Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Komplexní služeby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci BOZP, v oblasti požární ochranny PO - školení zaměstnanců - dokumentace BOZP - vydání potřebných osvědčení o znalostech.

Činnost: - kurzy obchodních dovedností - koučink, konzultance - zvýšení prodeje. Jsme tým poradců a lektorů, které baví rozvíjet další byznysy. Koučink pro manažery a majitele firem. Kurzy - obchodní dovednosti a etiketa, komunikace, time management. Firemní poradenství - zaměřené na obchod, marketing a právní aspekty ...

Radana Walachová poskytuje služby v oboru bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP) a požární ochrana (PO)

Společnost PREVENT MORAVA s.r.o. se zabývá požární ochranou PO, bezpečností práce BOZP, poskytuje školení a zpracování dokumentace v oblasti PO a BOZP. Revize: - hasicí přístroje - hydranty - protipožární nátěry - zdvihací zařízení - stavební stroje.

Kurzy komunikace v obchodě, managementu: - obchodní dovednosti - manažerské dovednosti - lidské zdroje - rekvalifikace - speciální programy.

Společnost Rafra zajišťuje prodej, nájem a revize bezpečnostních záchytných sítí, prodej sportovních, průmyslových a stínících sítí. Dále taky služby v oblast bezpečnosti práce ve výškách, praktická i teoretická školení, technologické postupy a komplexní technickou podporu.

Společnost Školení řidičů s.r.o. se sídlem v Ostravě je akreditované školicí středisko, které se zaměřuje na vstupní i pravidelné školení řidičů z povolání (profesionálů) a řidičů vozidel do 3.500 kg. Vstupní školení slouží k získání průkazu profesní způsobilosti řidiče. Školení řidičů referentů - vozidel do 3500 kg - může probíhat i v sídle ...

Poradenství: - bezpečnost práce, bezpečnost výrobků - ekologické firemní poradenství - ovzduší, rozbory vody, odpady - systémy řízení ISO.

BOZP Consulting se specializuje na BOZP, požární ochranu, systém managementu BOZP, školení řidičů vozíků.

Organizace kurzů pro fyzioterapeuty, ergoterapeuty, maséry, lékaře.

Akademický ústav Karviná, z.ú. svou činností usiluje o růst vzdělanosti občanů, zvyšování kvalifikace a posílení občanských kompetencí a rozvoj osobnosti. Naší hlavní aktivitou je celoživotní vzdělávání. Zaměřujeme se zejména na rekvalifikaci, vzdělávání zaměstnanců a vzdělávání sociálních pracovníků. Dále provozujeme Nízkoprahové zařízení dětí a ...

Strategická motivace zaměstnanců. Pomáháme klientům v oblastech osobnostního rozvoje, vzdělávání a týmové spolupráce.

Vzdělávací a rozvojové programy pro jednotlivce i pracovní týmy firem a organizací: - budování, rozvoj pracovních týmů - koučování (individuální, týmové, skupinové) - diagnostika - vzdělávání - Belbin e-interplace (týmové role).

Hlavní oblasti poskytovaných služeb: - tréninky a výcvikové programy pro firmy -personalistika - individuální a firemní koučing a konzultace - psychologické poradenství.

Vzdělávací a poradenská firma. Vzdělávání, poradenství a psychologická diagnostika firmám, institucím a soukromým osobám. Poradenské, terapeutické, diagnostické služby. Psychologické poradenství, terapie. Metoda instrumentálního obohacování. Pracovní a bilanční diagnostika. Posouzení při výběru uchazečů na různé pozice, ...

Poradenství. Vzdělávací kurzy. Integrační chráněné dílny. Služby pro nezaměstnané.

Ing. Lucie Valošková Vám poskytne komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce.

Ing. Adam Šalša poskytuje kompletní poradenství v oblasti BOZP a PO. Zajistí Vám přeškolení zaměstnanců, vč.vypracování potřebných dokumentů.

Školení BOZP a PO on-line po celé ČR. Bezpečnost práce na míru, služby BOZP a PO komplexně. E-shop BOZP s produkty a službami v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany.

Služby pro zdravotnická zařízení: Administrativní servis pro zdravotníky Převody lékařských praxí na SRO - vše od přípravy provozních řádů, veškerý styk s úřady až po převod smluvních vztahů se ZP Prodeje a oceňování lékařských praxí Bezpečnost práce a PO pro ambulance - kompletní povinná dokumentace, hodnocení rizik, kategorizace práce, ...

Poradenství, realizace a vzdělávání pro firmy i instituce v oblasti marketingu a managementu. Aplikace efektivního marketingu (reklama v tisku, rozhlase a TV, public relations, grafické práce, polepy, ...). Pořádání konferencí, soutěží, tiskových konferencí, seminářů a kurzů (outdoor, teambuilding, presentační, komunikační a obchodní dovednosti, ...

Jazykové vzdělávání. Překlady běžné i soudní (úřední). Manažerské vzdělávání - semináře a workshopy. Poradenství z oblasti interního auditu a řízení kvality ve veřejné správě. Rekvalifikační kurzy. Řízení kvality ve veřejné správě. Strategické plánování, procesní řízení.

Bezpečnost práce. Požární ochrana. Školení BOYP.

Poradenství, školící činnost: - bezpečnost práce - požární ochrana. Provozovna: - Vělopolí 45.

Webové stránky Školení v oblasti informačních technologií Rekvalifikace a školení v oblasti zdravotnictví a sociálních služeb