AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Dotace, granty, financování projektů, školení a vzdělávání, technologická řešení.

Pořádáme kurzy první pomoci pro firmy, kurzů první pomoci pro rodiče a veřejnost a také speciálních kurzů a záchranářských výcviků.

Jazyková škola: -výuka angličtina, němčina, francouzština v centru Brna -jednoleté denní studium -gramaticko-konverzační kurzy s rodilými mluvčími -klasické odpolední a večerní kurzy -dopolední a víkendové kurzy -příprava ke státním a mezinárodním zkouškám -firemní výuka a obchodní jazyk.

Jazyková škola. Jazykové kurzy, kurzy pro žáky ZŠ.

Vzdělávání pro veřejnou správu Daňové poradenství Účetnictví Ekonomické služby

Firemní párty, teambuilding, konference, hostesky, catering, gastro servis, ubytování, veletrhy, sales promotion, design.

Poskytování školení, workshopů a konzultačních služeb. Záruční a pozáruční servis serverů, počítačů, notebooků značek IBM a Lenovo.

Výuka jazyků - angličtina, ruština. Výuka hry na klavír.

Jazyková škola: -výuka anglického jazyka - docházkové kurzy všech pokročilostí -dopolední, odpolední i večerní -1x3 nebo 2x2 hodiny týdně -přípravné kurzy ke zkouškám Cambridge -obchodní angličtina -intenzivní celoroční kurzy 20 h. týdně -pomaturitní studium s oprávněním MŠMT -speciální kurzy pro děti a mládež 1x2 hodiny týdně ...

Poradenství výpočetní techniky Kurz obsluhy počítače.

Jazyková a vzdělávací agentura: -výuka anglického, německého, francouzského, španělského, italského a ruského jazyka -studium v zahraničí (jazykové kurzy) -jazykové kurzy v tuzemsku (intenzivní kurzy pro motivované zaneprázdněné profesionály) -prázdninové studijní kurzy pro děti a mládež v zahraničí, jazykové poznávací ...

Vzdělávací agentura. Pořádání odborných seminářů.

Škola, školení, kurzy -potápění PADI a CMAS. Klub sportovního potápění NAUTILUS Břeclav. Prodej, opravy a servis: -potřeby pro potápěče -sportovní potřeby.

Bar Výuka a kurzy - hra kulečníku Billiard club - 10 poolových stolů 9 stop, 1 karambol 210 cm.

Firemní vzdělávání: -interaktivní výuka, týmová spolupráce -teambuilding programy a diagnostické kurzy. -managerské, obchodní a prezentační dovednosti -pro firemní týmy, profesní skupiny, školská zařízení a neziskové organizace.

SVČ klub mladých. Středisko volného času Hodonín.

SVČ centrum eko. výchovy. Využití volného času dětí předškolního a školního věku, mládeže, rodin s dětmi i dospělých v zájmových kroužcích, klubech a souborech.

Příspěvková organizace. Kurzy: -taneční -sporotovní -výtvarné -dramatické -pro děti, mládež, rodiče s dětmi i dospělé.

Služby: - požární ochrana - školení zaměstnanců, odborná příprava požárních hlídek, preventistů PO, zastupování při kontrolách, poradenská činnost - bezpečnost práce.

Výuka - angličtina - odpolední a večerní kurzy - v malých skupinách - firemní a individuální výuka - docházkové odpolední kurzy - příprava k mezinárodním zkouškám, na pohovor, k maturitě - víkendové kurzy

Služby: -svářečská škola -soudně znalecké posudky v oboru rozvody plastů -technická pomoc.

Komplexní služby a školení - bezpečnost práce Komplexní služby - požární ochrana. Školení - požární ochrana Poradenství - personalistika - pracovně-právní vztahy.

Jazyková škola, služby ve více než 10 jazycích: -firemní a individuální jazykové kurzy angličtina, němčina, francoužština, španělština, čeština pro cizince, italština, polština, ruština, bulharština, ukrajinština -překlady v jmenovaných jazycích a dále překlady maďarština, finština -titulkování videí -tlumočnické služby (tlumočení) ...