Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Kominictví Ústí nad Orlicí - frézování komínů - vložkování komínů - rekonstrukce komínů - revize komínů Mezi naše zákazníky patří bytová družstva, sdružení vlastníků jednotek i fyzické osoby. Přestože sídlíme v Dolních Libchavách, naši zákazníci jsou z Ústí nad Orlicí, České Třebové, Litomyšle, Žamberka, Vamberka, ale také z Prahy a z ...

Ekonomický software WinDUO Vývoj a prodej ekonomického software pro vedení účetnictví a daňové evidence. www.winduo.cz - vyzkoušejte WinDUO-GRATIS. Vedení účetnictví, daňové poradenství. Pronájem školících prostor.

Prodej, půjčovna, servis: - značková potápěčská výstroj - půjčovna. Cestování za potápěním: - potápěčská základna na lodi**** v Egyptě. Potápěčská škola SSI.

Poradenské, lektorské a auditorské služby v oblasti systémů managementu podle ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 50001, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 20000-1. Optimalizace procesů, podpora tvorby analýz FMEA, FTA, podpora při řešení problémů metodami týmové práce (SWOT, Diagram příčin a následků, 5WHY, 5W1H, Stromový diagram, Diagram vzájemných ...

Činnost: - vzdělávací činnost v oblasti silniční dopravy - poradenství a konsultace v silniční dopravě.

Provádíme: - služby v oblasti zajištění požární ochrany, bezpečnosti ochrany zdraví při práci a koordinátor BOZP na staveništích.

Zabýváme se: - provádění staveb - koordinátorství bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce: - školení BOZP, koordinátor BOZP na stavbách. Kontroly nemocných. Komplexní služby v oblasti požární ochrany. Školení PO. Zavedení systému jakosti ISO 9001, 14001.

Revize: - elektrická zařízení do 1000V - hromosvody. Servis: - CNC zařízenídodávka - náhradní díly. Školení: - obsluhy CNC strojů.

Služby: -poradenská, vzdělávací společnost -vyhledávání a následné přidělení uchazečů o zaměstnání dle potřeb uživatele -personální, účetní, právní a daňové poradenství.

Zprostředkovávají - rekvalifikační kurzy, školení a semináře - lyžování - snowboarding - RSS k dispozici - účetnictví, mzdy - personalistika - specializované kurzy pro realitní makléře - studia oceňování nemovitostí - kurzy asertivity.

Vzdělávací společnost - realizace tréninků - koučink jednotlivých týmů - školení manažerů. Vzdělávací a rozvojová společnost .

Dovoz: - Jenny Lane - klenoty, šperky. Služby: - tvorba školení na míru - trénink - managment - otevřené kurzy - poradenství pro začínající, podnikatele a malé firmy.

Bezpečnost práce - zpracování dokumentace Požární ochrana - poradenství - zpracování dokumentace - školení Řízení procesů oblasti ekologie a ochrany životního prostředí - řízení procesů nakládání s odpady Prodej a dodávka - silová elektrická energie

Prodej, oprava, servis, plnění, kontrola, revize: - hydranty, hydrantové systémy - hasicí přístroje - práškové, CO2, vodní, pěnové, pojízdné. Služby v PO a BOZP - požární ochrana: - požární dokumentace - dokumentace bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Prodej, servis, opravy, pronájem, leasing: - manipulační technika - vysokozdvižné hydraulické vozíky BALKANCAR, HYSTER, BT, YALE, DESTA, JUNGHEINRICH, LINDE, CLARK: - elektrické - dieselové - plyn LPG - paletizační technika KOVO CHEB, STS* CONNLEAS, BELET: - ruční paletové vozíky aj.

Školící středisko - kurzy CERTIFIED PROFIBUS INSTALLER a CERTIFIED PROFIBUS ENGINEER

Dvoudenní komplexní kurz úspěšného obchodování na komoditních trzích.

Nabídka poradenství v oblasti vzdělání a veřejných zakázek. Získávání dotací z fondů EU.

Poskytujeme připojení k internetu s důrazem na bezpečnost přenášených dat. V nabídce správa webhostingu, e-mailu, VoIP a přístupu na FTP server. Internet WIFI. Služby: -servis, oprava PC -správa sítí -hosting -grafika pro web -internetové služby -VOIP -profesionální řešení pro výpočetní techniku -školení na PC. Pokrytí Alexovice, ...

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hustopeče, Masarykovo nám. 1 (SOŠ a SOU): -učební obory -tříleté, denní studium -strojní mechanik -malíř a lakýrník -elektrikář -instalatér -zedník -studijní obory čtyřleté s maturitou, denní studium -veřejnosprávní činnost -informační technologie ...