Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Služby: -manažerské vzdělávání: -řízení lidských zdrojů, efektivní management. -kurzy komunikace: -asertivita, vyjednávání... -výcvik interních lektorů. -poradenství.

Poradenská činnost: -systémy řízení jakosti -bezpečnost práce -požární ochrana -ochrana životního prostředí.

Prodej, servis: - měřicí technika pro vláknovou optiku - technika pro měření TV a SAT signálů - koaxiální kabely a mikrovlnné antény Služby: - kalibrační laboratoř - úřední měření v oboru vláknové optiky - školení - vývoj učebních pomůcek a souborů pro výuku vláknové optiky, optoelektroniky a optických komunikací.

Činnost: - zajištění organizace a realizace vzdělávacích aktivit v oblasti veřejné a státní správy.

Dodávky: - účetní software, programy pro účetnictví. Školení a semináře

Zabýváme se tvorbou vnitřního prostředí budov z hlediska projektování, realizace, výuky, výzkumu a vývoje a legislativy.

Tréninky a poradenské služby pro firmy.

Počítačové služby: - počítačové kurzy a školení, - programování na zakázku, - informační systémy, - webové prezentace a aplikace.

Jsme mezinárodní poradenská společnost, která se zaměřuje na zvyšování výkonu firem podle manažerského standardu Leadership GRID.

TAKT – poradenství a konzultace, a.s. Frenštát pod Radhoštěm náměstí Míru 7 Analýza firemního potenciálu: - personální audit firmy - globální energetická determinace - globální hodnotová orientace. Zákaznický expertní systém (průzkumy): - politické strany - marketingová oddělení firem - firmy - města. Konkursní ...

Poradenství v oblastí managementu a lidskych zdrojů, managerský audit. Pořádání tréninkových a výukových seminářů. Kurzy: - komunikační dovednosti - obtížné komunikační situace, vyjednávání a konflikt - prezentační dovednosti, školení školitelů, firemní kultura a media - osobnost manažera - řízení lidí (základní ...

Distribuce, prodej, školení, servis: -CAD/CAM software GibbsCAM. Rekvalifikační kurzy: -obsluhy CNC obráběcích strojů.

Vzdělávací a poradenská firma: - tvorba a realizace školicích programů pro firmy a organizace - poradenství - koučování - personální audity - školení interních školitelů firem - výzkumy personálních a systémových potřeb organizace a kvality služeb - praktické řešení sporů a konfliktů vyjednáváním a technikou mediace.

Aktivity centra DYNAMIK: - informační a poradenská činnost - tvorba a úprava vzdělávacích programů - vzdělávání budoucích lektorů - vzdělávání s komponentou IT - mezinárodní školicí programy.

Vzdělávací a konzultační společnost EDUCATIO MAHLER byla založena v České republice v roce 2000 na základě rozsáhlých lektorských a konzultačních zkušeností budovaných již od roku 1995. V letech 2000 až 2008 společnost realizovala bezmála 4000 kurzovních dnů a desítky vzdělávacích projektů pro více jak 90 významných tuzemských i mezinárodních ...

Školení a trénink: - obchodní dovednosti - právo - manažerské dovednosti - marketing.

Nabízíme služby z oblasti školení, poradenství a lidských zdrojů.

EDUX s.r.o. je vzdělávací společnost zaměřená na podporu a rozvoj komunikačních, prodejních a rétorických dovedností.

Nabídka seminářů pro mzdové účetní, personalisty a právníky v oboru: mzdy, nemocenské a důchodové pojištění.

Jsme tréninková a poradenská společnost, která se specializuje na uzavřené firemní kurzy v oblasti: Značkových a autorizovaných servisů automobilů Výrobních podniků v automobilovém průmyslu Servisních středisek strojů a zařízení

Školení pro vizuální kontrolu svarů podle evropských norem

TM TRADE spol. s r.o. je firma, která se zabývá vzděláváním v oblasti výpočetní techniky, tvorbou informačních systémů.

Vzdělávání pro finanční instituce, soudní znalce, realitní kanceláře a jiné v oblasti finančních a kapitálových trhů, stanovení ceny.

Poradenské, konzultační a školicí služby.