Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Služby, školení: - příprava a poradenství v oblasti ISO 9001 i v návaznosti na dotace - v oblasti poradenské, konzultační a vzdělávací činnosti systémů managementu - poradenství, příprava v oblasti managementu. - školení v oblasti automobilového průmyslu - zajištění vhodných dotačních titulů na celou šíři činnosti.

PatentOn Group s.r.o.poskytují obchodní, inženýrskou a zprostředkovatelskou činnost, poradenství v oblasti ochraně duševního zdraví. Provádí v této oblasti semináře a školení, zabývá se ochrannými známkami a psaní rešerší.

Masérský Salon Baobab, místě nabízí relaxační a léčebnou pravou madagarskou masáž celého těla nebo jeho částí. Navštivte nás v Prostějově v Saloně Baobab a nechtě odpočinout nejen vaše tělo, ale i duši. Nabízíme kosmetické procedury přesně na míru pro vás. Masáž Madagaskar znamená speciální masérské techniky (hmaty) v kombinaci s ...

Společnost OMEGA, spol. s r.o. v Prostějově se zaměřuje na poradenské centrum v oblasti likvidace a krizového řízení firem. Mezi naše další činnosti se také řadí poradenství v bezpečnosti práce, požární ochrany a hygieny. Pomůžeme vám vyřešit situaci vaší firmy. Krizové a bankrotní poradenství: - krizové řízení - poradenství poskytujeme ...

Paní Ing. Libuše Cikánková provádí audit systému jakosti a bezpečnosti potravin. Nabízíme interní audity systému kvality a bezpečnosti potravin firmám zaměřených na výrobu a distribuci potravin, pokrmů, krmiv. Dále poskytujeme audity u dodavatelů nebo předaudity, audity před certifikací systému kvality a bezpečnosti potravin. Zajišťujeme také ...

Vzdělávací systém v oblasti financí Pořádání webseminářů Pomoc s investicemi a úsporami, finanční poradenství

Servis, revize - hydraulické jeřáby - hákové nosiče kontejnerů - zdvihací zařízení. Školení jeřábníků, vazačů a obsluhovatelů pojízdních zdvihacích pracovních plošin.

Komplexní služby pro katolickou církev a pro věřící: - telefony - energie - pojištění - vzdělávání - ESET

Tvorba webových stránek. Vývoj webových aplikací. SEO optimalizace. Tvorba grafiky a natáčení videí. Správa a konfigurace LMS Moodle. Odborné kurzy a školení v oblasti výpočetní techniky.

Project Education je rozvojovou, poradenskou a vzdělávací společností. Jsme profesionální mezinárodní společností s více než desetiletou historií na trhu manažerského vzdělávání. Připravujeme, řešíme za pomocí rozvojových nástrojů firemní problémy, pořádáme firemní teambuildingy na posílení týmové spolupráce, teamspirit, family day, večírek, ...

Mobilní svoz, třídění, likvidaci a recyklaci odpadů. Služby v oblasti požární ochrany, služby v oblasti bezpečnosti práce a prevenci rizik.

Půjčovna, pronájem: - stavební technika Služby: - školení pro obsluhu vysokozdvižného vozíku - nákladní autodoprava vnitrostátní

Služby: - bezpečnost práce - požární ochrana - školení PO a BOZP - bezpečnost staveb - prodej, servis a revize HP - prodej, servis a opravy hydrantů - instalace a kontroly PBZ - činnost osoby odborně způsobilé v oblasti PO, BOZP a prevenci rizik.

Společnost BLUE OCEAN Management podniká v oboru prodeje zboží a služeb. Prostřednictvím našeho vzdělávacího a tréninkového programu pomáháme cílevědomým lidem stát se excelentními obchodníky a následně výjimečnými vedoucími. Pro naše obchodní partnery zajišťujeme etický prodej zboží a služeb koncovým zákazníkům.

Školící středisko: - školení, kurzy z oboru stomatologie.

Poskytovatel služeb v oblasti manipulační techniky, skladového materiálové toku a regálových systémů.

Vzdělávací a školící středisko Kvalifikační kurzy a školení. Školení, poradenství: - bezpečnost práce - požární ochrana - koordinace BP na stavbách.

Služby: - facility management - správa a údržba budov - služby v oblasti BOZP a PO - bezpečnostní a úklidové služby

Služby: - dotační činnost - marketing - reklama - vzdělávání - stavební projekce

Služby: - nezávislý expert na neziskový sektor v České republice a poradkyně pro nestátní neziskové organizace - vzdělávání dospělých

Služby: - vzdělávací agentura

Služby: - poradenství při zavádění, udržování systémů jakosti a bezpečnosti potravin - školení.

Služby: - výuka angličtiny