzy - jazykové kurzy - kurzy psaní na počítači - podnikatelské kurzy - rekvalifikační kurzy - strojírenské kurzy. Tiskárna - 3D tisk. Výrobní středisko Orbis Technology, s.r.o. Slapany 153/1 350 02 Cheb - Háje Školící středisko, ředitelství Orbis Technology, ...

Akreditovaná vzdělávací instituce - AK I./I-210/2005 Školící prostory - Přerov, Tábor, Brno

Specifické služby v oblasti požární ochrany. Služby v oblasti požární ochrany: - požární asistence při požárně nebezpečných činnostech - požární asistence při kulturních akcích - divadla, shromáždění občanů, filmování - dokumentace požární ochrany - školení PO, BOZP. Prodej a montáž: - bezpečnostní tabulky - kryty na ...

Prodej kosmetických přístrojů, chemických peelingů a produktů dermokosmetiky. Pořádání školení pro kosmetičky.

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Zajišťujeme poradenskou činnost v oboru polymerních materiálů, školení v oblasti vstřikování plastů, konstrukci vstřikovacích forem a servisní činnost.

Činnost: - pořádání seminářů, školení: - manažerské, obchodní dovednosti - osobní rozvoj.

Komplexní poradenství pro zajištění finančního zdraví, ekonomické stability a úspěšného rozvoje podnikání: - řízení výkonnosti podniků - řízení lidských zdrojů - evropské dotace - vzdělávání a rozvoj - vyhledávání a výběr pracovníků - kurzy zdarma.

Vzdělávání. Manažerská studia MBA, LLM, MPA

Služby: - gastronomické poradenství - tvorba jídelních lístků včetně kalkulací - promo akce - produkční práce v oblasti cateringu.

Společnost Nocta Design s.r.o. zajišťuje služby ve stavebnictví. Realizujeme stavební dozor a technický dozor investora, TDI. Provádíme výkon Koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi. Služby v oblasti stavebního dozoru: - realizujeme komplexní služby v oblasti technického dozoru staveb v rozsahu ceníku inženýrských ...

Činnost: - kompletní služby, školení v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví pří práci (BOZP) a požární ochrany (PO).

Společnost pro projektové řízení PRINCE2® Jsme partnerem ATO (Accredited Training Organisation) a RCB (Registered Certification Body) spol. TAYLLORCOX. Služby - projektové metodiky na míru - audit projektu (project health check) - implementace zásad projektového řízení - vzdělávání a certifiakce projektových manažerů.

Služby: - osobní a podnikatelský individuální koučink - firemní koučink - semináře a přednášky - efektivní komunikace - umění domluvit se a rozumět si, osobní rozvoj - poradenství v oblasti osobního růstu - zajištění překladů a tlumočení.

Specializujeme se na organizování a realizaci odborných seminářů a konferencí.

Komplexní služby v oblasti Bezpečnosti práce (BOZP), Požární ochrany (PO) a Pracovnělékařských služeb (PLS) - outsourcing, školení a vzdělávání, e-learning, dokumentace, audity BOZP a PO, dohled nad pracovišti pro PLS. Nabízíme jednoduchou, profesionální a efektivní spolupráci s využitím vlastních IT řešení.

Kurzy a diagnostika: - manažerské dovednosti - efektivní týmová práce a komunikace - program na podporu motivace a sounáležitosti s firmou. Speciální programy pro TOP managment, call centra, obchodní týmy. Trénink a rozvoj manažerských dovedností je od roku 2005 nová produktová řada v nabídce Outward Bound - Česká cesta. Vychází z ...

Zážitková pedagogika a outdoor trénink. Služby: - vzdělávání - aktivní odpočinek

Zajišťujeme realizaci kurzů týmové spolupráce, komunikace, tvořivosti a vedení týmu. Nabízíme teambuilding - organizaci firemních akcí, kurzy na horách, pronájem čtyřkolek.

Vzdělávací a poradenská činnost - kurzy s akreditací - koučování - vzdělávání zaměstnanců.

Služby - koučování - strategie, strategické řízení firemních procesů.

Služby - kariérový poradce, - lektor a kouč - kurzy a školení pro firmy.