Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Privátní zdravotnické zařízení Služby: - specializace na aplikaci Vojtovy metody u hybných poruch všech věkových kategorií - rehabilitace - kurzy Vojtovy metody

Jsme revizními techniky. Zajistíme revizní zkoušky, inspekce a revize jeřábů. Organizace školení osob pro obsluhu jeřábu - jeřábníků a vazačů. Proškolení v oblasti systému bezpečné práce s jeřábovým provozem. Zajistíme kontrolu vázacích prostředků.

Vzdělávací agentura: - školení, semináře. Kurzy dle oborů: - Životní prostředí - Energie - Cestovní náhrady - Zákoník práce - Inspekce práce - Příspěvkové a rozpočtové organizace - Sociální a zdravotní pojištění. Pořádáme vzdělávací akce v Jihlavě, Brně, Olomouci, Ostravě, Zlíně, Šumperku, Valašském Meziříčí, Hodoníně a ve ...

Společnost Element Consulting, s.r.o. se snaží o rozvoj obchodních, marketingových, logistických strategií a lidského potenciálu formou kurzů.

Tibag s.r.o. je stavební firma, která se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti BOZP a stavebních prací. Nabízí inženýrské sítě, zemní práce, novostavby, rekonstrukce a projektový management.

Akce pro veřejnost. Projektové dny pro školy - na téma Historie Zlína, Logické hrátky, Malý stavitel a Dopravní hrátky. Přednášky Organizace firemních akcí. Organizování výstav. Festival IQ play. Podpora nadaných dětí.

Vzdělávání pro Tebe organizuje online vzdělávací kurzy

Vzdělávací a rekvalifikační středisko MIS SYS, vedené Miroslavou Synkovou, poskytuje širokou škálu kurzů zaměřených na osobní rozvoj a profesní kvalifikaci v oblastech kosmetiky, masáží, vizážistiky, pedikúry, manikúry a nehtové modeláže. S více než dvacetiletou tradicí a akreditací Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR, je MIS SYS ...

BOZP Pardubice s.r.o. poskytuje špičkové školení a rekvalifikace v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Služby: - bezpečnost práce - BOZP - koordinátor BOZP - požární ochrana - PO - inženýrská činnost ve výstavbě.

Společnost JERMACO s.r.o. provádí lektorskou činnost, kurzy kvalty, managementu, školení procesního a projektového řízení a další.

Služby: -pořádání seminářů, semináře, kurzy -manažer EMS -interní auditor EMS -kurz legislativy životního prostředí -manažer BOZP -interní auditor BOZP -kurz legislativy BOZP -seminář průvodce legislavitou ŽP -systém managementu jakosti (kvality) ve zdravotnictví -ekologické služby: -zpracování dokumentace posuzování vlivu na ...

REHAS, spol.s.r.o. má na starosti prodej, kontrolu, opravu a servis hasících přístrojů a hydrantů Provozují služby: -plnění tlakových lahví -práškové nátěry -zpracování dokumentace PO -školení PO, BOZP.

Nabízíme akreditované rekvalifikační a odborné kurzy, zkoušky z profesních kvalifikací. Výuka pro širokou veřejnost i pro firmy. Rekvalifikační kurzy: - Sanitář - Ošetřovatel-Mzdové účetnictví-Účetnictví s využitím PC-Masér-Asistet/ka, sekretář/ka, Obchodní zástupce, Vzdělávání úředníků(vstupní, vedoucí)a další . Nabízíme celkovou dokumentaci ...

Food ateliér pořádá kurzy vaření, cateringové služby na míru pro firmy.

Poradenská a vzdělávací činnost: - kurzy - vzdělávání - rekvalifikační kurzy - aktivizační kurzy - firemní kurzy.

SEDUKON, o.p.s. se zaměřuje na rekvalifikace, školení, kurzy a semináře

Školení, revize, technické kontroly vysokozdvižných vozíků, jeřábů, stavební stroje, manipulační technika. Školení na pracovní plošiny, práce ve výškách, BOZP, revize ocelových konstrukcí. -Technické prohlídky zvedacích zařízení, plošin, revize vázacích zařízení a jeřábů a jejich odborné opravy. - revize LPG zařízení, zvedacích zařízení a ...

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci BOZP, požární ochrany PO a hygieny práce - školení zaměstnanců a zaměstnavatelů.

Naše společnost se zabývá montážemi, opravami, generálními opravami, rekonstrukcemi, revizemi a zkouškami vyhrazených zdvihacích zařízení, montážemi opláštění výtahových šachet. nabízíme komplexní dodávky výtahů a výtahových šachet. Součástí našich služeb je i projekce, dodávka a záruční a pozáruční servis. Oprava, servis, montáž, dodávka: ...

Komplexní služby v oblasti požární techniky. Velkoobchod, prodej, dodávka, montáž, servis, záruční a pozáruční opravy, oprava, revize: - hasící přístroje - hasící technika - protipožární zařízení - školení BOZP, PO - práce s montážní plošinou.

Prodej, servis, pronájem manipulační a vysokozdvižné techniky pro oblasti Třebíč, Znojmo, Vysočina a Jihomoravský kraj se zaměřuje firma AUTO-AGRO-HOLÍK, s.r.o., se sídlem mezi Třebíčí a Znojmem, v Grešlovém Mýtě. Poskytujeme nejen prodej, ale také kompletní služby pro majitele vysokozdvižných vozíků, jako je:

Služby: - vzdělávání a poradenství. Specializace: - marketing - management - osobní rozvoj.

Lern provozuje jednodenní školení různých témat, zejména z oblasti strojového učení a zpracování dat. Školení probíhá ve Vámi zvolených prostorách.