Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Institut realitního a právního vzdělávání. Kurzy, školení v oblasti realit a práva: - firemní - pro veřejnost - na míru. Teambuildingové akce.

Poskytování služeb v oblasti ochrany a bezpečnosti zdraví při práci. Pronájem a oprava: - strojního zařízení - mechanizovaných výztuží.

Vzdělávací agentura a nakladatelství. Školení, semináře: - účetnictví - pro školy.

Vzdělávací centrum: - individuální výuka angličtiny - Koučování Dluhová poradna: - Poradenství v oblasti dluhů, exekuce a insolvence - Komunikace s exekutory, rozhodci, dlužníky - Sepsání návrh na osobní bankrot - Komunikace v oblasti platebních příkazů

Manažerské kurzy. Školící a poradenské služby.

Konzultace a poradenství v oblastech: -systém řízení jakosti dle ISO 9001(QMS) -bezpečnost informačních systémů -systém bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -integrované systémy řízení (IMS).

Pracovně lékařská péče. BOZP. Školení: - první pomoc. Zdravotnické vzdělávací programy.

Poradenská a vzdělávací agentura. Služby: - vzdělávací programy a autorizované semináře IBSA-STRUKTOGRAM a TRIOGRAMM - manažerské dovednosti a techniky - trenérské, lektorské a prezentační dovednosti - poradenství v rámci výběrových řízení - učení efektivní týmové komunikace - řízení podle cílů. Komplexní vzdělávací programy pro ...

Pořádání kurzů: - účetnictví, daně - mzdy, personalistika - marketing - počítače. Sídlo: - Praha, Nám.14. října 1307/2.

Svaz účetních. Nabídka školení a certifikace v oblasti účetnictví a daní.

Služby pro podporu práce online: - webináře a online školení - pořádání akcí, školení pro lektory, pronájem nebo implementace - videkonference a telekonference - organizace online schůzek, pronájem řešení.

Školení: - zaměstnance v BOZP a PO - vyhodnocování pracovních rizik - vedení dokumentace BOZP a PO - revize elektrozařízení.

Mediální a manažerské poradenství. Poradenství pro komunikaci s médii, s partnery a zaměstnanci, sociologické poradenství. Zpracování odborných analýz a odhadů, pomoc s tvorbou a vyhodnocením motivařních systémů a řešení problémů s motivací zaměstnanců. Poskytování: - lektorské služby (mediální komunikace, informační bezpečnosti).

Vzdělávací agentura, vzdělávání: - příprava lidských zdrojů - školení, kurzy, rekvalifikace - školení managementu, zaměstnanců.

Kurzy, přednášky, semináře: - rychločtení - racionálního čtení - kurzy emotion management - lekce vedení porad a týmů - zvládání konfliktů - vyjednávání a argumentace.

Školení, semináře, přezkoušení: - vyhláška 50/1978 Sb. - montér plynových zařízení - elektro - revizní a elektroinstalační práce.

Kurzy: - ekonomické - daňové - účetní - finanční - právní - dlouhodobé rekvalifikační kurzy - celorepubliková působnost.

Poradenská činnost v oblastech obchod, marketing, management, komunikace a finance: - personální audit - definování vzdělávacích potřeb - vzdělávání, školení, semináře - otevřené, uzavřené kurzy - trénink dovedností - odborné semináře - komplexní zastřešení vzdělání - konzultace dle individuálních potřeb zákazníka - tvorba ...

Intenzívní kurzy, rekvalifikace, výuka: - počítačová grafika a CAD systémy - školení pro správce počítačových sítí - školení manažerů a ekonomů firem - účetnictv í -jednoduché, podvojné. Testování, certifikace.

Výuka, školení a periodické zkoušky svářečů ve všech metodách svařování Svařování litiny, hliníku, mědi, chromniklu a železa.

Poradenství, vzdělávání, školení, kurzy: - zavádění dle ČSN EN1 ISO 9 001:2001; ČSN EN ISO 14 001:2005; OHSAS 18 001:1999 - zkušebnictví - lidské zdroje - strojírenská technologie. Grafická a reklamní činnost.

Služby: - zpracování rozpočtů a plánových kalkulací - výpočet výsledných a cenových kalkulací - rozbory pomocí analýzy odchylek - implementace aplikace informačního systému pro controlling zisku.