AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Služby v oblasti BOZP a PO - kontroly pracovníků a pracovišť - školení bezpečnosti - šetření pracovních úrazů - vedení potřebné dokumentace.

Služby: - PR komunikace - poradenství v oblasti médií a komunikace - moderování - školení.

Hudební škola Yamaha Rytmické krůčky Zobcová flétna Akustická kytara

Jazyková Škola: -výuka jazyků, jazyky -výuka jazyků pro firmy -překlad, překlady a tlumočení -intenzivní kurz, kurzy -němčina, ruština, angličtina, čínština, francouzština, arabština a pro cizince česky

Jazyková škola: - kurzy anglického jazyka, angličtiny.

Velkoobchod, dovoz, prodej: -kosmetické zboží se zaměřením na modeláž umělých nehtů, manikúru, pedikúru, permanentní make-up a trvalé prodlužování řas -laky, tipy, pilníky, krémy na ruce, desinfekce, modelovací-štětce, hmota, tekutina, manikurní špachtle, kleště na tipy, štrasové kamínky, odlakovače, aceton na rozpouštění nehtů, parafín na ruce, ...

Volvo Group Czech Republic poskytuje komplexní dopravní řešení. Naše činnost: - prodej nových i použitých nákladních vozidel - autorizovaný servis nákladních vozidel a návěsové techniky Volvo - prodej originálních náhradních dílů Volvo - preventivní údržba vozů Volvo - měření emisí, diagnostika, ověřování tachografů - školení ...

Křesťanská organizace. Kurzy, výuka, pořádání, služby: - anglický jazyk, angličtina - anglické letní tábory - dětské hřiště - pronájem prostor.

Překlady: -z/do 50ti jazyků -odborné texty z různých oborů -např.prospekty, příručky, reklamní texty, rodné listy, směrnice, smlouvy, účetní výkazy. Výuka: -firemní a individuální výuka AJ -zaměření-všeobecná forma jazyka -konverzace -specifická forma jazyka. Možnost specializace: možná následující specializace: 1.Na cestách: ...

Překladatelská a tlumočnická činnost. Ruský jazyk. - profesionální písemné a technické a právní překlady ruského jazyka. Výuka ruského jazyka přímo ve Vašem podniku - začátečníci i pokročilí.

Výuka, kurzy, překladatelské, tlumočnické služby: - francouzský jazyk, francouzština.

Překladatelská agentura - odborné překlady a tlumočení, firemní výuka jazyků, lokalizace, grafické práce a dtp. Angličtina, němčina, ruština, italština, francouzština, španělština a všechny další evropské jazyky a řada jazyků mimoevropských.

Překlady, tlumočení: - angličtina specializace - jazyková agentura - kurzy angličtiny, španělština, řečtina, němčina, francouzština - individuální, skupinové, firemní.

Tuček English. Výuka, kurzy, anglický jazyk, angličtina: -intenzivní pobytové kurzy -celoroční kurzy v Hodoníně -firemní a individuální kurzy -pro dospělé 7 úrovní -pro děti od 12 let 3 úrovně -jazykové kurzy, jazykový kurz. Překlady, tlumočení.

Tlumočení a překlady: -italština - němčina. Výroba, prodej, eshop.: -vlny a ušlechtilých vláken -kurzy plstění -výrobky z merina a ušlechtilých vláken vyrobeny technikou zvanou plstění/filcování: -netradiční čepice, klobouky, barety -vesty -tašky, kabelky -hračky -nášivky -přáníčka -šperky.

Prodej, leasing, servis: - stavební stroje, smykem řízené nakladače Prodej: - nová i použitá přídavná zařízení a příslušenství pro nakladače. Školení strojníků: - základní kurzy.

Intezivní akreditované rekvalifikační kurzy. Školení. Vybavení nehtových studií: -manikůrní stolky, stolek -kosmetické kufříky, kufřík Nehtový design. Nehtová kosmetika Prodej: -ÚV gely -Color club -Art club.

Poradenství v oblasti bezpečnosti práce, požární ochrany, ekologie. Prodej pracovních oděvů.

Svářečská, svářecí škola: -výuka ve svářečské škole -příprava, školení, doškolování a přezkušování, zkoušky svářečských pracovníků i svářečů -úřední kurzy svařování dle ČSN: -el.obloukem obalenou elektrodou -plamenem -el.obloukem v ochranné atmosféře tavící se elektrodou el.obloukem v ochranné atmosféře netavící se elektrodou -úřední ...

Služby: -Jazykové kurzy ANGLIČTINA, NĚMČINA, RUŠTINA, ITALŠTINA, FRANCOUZŠTINA, ŠPANĚLŠTINA, ČEŠTINA pro cizince. -Individuální jazykové výuka v dopoledních, odpoledních i večerních hodinách. -Jednoleté pomaturitní jazykové studium -Jazykové kurzy ro děti- HREJ SI A UČ SE ANGLICKY (pro děti od 6 let až 14 let) -HREJ SI A UČ SE NĚMECKY (pro ...

Nezávislý certifikační orgán zaměřený na certifikaci QMS, EMS a SM BOZP především malých a středních organizací. Technická a odborná pomoc: - příprava zkušebních laboratoří k akreditaci -inspekce svařování. CERTIFIKACE. Posouzení shody zavedeného systému managementu s normou: - ČSN EN ISO 9001:2001 - ČSN EN ISO 14001:2005 - ...