Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Služby, poradenství, vzdělávání: - vzdělávací firma - trénink, koučování a konzultingu. - tréninkové programy.

Provádíme školení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci včetně požární ochrany a školení řidičů.

Pořádáme komunikační semináře - mediální trénink, krizová komunikace, společenské vystupování - etiketa.

Poskytujeme outsourcing BOZP a PO. Osoba odborně způsobilá v Bezpečnosti práce a Požární ochraně. Školíme BOZP a PO, řidiče referenty do 3, 5t, práce ve výškách a nad volnou hloubkou, a jiná specializovaná. Školíme rezenční i e-learning formou

Pořádáme kurzy týmové spolupráce, firemní akce a školení. Nabízíme: - teambuilding - indoorové aktivity - outdoor training - lanové dráhy - koučování a motivace - poradenství a diagnostika - manažerské dovednosti - leadership - incentivní programy a semináře.

Profilujeme se jako nezávislá poradensko-právní společnost zaměřená na administraci a poradenství v oblasti veřejných zakázek, koncesí a evropských fondů. Během našeho dlouholetého působení jsme již zorganizovali pro naše klienty veřejné zakázky v objemu několika mld. Kč, a to bez jakékoli pokuty udělené Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže či ...

Středoevropská tréninková a konzultační společnost zaměřená na rozvoj zaměstnanců. Služby: - outsourcing tréninkového oddělení, personálního managementu, obchodního managementu, obchodního útvaru - veřejné tréninky: - obchodní dovednosti - vyjednávání - mezilidské vztahy - budování týmu - vedení týmu - zvládání ...

Poredenská a konzultační činnost, znalecké posudky, expertizy: - bezpečnost práce - protipožární ochrana - ochrana životního prostředí.

Služby: -kurzy, výuka, školení: -český jazyk a literatura -výuka cizích jazyků -výchovy a základy společenských věd -dějepis -ekonomika -písemná a elektronická komunikace -pedagogika -management škol -zakázková školení pro kolektivy.

Služby: -poradenství -vzdělávání -řízení změn -rozvoj managementu -rozvoj obchodníků a obchodních týmů -interní komunikace a firemní kultura -sestavování a rozvoj týmů a týmová spolupráce -komplexní pojetí obchodu, CRM (řízení vztahu se zákazníky) ČNP Consulting s.r.o.

Provádění revizí a kontrol plynových zařízení. Poskytování odborných kurzů a školení v plynárenském oboru..

Služby: -školení -vzdělávání zaměstnanců..

Služby: - poradenství v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce - školení

Česká poradenská a vzdělávací společnost zaměřená na vzdělávání dospělých ve firmách a organizacích, jsme experti na rozvoj kompetencí..

Informace a služby pro zahraniční cestovní kanceláře a turisty směřující do Prahy a celé České Republiky.

Incentivní akce, konference, firemní prezentace, školení, semináře.

Smyslem projektu je poznávat a učit se, jak co nejefektivněji komunikovat v prostředí masových médií, jak identifikovat nejvhodnější­ komunikační kanály, jak připravit a distribuovat klíčová sdělení, jak rozumět jazyku médií.

Vzdělávací a poradenská společnost. Firemní kurzy: -management -řízení lidských zdrojů -osobnost efektivního managera -marketing -profesionální prodejní dovednosti -nákupní oddělení -asistentky, sekretářky -prezentační a lektorské dovednosti -osobní rozvoj -bezpečnost a ochrana zdraví při práci -požární ochrana.

NAKLADATELSTVÍ ÚČETNÍ A DAŇOVÉ LITERATURY VELKOOBCHOD - MALOOBCHOD - PRODEJ Prodejna nakladatelství BILANCE Vlkova 20, Praha 3 - Žižkov (v blízkosti VŠE). Prodejna přemístěna do dvora Otevírací doba : pondělí až pátek 9 - 16 hod.

Společnost TrimCon poskytuje řadu produktů a služeb zaměřených na rozvoj managementu firem a organizací.

Poradenství, kurzy a zkoušky, software: - bezpečnost práce, požární ochrana, BOZP, PO.

Přepravní kontrola ve veřejné silniční dopravě. Školení pracovníků dopravy. Psychologické poradenství a diagnostika..