Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Služby: - barmanské kurzy - catering

Vladimíra Drgová, spoluautorka expozice Třeboň v marcipánu. Pořádání jednodenních kurzů modelování postav a figurek z marcipánu. Lektorka cukrářských kurzů Ruční výroba marcipánových figurek, postav a byst. Výroba i podle dodané fotografie.

Gradua-CEGOS, s. r. o. – vzdělávání a poradenství

ECHO-Občanské sdružení pro vzdělání, volný čas a pobyt v přírodě - Outdoor agency ECHO se soustředí na pořádání teambuilding i teamspirit aktivit pro rozvoj Vašich zaměstnanců, koučování a různé programy pro školy i neziskové organizace. Provozujeme také lanové centrum Vávrovka. Sídlíme ve městě Tábor. Teambuilding: - budování, rozvoj ...

Služby: - pronájem plachetnic, přehrada Orlík - kurzy jachtingu.

Těhotenské kurzy: - příprava k porodu - uvolňovací cviky - laktační poradenství.

Výtvarné, umělecké kurzy: - pro děti a dospělé - pro školy a školy - pro firmy - na dětské oslavy Ateliér Oldřichov u Písku.

Služby: - individuální výuka němčiny

Služby - školení, semináře, tréninky a workshopy pro firmy. Kancelář - Lipová 1789/9, 370 05 České Budějovice.

Matematika SŠ, ZŠ - kondiční hodiny, příprava na zkoušky maturitní, přijímací, opravné - individuální výuka a doučování - úspěšnost 99, 9% - cena dohodou - platba proti dańovému dokladu - místo působení - České Budějovice, Praha

Výukové centrum Helen Doron English: - výuka angličtiny pro děti.

Společnost GOLEM CZ s.r.o. dodává pekařské směsi a zlepšující přípravky pro pekaře a cukráře. Působíme jako regionální zástupce firmy Kontinua, která vyrábí mimo jiné zlepšující přípravky na chléb a další suroviny pro pekaře a cukráře. Nabízíme také poradenství, technologický servis, jež vedou vyškolení odborníci ze společnosti Kontinua. ...

Činnost: - služby v oblasti PO a BOZP - požární bezpečnost staveb

Společnost Relax Dive, s.r.o. v Hluboké nad Vltavou organizuje a realizuje potápěčské zájezdy do různých koutů světa. Mezi naše lokality patří Indonesie a moře okolo ostrova Bali, Rudé moře, Mozambik, Galapágy, Egypt a mnoho další překrásných destinací. Provozujeme školu potápění a není nám cizí ani podvodní fotodokumentace či práce podvodního ...

Služby: - kurzy sebepoznání - energetická harmonizace - barevné poradenství - očista prostoru - muzikoterapie - květinové mandaly.

Vzdělávací středisko - kurzy: instruktor lyžování, instruktor snowboardingu, instruktor vodní turistiky, vodácký instruktor, instruktor plavání a jiné.