AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Pedikúra klasická, kombinovaná Rekvalifikační kurzy - pedikúra.

Školení - obsluhy manipulačních vozíků.

Návrhy a montáž - počítače na míru Návrh, správa, výroba - www stránky Poradenství - hardware - software Tvorba a správa - datové sítě Školení - výpočetní technika.

Kurzy - sebepoznávání - tvořivá práce se sny - paličkování - kreslení MANDAL - tvoření pro maminky s dětmi - tai - či - ženy sobě Arteterapie Psychoterapie a poradenství.

Služby: -překladatelské -tlumočnické -organizování kurzů.

Výuka - lyžování - snowboarding - snowkiting Zájmové sdružení dětí.

Kurzy - potápění Prodej - potápěčská technika.

Kurzy - příprava pokrmů ze surovin zdravé výživy Poradna - úprava stravovacích návyků - změna životního stylu.

Tvorba systematických vzdělávacích a tréninkových projektů, na základě potřeb zákazníků (obchodní zástupci, pracovníci v zázemí pro firmy a jejich management. Kvalita poradenství, seminářů a tréninků: - zkušenosti a znalosti ve vzdělávání, výcviku a tréninku obchodních zástupců, pracovníků ve službách a managementu tuzemských i ...

Internetový obchod, e-shop: - bylinné přípravky - online lékařská poradna - pořádání seminářů a přednášek o přírodní medicíně.

Prodej - tenisové vybavení tenisové rakety, bagy, výplety, tenisové míče značek WILSON, BABOLAT, VÖLKL, HEAD, DUNLOP - vybavení na lyžování Výuka - tenis pro všechny věkové kategorie Vyplétání - tenisové a squashové rakety.

Jazyková školaspecializace na němčinu - kurzy PRO veřejnost - kurzy PRO firmy - letní kurzy.

Kurzy - plavání - pro malé děti, pro těhotné cvičení aquaaerobicu.

Bezpečnost práceporadenství - v oblasti bezpečnosti práce Školení - požární ochranaporadenství - v oblasti požární ochrany Požární ochrana.

Letecká škola pořádá: - distanční modulové kurzy teoretických znalostí s využitím internetu v souladu s předpisy JAR - FCL 1 pro letouny a JAR - FCL 2 pro vrtulníky. Adresa učeben a kanceláří: Letiště Brno - Tuřany 627 00 Brno

E-shop - zastoupení holandské značky pro nehtový design - NAIL CREATION - UV gely - pomocné tekutiny - štětce - nehtová lepidla - přípravky pro péči o nehty Nehtové studio - zastoupení holandské značky PRO nehtový design - NAIL CREATION E-shop - zastoupení holandské značky pro nehtový design - NAIL CREATION - UV gely - ...

Direct marketing Grafické a kresličské práce Servis - výpočetní technika SEO optimalizace pro vyhledávače Poskytování - připojení k internetu Výroba - www stránkywebdesign Zakázkové programování - odvirování PCinstalace - software Školení uživatelů PC.

Prodej a distribuce - kosmetika MARY KAY Kosmetika - líčení svatebí, denní, večerní, maturitní plesy, tabla, přehlídky, doprovodné - proměny - vizážista Kurzy - líčení.

Bezpečnost práce poradenství - v oblasti bezpečnosti práce Požární ochrana školení - požární ochranaporadenství - v oblasti požární ochrany Požární ochrana.

Škola badmintonu. Sportovní, trenérské služby.

Reklamní agentura Organizace - konference - kongresy Mystery shopping - monitorování cen - sampling - event marketing, ... Organizace - semináře Pořádání - firemní a společenské večírky.

Angličtina - překlady. Výuka - angličtina.

Personální audity, výběry lidí. Organizační struktury. Marketing, obchodní dovednosti. Konzultace šité na míru vaší společnosti na témata: - motivace - jak si stanovit a dosáhnout cíle - obchodní dovednosti - emoce - komunikace.