AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Ing. Jaromír Pokoj poskytuje poradenství v oblasti ochrany životního prostředí a ekologie. Zabýváme se ekologickým poradenstvím a analýzou v posuzování vlivů na životní prostředí. Působíme také v oblasti nakládání s chemickými látkami a bezpečností práce.

Prodej, velkoobchod, e-shop: -galantérie pro švadlenky, krejčové -šicí potřeby -domácích šicí stroje značky Brother, Husqvarna, Pfaff, Lada, Janome -zastupujeme firmy KAI, Prym, Clover, Makower, Freunberg-Vliesstofe -nůžky -značky Kai, Prym Consumer, Clover MFG, MakowerUK, Freudenberg-Vliesstofe. -šicí a vyšívací stroje -Patchwork, šicí ...

Komplexní služby v oborech požární ochrany a bezpečnosti práce. Zpracování komplexní dokumentace PO - požární řády, požární evakuační plány, operativní karta, školení všech zaměstnanců atd. Revize přenosných HP, vnitřních a vnějších hydrantů. V oblasti BOZP - zpracování rizik, kategorizace práce, školení všech zaměstnanců, speciální školení - ...

Školení finanční gramotnosti zaměstnanců firem a žáků či studentů na základních a středních školách. Klientům poskytujeme pomoc v oblasti porozumění financím a jak s financemi správně zacházet v různých životních situacích. V oblasti osobních financí nabízíme pomoc s financováním bydlení, investicemi, spořením, pojištěním majetku a osob, úvěry.

V Jazykové škole LITE Brno se naučíte anglický jazyk snadno a rychle díky moderní a originální metodě LITE. Metoda LITE, jež je založena především na jednoduchých základech a je výhodná v tom, že Vás naučí anglický jazyk tak, jako když jste se učili rodný jazyk. Tedy zcela jedinečným a přirozeným způsobem. V hodinách to tedy zahrnuje ...

Pátrací a střežící služby Výcvik sebeobrany

Projekce, prodej, instalace, montáž, zřizování, školení, kurzy, semináře, poradenství, údržba, servis, oprava: -počítače -počítačové systémy a sítě -kabelové systémy pro počítače, strukturované kabeláže -výpočetní technika -hardware -počítačová sazba, grafika -telekomunikační a elektronická zařízení.

Jachting, loď, Brno. -námořní jachting -kapitánské kurzy -přeplavby, rekreační, skupinové -kondiční plavby -pronájem lodí z celého světa.

Velkoobchod, prodej, distribuce: - strukturovaná kabeláž Molex PN - datové kabeláže Catway - optické trubičkové rozvody Catway - datové rozvaděče - měřící přístroje pro kabeláže FLUKE networks - optické a metalické datové kabely ACOME Školení, certifikace, garance: - autorizovaný distributor Molex PN - autorizovaný distributor ...

Služby: - poradenství při zavádění, udržování systému dle norem a specifikací ISO. Nabídka školení, auditů a outsourcingu.

Komplexní služby: -požární ochrana -bezpečnost práce.

Pořádání - konference Pořádání - odborné kurzy - školení.

Služby, kurzy: - kiteboarding a snowkiting - teambuildingové akce

Psí škola. Psí výcvik: - všechna plemena psů - kurzy základní poslušnosti - k dispozici kompletní překážková dráha na AGILITY - zkoušky ovladatelnosti - příprava psů na výstavy a bonitaci

jazykové studio, kurzy angličtiny pro úplné začátečníky i pokročilé studenty Doučování angličtiny pro středoškoláky a vysokoškoláky

Jazyková škola s tradicí od roku 1990. Jako jediná škola v Jihomoravském regionu je členem mezinárodní organizace INTERNATIONAL HOUSE sdružující jazykové školy a vzdělávací instituce na celém světě. Profesionální pedagogické vedení školy. Kvalifikovaní lektoři s mezinárodní kvalifikací pro výuku angličtiny jako cizího jazyka (CELTA).

Jazyková škola: - italština. Překlady a tlumočení z češtiny do italštiny a naopak.

Společnost Sodale, s.r.o. již od roku 2005 nabízí svým zákazníkům pomoc se správou a údržbou budov a jejích zařízení. Mezi naše služby patří revize, kontroly a zkoušky plynových zařízení, kotlů, tlakových zařízení a dále též odborné prohlídky kotelen či školení. Sídlíme na adrese Hybešova 726/42, Brno. Služby: - správa a údržba nemovitostí - ...

Služby, dokumentace, školící a vzdělávací činnost, revize, kontroly: - bezpečnost práce, ochrana zdraví při práci - technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany.

Centrum aktivního vzdělávání. Překlady, tlumočení. Jazyková agentura - výuka jazyků. Firemní vzdělávání, dotační servis. Dětská skupina - hlídání dětí od 6 měsíců.

Služby: - firemní vzdělávací kurzy - školení - semináře. Dotace - zajištění, vyřízení dotací. Dotační audit.

Výuka-cizí jazyky: -firemní kurzy-celá ČR -kurzy pro veřejnost -individuální výuka -Skype výuka -online testování jazyka -výuka s rodilým mluvčím -příprava na mezinárodní zkoušky -jazykový audit. Překlady z/do 102 jazyků: -albánština, angličtina, arabština, barmština, bosenština, bulharština, čínština, dánština, ...

Společenské centrum: -koncentry -divadelní představení -zábavné pořady. Kurzy: -hudební, pohybové -jazykové (angličtina, němčina). Pronájem sálů: -školení -podnikové akce.

Služby: -školení -organizujeme školení a semináře z ekonomické oblasti a z oblasti rozvoje osobnosti Semináře, školení: -audit -účetní a daňové poradenství -vedení mezd, účetnictví a dalších ekonomických agend -zpracování účetní závěrky a daňového přiznání -rekonstrukce účetnictví. Pobočky: -Praha, Olomouc, Zlín, Opava, Ostrava.