AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Japonské masáže ZEN-SHIATSU: -masáže dětí -masáže těhotných maminek -Breussova masáž -masáž lávovými kameny -havajská masáž -medová masáž -indická masáž hlavy -anticelulitidová masáž s ozónovým zábalem -lifting obličeje -manuální lymfodrenáž -spiritual responde therapy -poradenství a konzultace -šamanské léčení, kurzy -kurzy ...

Bezpečnostní služba, agentura. Bodyguarding–ochránce osob. Osobní ochrana: -zajištění osobní ochrany -doprovod klientova automobilu -doprovod služebním vozem -ochrana majetku. Detektivní a informační služby: -sledování, ověřování informací, nadstandardní služby. Asistenční služba: -doprovody členů rodiny-do školy, zaměstnání -servis při ...

BOZP a PO - Zavádění systémů řízení BOZP dle specifikace OHSAS, nabídka lektorské činnosti v poskytování první pomoci. Poskytování komplexsních služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a v oblasti požární ochrany. Pomoc při zavádě ní systému řízení BOZP dle normy OHSAS (18001).

Individuální i firemní rozvoj etikety, etiky a kultury bez ohledu na zaměření oboru činnosti. Poradenská a edukační činnost.

Školení obsluh manipulačních vozíků: -základní kurzy pro uchazeče o odbornou způsobilost obsluhy MV -opakovací školení obsluh MV -rozšiřující školení obsluh MV -školení osob odpovědných za provoz MV -provedení analýzy rizik -vypracování organizační směrnice pro vnitrozávodovou dopravu (dopravně provozní řád). Ostraha majetku a osob : - ...

Služby: - vzdělávací a školící kurzy.

Školení, poradenství: - odborné kurzy, školení - semináře, workshopy - přednášky.

Vzdělávací společnost Maják: - pořádání kurzů, školení dle přání klienta.

Jazykové kurzy: - specializace na angličtinu - kurzy jiných jazyků španělština, italština, němčina, francoužština - dle zájmu a volných kapacit.

Vzdělávací kurzy - v ekonomické a finanční oblasti - účetnictví E - shop - psací stoly rohové, dětské, výškově nastavitelné, z masivu, s nástavbou, z lamina, z MDF desky, rustikální, kov - dětský nábytek pohovky, postele, matrace, komody, skříně, regály, poličky, vitríny, box na hračky - dětské pokoje vybavení - studentské pokoje ...

Pronájem - závodní automobily Vyhlídkové lety MOTORISTICKÝ sport pořádání - školy smyku - akce PRO skupiny i jednotlivce Okruhová závodní škola Zajištění (pro kulturní, společenské a firemní akce) - hostesky - modelky - fotomodelky - promotérky.

Kvalifikační a rekvalifikační kurzy pro klasické a sportovní masáže, ambulantní a rehabilitační péči.

Softwarový audit včetně bezpečnosti SEO optimalizace Webdesign tvorba - www stránky Poradenství - výpočetní technika Externí správa počítačových sítí Školení - výpočetní technika Zálohování dat.

Jazyková škola Brno Top English: -kurzy angličtiny s profesionálními lektory -příprava na mezinárodní zkoušky -individuální výuka -firemní kurzy -pomaturitní studium -překlady.

Školení obsluh motorových vozíků. Instruktor obsluhy motorových vozíků.

Překlady, tlumočení: - angličtina - francoužština - němčina - ruština - španělstina Jazyková škola: - výuka pro firmy - pomaturitní studium - metodické semináře pro učitele. Kurzy: - angličtina - angličtina pro děti - němčina - španělština - čeština pro cizince - ruština - francouzština.