Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Vzdělávací agentura - kurzy v oblasti rozvoje osobnosti, zvyšování profesních, manažerských a obchodních dovedností - vzdělávání úředníků, pracovníků v sociálních službách a kurzy dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků.

Kurzy, vzdělávání: - v oblasti bezpečnosti a ochraně zdraví při práci, požární ochraně a ochraně životního prostředí, zaměřené na speciální ochranu na úseku deratizace, desinfekce a desinsekce

Služby: - workshopy - kurzy - personální a procesní audity - teambuilding

Činnost: - služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví pracovníků

Hledáte specialistu na bezpečnost práce a požární ochranu? Chcete zajistit pro své zaměstnance bezpečný chod na pracovišti? Společnost ENERGOM Projekty a.s. Vám zajistí školení a prevenci rizik v BOZP a PO, pomoc při pracovních úrazech, vyhotoví zápisy z kontrol, zpracuje odborné dokumentace, odstraní zjištěné nedostatky a zastoupí Vás při ...

Služby: - školící středisko - pronájem výukových prostor včetně zajištění doprovodných služeb

Školení: - bezpečnost práce - certifikovaná osoba v oblasti bezpečnosti a hygieny práce. Školení: - požární ochrana.

Školení, rekvalifikační kurzy: - revize a kontroly el. nářadí a elektrospotřebičů. Elektrorevize. Školení a zkoušky revizních techniků.

Vzdělávací a poradenská agentura. Pořádáme kurzy, školení, rekvalifikace. Akreditované rekvalifikační kurzy DTO CZ: .Administrativní pracovník / pracovnice .Daňový specialista .Kosmetika (Kosmetické služby) .Manažer lidských zdrojů .Manikúra a pedikúra včetně nehtové modeláže .Manipulace se zbožím a materiálem .Masér .Mzdové ...

Potřebujete ke své práci průkaz řidiče manipulačního vozíku? Nabízím školení řidičů manipulačních vozíku se získáním EURO průkazu, a to pro firmy i fyzické osoby. Pokud nemáte možnost získání praxe na vlastním či firemním vozíku, nabízím Vám i možnost získání praxe.

Poradenství, audity, školení: - systému managementu jakosti ISO 9001:2000 - environmentální systém managementu ISO 14001:2004 - systém managementu BOZP OHSAS 18001:1999. Zpracování - bezpečnostní listy.

Auditorské ověřování, audity. Daňové poradenství. Vedení účetnictví a daňových evidencí. Metodika a školení daní a účetnictví.

Profesní a manažerské vzdělávání. Kurzy, rekvalifikace, vzdělávání: - jazykové, účetní, strojníků, jeřábníků, BOZP. Poradensví v oblasti personálního rozvoje.

Ekonomický software WinDUO Vývoj a prodej ekonomického software pro vedení účetnictví a daňové evidence. www.winduo.cz - vyzkoušejte WinDUO-GRATIS. Vedení účetnictví, daňové poradenství. Pronájem školících prostor.

Poradenské, lektorské a auditorské služby v oblasti systémů managementu podle ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 50001, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 20000-1. Optimalizace procesů, podpora tvorby analýz FMEA, FTA, podpora při řešení problémů metodami týmové práce (SWOT, Diagram příčin a následků, 5WHY, 5W1H, Stromový diagram, Diagram vzájemných ...

Činnost: - vzdělávací činnost v oblasti silniční dopravy - poradenství a konsultace v silniční dopravě.

Dovoz: - Jenny Lane - klenoty, šperky. Služby: - tvorba školení na míru - trénink - managment - otevřené kurzy - poradenství pro začínající, podnikatele a malé firmy.

Prodej, oprava, servis, plnění, kontrola, revize: - hydranty, hydrantové systémy - hasicí přístroje - práškové, CO2, vodní, pěnové, pojízdné. Služby v PO a BOZP - požární ochrana: - požární dokumentace - dokumentace bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Komplexní zajištění podnikajících fyzických, právnických a soukromých osob v: -požární ochraně -bezpečnosti práce -environmentu -revizích elektrických zařízení do 1000 V, v prostorách bez nebezpečí výbuchu.

Vzdělávací a rekvalifikační kurzy. Tvorba: - www stránky. Výroba: - odznaky - placky.

Profesní, komplexní firemní vzdělávání, pořádání kurzů (kurzy), rekvalifikace: - účetnictví a daně, audit - personalistika - controlling - pracovněprávní vztahy - provozní ekonomika.