AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Lyžařská a snowboardová škola od 7 let věku.

Služby a poradenství v oblasti BOZP a PO v souladu s platnou legislativou.

Vystoupení historického a scénického šermu. Skupina historického šermu

Prodej: - vázací prostředky Revize, opravy, technický dozor: - zdvihací zařízení. Školení: - jeřábníky - vazače břemen - obsluhovatelé pracovní plošiny.

Angličtina: - překlady. Jazykové kurzy: - všeobecná, obchodní angličtina - firemní a induviduální kurzy.

Jazykové kurzy: -angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština a ruština.

Komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce: - školení BOZP, koordinátor BOZP na stavbách. Kontroly nemocných. Komplexní služby v oblasti požární ochrany. Školení PO. Zavedení systému jakosti ISO 9001, 14001.

Překlady a tlumočení - arabština Jazyková školavýuka - arabština.

Služby: -poradenská, vzdělávací společnost -vyhledávání a následné přidělení uchazečů o zaměstnání dle potřeb uživatele -personální, účetní, právní a daňové poradenství.

Pořádání - zájezdy za potápěním Kurzy - potápění Prodej, půjčovna: - potápěčská technika.

Zprostředkovávají - rekvalifikační kurzy, školení a semináře - lyžování - snowboarding - RSS k dispozici - účetnictví, mzdy - personalistika - specializované kurzy pro realitní makléře - studia oceňování nemovitostí - kurzy asertivity.

Vzdělávací společnost - realizace tréninků - koučink jednotlivých týmů - školení manažerů. Vzdělávací a rozvojová společnost .

Prodej, servis, opravy, pronájem, leasing: - manipulační technika - vysokozdvižné hydraulické vozíky BALKANCAR, HYSTER, BT, YALE, DESTA, JUNGHEINRICH, LINDE, CLARK: - elektrické - dieselové - plyn LPG - paletizační technika KOVO CHEB, STS* CONNLEAS, BELET: - ruční paletové vozíky aj.

Internetový obchod, e-shop Brno: -pedig a další materiály (ratan, proutí jako vrba) a pomůcky na pletení a jiné domácí tvoření. V naší nabídce najdete širokou nabídku různých druhů pedigu, dřevěné korálky, dna a polystyrenové formy pro pedig. Výroba, prodej: -ruční výrobky a kurzy pletení z pedigu a jiných materiálů (věnečky, košíky, podnosy ...

Středisko výuky jazyků - angličtina - němčina - francouzština.

Provádí kurzy - integrální joga od osmi let po dospělé - tantra - Ajurvéda - cvičení a meditace Mezinárodní jogové tábory - víkendové akce s duchovní tematikou - tantrické víkendy.

Informace o českém vysokém školství Analytická činnost v oblasti českého vysokého školství Pořádání - vzdělávací akce.

Pořádá - kurzy k získání způsobilosti pro řidiče a průvodce o ochraně zvířat během přepravy.

Poskytujeme připojení k internetu s důrazem na bezpečnost přenášených dat. V nabídce správa webhostingu, e-mailu, VoIP a přístupu na FTP server. Internet WIFI. Služby: -servis, oprava PC -správa sítí -hosting -grafika pro web -internetové služby -VOIP -profesionální řešení pro výpočetní techniku -školení na PC. Pokrytí Alexovice, ...

Výuka - čínská bojová umění kung - fu, wu shu, kuo shu Moravská Asociace.

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hustopeče, Masarykovo nám. 1 (SOŠ a SOU): -učební obory -tříleté, denní studium -strojní mechanik -malíř a lakýrník -elektrikář -instalatér -zedník -studijní obory čtyřleté s maturitou, denní studium -veřejnosprávní činnost -informační technologie ...

Kurzy - anglický jazyk - výuka českého jazyka pro cizince.