Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Školení dělnických profesí: - manipulační vozíky - jeřábníci - vazači - lešenáři - topiči - školení zdravotních hlídek - motorové pily křovinořezy.

Revizní technik - revize, revizní zkoušky, inspekční zkoušky zdvihacích zařízení a pracovních plošin - opravy zdvihacích zařízení - prohlídky vazacích prostředků a prostředků pro zavěšení a uchopení břemen, - školení jeřábníků, vazačů břemen a obsluh.

Služby: - školení, revize, kontroly, servis, opravy - elektrická zařízení - měření a regulace - manipulační vozíky - zdvihací zařízení - stavební stroje - tlakové nádoby a kotelny. Školení: - požární ochrana - bezpečnost práce. KANCELÁŘ OSTROV - CENTRÁLA Krušnohorská 792 Ostrov n/O 36301 e-mail: ...

Služby: -kurzy pro rozvoj zaměstnanců a managementu

Jsem lektorka, trenérka, koučka a autorka e-booku. Našim cílem je rozvíjet jednotlivce ve firmách dosahovat vysoký a požadovaný výkon. Poskytovat kvalitní vzdělávání a rozvoj odpovídající potřebám společnosti i jednotlivců. Motivovat k dalšímu rozvoji, žádoucím změnám. Učit účastníky přebírat odpovědnost za svůj rozvoj, chování a ...

E - shop - dermokosmetické přípravky LABORATOIRES ISISPHARMA Dovoz - dermokosmetické přípravky LABORATOIRES ISISPHARMA Školení a semináře - pro lékaře, lékárníky a farmaceutické laborantykurzy - chemický peeling Distribuce - dermokosmetické přípravky LABORATOIRES ISISPHARMA

Jazykové kurzy, výuka jazyků: - angličtina - němčina. Jazykové kurzy pro firmy. Překlady z německého a do německého jazyka.

DRILL je personálně konzultační společnost poskytující široké portfolio produktů a služeb pro firemní zákazníky; od velkých korporací, přes střední a malé společnosti, až po individuální podnikatele. Pomáhá zákazníkům zvyšovat efektivitu a výkonnost tím, že jejich kritické potřeby adresně spojuje s firemní strategií, sjednocuje jejich základní ...

Služby - koučink, výkonový nebo rozvojový koučink - mentoring - semináře a školení.

Mgr. Petr Eliáš je profesionální kouč. Služby v oblasti koučinku: - osobní či profesní rozvoj - změna kariérní dráhy - rozvoj manažerských dovedností - komunikace - týmová spolupráce - běžná životní témata. Další služby: - HR poradenství – optimalizace HR procesů - HR audit – nezávislé posouzení efektivity řízení HR procesů - ...

Mgr. Jiří Vidlák je učitel anglického jazyka. Služby: - výuka angličtiny pro jednotlivce - skupinová výuka angličtiny - firemní kurzy. Ve volných chvílích maluje obrazy, které i prodává.

Specializace na elektronické (e-learningové) vzdělávání.

Jsme personálně-vzdělávací společnost, která pomáhá řešit personální problematiku, přičemž klade důraz na efektivitu, individuální přístup a diskrétnost při zpracování získaných informací. Služby pro klienty: -vyhledávání a výběr uchazečů -psychodiagnostické testy -tréninky zaměstnaneckých dovedností -koučování ...

Zabýváme se pořádáním konzultačních seminářů

Poradenství při vývoji plastových dílů a konstrukcí forem. Školení, semináře v oboru vstřikování plastů. Moldes 3D. Digimat. Prodej softwarů Moldex 3D, Digmat. Moldflow simulace. Analýzy vstřikování plastů.

Služby v oboru BOZP a PO - kompletní školení zaměstnanců pro bezpečnost a ochranu zdraví zaměstnanců při práci a požární ochranu - zpracování dokumentace BOZP a požadavků PO.

Služby v oborech informatika, marketing a lidské zdroje: - tvorba webových stránek - tvorba e-shopu - firemní vzdělávání - kariérní poradenství.

Agentura DAPO Marty Laudátové je specializovaná na pořádání seminářů k daňové problematice poskytovatelů zdravotních služeb (lékařů, zubních techniků) – fyzických a právnických osob.

Služby: - školení požární ochrany a BOZP - protipožární ucpávky a těsnění - oprava, servis, montáž hydrantové systémy, hasící přístroje - zprávy požární ochrany - tepelné i protipožární izolace vzduchotechnických zařízení E-shop: - hydrantové systémy - pracovní postroje - lana - karabiny, kladky

Komplexní práce a služby: -požární ochrana PO, požární servis -bezpečnost a ochrana zdraví při práci BOZP.

Výroba, prodej: - protipožární dveře - interiérové dveře - bezpečnostní dveře - PP zkoušky, certifikace - ocelové dveře. Revize, oprava: - ruční hasicí přístroje - hydranty, doplnění hydrantových skříní.

Požární a bezpečnostní služba. Technicko - organizační činnost v oblasti požární ochrany. Servis: - zpracování požárně bezpečnostního řešení stavby k projektu - výpočty a rozmístění přenosných hasících přístrojů a hydrantů Technickoorganizační činnost v oblasti bezpečnosti práce.

Manažerka síťového obchodu a marketingu Poradenství v oblasti zdravi a vizáže koordinace svateb, vizážistka barvové poradentví Lektorka, publikování, kurzy, poradenství v oblasti podnikání na mateřské dovolené

Výškové práce - rizikové kácení stromů a dřevin - těžební práce - výstavba a údržba veřejného osvětlení. Školení práce ve výškách.