AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Zájezdy s pořádáním potápěčských kurzů. Kurzy - potápění.

Němčina - překlady - tlumočení Čeština - překlady - tlumočení Výuka - čeština - němčina.

Služby: - další vzdělávání podnikových právníků firem, které obchodují se zahraničím. Lektorský tým je tvořen odborníky z oblasti mezinárodního práva soukromého, práva mezinárodního obchodu a obchodního práva - školení, semináře.

Nabídka, prodej: -výtvarné kurzy -hobby potřeby.

Dům dětí a mládeže, DDM: - zájmové kroužky. Centrum volného času.

Pořádáme výtvarné kurzy. Atelier. Kurzy malování pro dospělé.

Sportovní agentura - incomingová turistika spojená s outdoorovými sporty firemní akce, lyžařské kurzy Sportovní kurzy - lyžování, carving, funcarving.

Překlady a tlumočení Pořádá - jazykové kurzy.

Doučování angličtiny v Rousínově, Vyškově, Slavkově. Individuální výuka ve firmách i pro jednotlivce - dojedeme k Vám a učíme u Vás. Efektivní techniky dokučování angličitny, konverzační procvičování, důraz na angličtinu v praxi.

Služby: -jazykové, jazykovka -intenzivní víkendové kurzy, intenzivní týdenní kurzy -soukromé lekce -překlady, tlumočení -letní a zimní tábory pro děti -studijní pobyty v zahraničí -semináře, jazykové audity -rodilí mluvčí i čeští lektoři jsou velice přátelští -bezdrátové připojení na internet, během vyučování nabízíme nápoje zdarma.

Kurzy a školení vedení: -účetnictví -daní -firem, firmy.

Soubor bulharských lidových tanců.

Nabízí - taneční kurzy pro děti a juniory, letní taneční semináře, šití - taneční kostýmy.

Gymnázium. Střední škola. Státní jazyková škola: -pomaturitní jednoleté studium -podnikové a firemní kurzy -odpolendní kurzy. Jazyky: angličtina, němčina, francouzština, ruština, čeština pro cizince.

Cvičení PRO těhotné Porodní asistence.

Personální poradenství Pořádání - kurzy, semináře.

Vyúčtování vykázané péče zdravotnických zařízení - komplexní služby v oblasti zpracování dokladů pro zdravotní pojišťovny - komunikace se zdravotními pojišťovnami on - line přes portály Prodej, servis: - telekomunikační technika. Nastavení - telefon s operačním systémem ANDROID. Prodej, servis: - výpočetní technika - výpočetní ...

Akce - orientální tanec, výuka - orientální tance. Orientální tance - vystoupení na firemních akcích, městských slavnostech.

Mezinárodní odborné metodické zaměstnání PRO posádky zdravotnických záchranných služeb.

Naše kancelář Examinations Services Brno nabízí: -zaregistrovat na jazykové zkoušky i zkoušky, předepsané britskou univerzitou, na které studujete -získat informace o možnostech vzdělávání ve Spojeném království.