Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Nevládní nezisková vzdělávací organizace pro neziskovou správu. Nabízí: - kurzy, konference, pracovní setkání, stáže - zprostředkování kontaktů a konzultací - analýza vzdělávacích potřeb - zahraniční spolupráce ve prospěch veřejné správy - projekty zameřené na rozvoj nových služeb.

Umělecká a produkční agentura, která působí na trhu již od roku 2002. Specializujeme se na firemní večírky (k výročí společnosti, vánoční večírky, party k uvedení nového výrobku či služby na trh, family days atp.), plesy, městské slavnosti, svatby.

Společnost Conference Partners nabízí profesionální spolupráci při organizaci mezinárodních i tuzemských. - kongresů - konferencí - symposií .

Poskytujeme: - komplexní služby pro rozvoj organizace a lidských zdrojů obchodním společnostem, podnikům i neziskovým organizacím. Specializujeme se na programy a projekty tvořené na zakázku. Nabízíme: - koučování - výcvikové programy - rozvoj lidských zdrojů - řízení změn.

Provádění školení uživatelů osobních počítačů a komplexní služby v oblasti informačních technologií. V oblasti individuálních školení se zaměřujeme na konzultace šité na míru prováděné u zákazníka. V IT oblasti pro naše zákazníky zajišťujeme zejména následující činnosti: - dodávky výpočetní techniky a příslušenství - dodáváme počítače ...

Pomáháme našim klientům využívat internet efektivně. Určujeme strategie pro digitální média, vedeme projekty a poskytujeme konzultace. Organizujeme networkingové akce, propojujeme talentované lidi. Blogujeme, školíme, kódujeme.

Semináře a kurzy. Poradenství-integrované systémy řízení.

Společnost ICARIS Conference Management byla založena v roce 1992 a je profesionálem v oblasti kompletní organizace konferencí, kongresů, sympozií a všech doprovodných služeb. .

Jsme vzdělávací firma, zaměřená na školení efektivní komunikace, prodejních dovedností, techniky prodeje, managementu, odborného a profesního růstu, marketingu. Pořádáme zakázkové i otevřené kurzy, firemní kurzy, školení na přání zákazníka, semináře.

Organizujeme konference, firemní párty, teambuildingové akce a road show.Vybereme vhodné prostory pro konání.Vymyslíme program a zajistíme interprety.

Poradenství a kurzy v oblasti strategie firem: - tvorba strategie a E-STRATEGIE - transformace firem -přechod na procesní řízení - organizace a restrukturalizace - inovace a reengineering procesů - systémy podpory inovací a řízení rozvoje znalostí - projektové řízení - programy rozvoje lidských zdrojů a firemní kultury - ...

Výcvikové centrum: -motivace -komunikace -realizace projektů -školení. Studio: -Terronská 12, Praha 6, 160 00.

Organizování odborných stavebních seminářů a prezentací. Semináře jsou zařazeny do Celoživotního vzdělávání ČKAIT.

Vzdělávací a rozvojové programy. Výběry zaměstnanců: - Executive Search (Přímé vyhledávání zaměstnanců) - pozice: - střední a vyšší a top management - nižší pozice prodejce, asistentka apod. Vzdělávání komunikační dovednosti: - rétorika a rezentace - řeč těla - optimalizace - transakční analýza - sebeprezentace - ...

Vzdělávání, semináře a konference Ekonomické a organizační poradenství Marketing & Clienting Management Euroconsult je významnou poradenskou společností, která v České republice i v zahraničí nabízí široké spektrum poradenských služeb podnikové, bankovní a municipální klientele. Poskytované specializované služby zaměřené na: - ...

Pořádáme kurzy, školení a semináře pro absolventy, zkušené manažery i firmy. Zapomeňte na teorii. Zjistěte co funguje a proč. Chcete školení zdarma nebo odloženou platbu?

Společnost splňuje normy pro systém řízení jakosti podle ČSN ISO 9002 Akreditovaná zkušební laboratoř č.1211 Normové zkoušky, poradenská činnost při: -diagnostice -přípravě a výstavbě pozemních komunikací a inženýrských konstrukcí. Zkušebna: -zemin, kameniv, asfaltů, asfaltových směsí, vrstev vozovek, betonů, povrchových ...

Konzultace při zavádění mezinárodních systémů jakosti. Služby SUSS Consulting s.r.o.: -kurzy a semináře -certifikace -poradenství -vývoj a výzkum -informační technologie -výchova pracovníků.

poskytování služeb (např. konzultace, školení, ale i projekty) zákazníkům i aplikačním partnerům.

Programy zaměřené na vedení profesionálního rozhovoru a efektivní komunikaci. Rozvoj lidských zdrojů.

Kompletní řešení cestovních služeb. Prodej letenek. Služby: - letenky online - prodej letenek - letenky prodej - ubytování online - odbavení online - zájezdy online - pojištění online - trajekty online - parkování online - odbavení online - víza. Incoming: - transfery z letiště - ubytování - tlumočení. Konference, kongresy, ...

Nabídka školících kurzů a programů manažerských či vůdčích schopností.

Poskytování kongresových služeb se zaměřením na medicínu.

Ucelené tréninkové programy: - obchod - služby - finance - vyjednávání - individuální trénink - koučování - cold calling.