Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Nabídka individuálních vzdělávacích programů a poradenství pro firmy.

Školení, kurzy i na klíč - obchodní komunikace - vedení lidí - jak vést přijímací pohovor Semináře, kurzy, školení i na klíč - komunikace - asertivita

lektorská činnost v oblasti účetnictví a daně z příjmů pro podnikatele daňové poradenství auditorská činnost ve společnosti SP Audit, s.r.o.

Komplexní zajištění podnikajících fyzických, právnických a soukromých osob v: -požární ochraně -bezpečnosti práce -environmentu -revizích elektrických zařízení do 1000 V, v prostorách bez nebezpečí výbuchu.

Komplexní zajištění podnikajících fyzických, právnických a soukromých osob v: -požární ochraně -bezpečnosti práce -environmentu -revizích elektrických zařízení do 1000 V, v prostorách bez nebezpečí výbuchu.

Pořádání odborných kurzů a vzdělávacích akcí. Nabídka služeb v oblasti administrativy, psychologického poradenství, diagnostiky, personálních služeb.

Komplexní servis zpracování dotací Realitní činnost Školení - dotační management - projektová řízení - osobní efektivita - vedení týmu - týmová spolupráce - současné trendy v podnikání

Pořádání - konference v oblasti logistiky a obchodu Pořádání - veletrhy v oblasti logistiky a obchodu Pořádání - golfové turnaje Pořádání - odborné semináře a kurzy v oblasti logistiky a obchodu Organizace - společenské akce.

Svářečská škola: - základní svářečské kurzy - periodické zkoušky - zaškolení, doškolení a přezkoušení dle ČSN EN 287 - 1 a 2, ČSN 050705 a ISO 9606 - zkoušky v systémech ANB, RWTÜV, ITI TÜV, ASME.

Kurzy: -oblast jakosti -výpočetní technika -rekvalifikace -kurzy dělnických profesí -semináře-aktuální změny právních předpisů Mezinárodní konference. Pronájem zasedací místnosti, učebny.

Obchodní společnost která se zabývá importem zemního plynu a obchodem s plynem a elektřinou na území ČR. Nabízíme vzdělávání a konzultační služby v oblasti energetiky.

Czech hotel consulting provádí školení zaměstnanců hotelových provozů za účelem zvyšování úrovně poskytovaných služeb a dále finanční a marketingové analýzy, na základě kterých poskytuje služby přímo na míru

Pořádá - odborné školící akce pro nelékařský zdravotnický personál a pro pracovníky v sociálních službách -zaměření na celoživotní vzdělávání dospělých -odborné přednášky, které pomáhají ke zvyšování kvalifikace.

Kongresová a vzdělávací agentura. Pořádání: -kongresy -konference -sympozia -setkání -prezentace firem a výrobků -různé kulturní a společenské akce na klíč. Služby při pořádání Vaší akce: -tlumočení, překlady, tisky a expedice písemných materiálů, hostesky, rauty a jiné gastro služby, sekretářské služby, kulturní program, ...

Vzdělávací a poradenská společnost: - zavádění týmové práce ve firmách a na trénink manažerů i zaměstnanců.

Dodávka, servis: - výpočetní technika notebooky, stolní PC, monitory - výpočetní technika tiskárny, monitory -odvirování PC Webhosting Školení Zálohování dat.

Vzdělávání veřejnosti, odborníků z řad pedagogických a pomáhajících profesírealizace - kurzy - semináře - umělecké kurzy - drama kurzy.

Umělecká agentura: -pořady pro školy -divadelní představení -moderátoři -texty divadelních her -dabing -expresní hlasové nahrávky zasílané e-mailem -zvuková reklama. Prodej: -CD, MC, knih. Noční prohlídky hradem a zámkem v Jindřichově Hradci s Bílou paní. Advent na zámku v Jindřichově Hradci, Jindřichohradecká činohra.

Dům techniky: -realizace výchovně vzdělávacích akcí -pronájmy nebytových prostor -kanceláře a ostatní nebytové prostory -rekvalifikace pracovníků s obdržením celostátního osvědčení -krátkodobé pronájmy učeben vč. AVT -pořádání mezinárodních odborných konferencí -jazykové kurzy.

Školení řidičů Školení - bezpečnost práce Školení - požární ochrana

Počítačové služby. Instalace: - settop boxy Servis: - počítače Návrhy a realizace: - www stránky - menší a střední sítě Školení: - výpočetní technika.

Povrchové úpravy a svařování kovů. Svářecí technika. Pořádání kurzů, školení v oblasti svařování kovu a plastů. Specializace na obor plynárenství, dopravní technika.

Kurzy - manažerské dovednosti Servis - monitory - tiskárny Školení - call centra - komunikace se zákazníkem - kurzy pro firemní školitele, personalisty, pracovníky hotelů, asistentky a recepční, státní instituce

Školení a kurzy: -strojníků stavebních strojů -elektrikářů-vyhláška 50/78 Sbírky -jeřábníků-vazačů -obsluh motorových pil -lešenářů -řidičů vysokozdvižných vozíků. Revize zdvihacích zařízení (např.jeřáby, vysokozdvižné plošiny..).

Vzdělávací agentura: -kurzy účetnictví, mezd, daňové evidence, daně, asistent/ka vedoucího pracovníka počírtačů: -počítačová gramotnost dle SYLABY ECOL -obsluha osobního PC -pracovník grafického studia -tvorba www stránek autocad maanagement personalistiky' pracovník sociálních služeb -jazykové kurzy angličtiny, němčiny a ruštiny ...