Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Služby: - zdravotní kurzy první pomoci a semináře pro firmy i veřejnost - celoživotní vzdělávání zdravotníků - celoživotní vzdělávání pracovníků v sociálních službách a sociálních pracovníků.

Firma ANO Trading s.r.o. byla založena v roce 2009 za účelem poskytování vzdělávání dospělým, vytváření analýz a studií v oblasti vzdělávání. Dále poskytujeme ekonomické a finanční poradenství a zabýváme se poradenstvím v oblasti dotací.

Školení - svařečský dozor, poradenství, školení

Nabízím realizaci vzdělávacích akcí v oblasti komunikace, asertivity, lektorských dovednsotí, základů podnikání včetně akreditace. Dále se zabývám realizací motivačních programů pro nezaměstnané či sociálně vyloučené osoby, individuálním a skupinovým poradenstvím. Další činností je poradenství v oblasti zdravého životního stylu a pořádám ...

Služby: -firemní vzdělávání. -semináře, workshopy. -outdoorové programy. -poradenství v oblasti řízení, rozvoje lidských zdrojů.

Konzultace, poradenství, školení: - informační technologie. Dodávka hotových informačních systémů, vývoj a implementace software na zakázku.

Revize tlakových nádob stabilních, Služby BOZP- odborně způsobilá osoba v prevenci rizik. Zprostředkování.

Semináře a školení - v oboru výpočetní techniky.

Překlady a tlumočení. Firemní školení: - manažerská školení - kurzy v IT - profesionální školení v češtině a angličtině

Naučse.eu Vám bude pravidelně dávat cenné rady, které zvýší Vaší cenu na trhu práce. Naučíme Vás, jak se nejlépe prezentovat na pohovoru, pomůžeme Vám se sepsáním CV a motivačního dopisu. Pro obchodníky nabízíme seminář "Neuč se prodat, nauč se prodávat, " který má za úkol obchodníkům dlouhodobě pomoci při jejich profesi. Můžete od nás čekat ...

Ekonomické poradenství. Ekonomická školení, manažerské kurzy, kurzy rozvoje společnosti.

Revize elektrických zařízení el. instalací LPS spotřebičů Školení dle vyhlášky 50/1978 Sb.

Školení - tabulkový procesor EXCEL, včetně VBA (makra) - zákaznické aplikace v Excelu

Odborná školení - ekonomické zaměření Odborné poradenství pro firmy Odborná školení - právní zaměřenízpracování - odborné studie a podklady - firemní dokumentace a podkladyposkytování - odborné poradenství pro jednotlivce.

Ekonomické a finanční poradenství Organizační a podnikatelské poradenství Vzdělávání pro firmy.

Vzdělávání na pracovišti - Jazykové vzdělávání pro firmy šité na míru s možností odborného zaměření, Teambuildingy a Eventy.

Společnost ChemEko podniková ekologie, s.r.o. nabízí zpracování administrativy v oblasti ochrany životního prostředí. Vedeme evidenci odpadů, zpracujeme provozní řád, havarijní plán, vyřídíme potřebná povolení a souhlasy. Zastoupíme Vás ve správním řízení, při kontrole, při odvolání proti udělení pokuty. Školíme zaměstnance a dohlížíme na ...

Dynamicky se rozvíjející vzdělávací a poradenská firma v oblasti controllingu, financí, daní, účetnictví, mezd a personalistiky a implementace informačních systémů.

Řešení exekucí Prodej, pronájem - nemovitosti Kurzy - realitní makléř - etická stránka obchodování s nemovitostmi - praxe obchodování s nemovitostmi - katastr nemovitostí - daňová problematika, ...

Vytváříme a realizujeme vzdělávací programy na míru a specializované otevřené kurzy pro společnosti i jednotlivce z celé České republiky včetně exkluzivních doplňkových služeb

Služby v oboru BOZP Služby v oboru požární ochrana