AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Kurzy - koučování rozvoj osobnosti, řešení problémů, hledání osobní spokojenosti Psychologické poradenství

Tlumočení a překlady - anglický jazyk Soukromá jazyková škola

Prodej nehtové kosmetiky Expa-Nails. Pořádání kurzů Nail Art, školení pro nehtové designerky i začátečníky. Nabídka rozvozu.Přímý prodej výrobků EXPA-NAILS a PNP Basic (ceny jsou shodné s katalogem a E-shopem expa-nails.cz) Kompletní servis a odborné poradenství Osobní odběr zboží

Nabídka služeb: -profesionálně vedená agenda, dokumentace, prověrky, revize: -bezpečnost práce -požární ochrana -hasící přístroje, hydranty -školení řidičů -tiskařské práce -tlakové nádoby -elektroinstalace, elektrické spotřebiče -plynová instalace, plynové spotřebiče -kotelny, kotle.

Taneční studio. Cvičení: - po porodu - pilates - jóga - kondiční tancování - ...aby záda nebolela - kurzy tance.

Jazyková laboratoř - soukromá jazyková škola - výuka německého jazyka.

Příprava, realizace, pořádání: - firemních akcí - teambuildingových programů - family day - vánoční večírky - zimní programy. - promoakce.

Technická kontrolní činnost ve stavebnictví Dodávka, servis - laboratorní vybavení Pořádá - školení - kurzy - školení v oblasti ISO systémů.

Překladatelská a tlumočnické činnost Výuka - anglický jazyk

Svářečská škola: - základní svářečské kurzy - periodické zkoušky - zaškolení, doškolení a přezkoušení dle ČSN EN 287 - 1 a 2, ČSN 050705 a ISO 9606 - zkoušky v systémech ANB, RWTÜV, ITI TÜV, ASME.

Kurzy - zumba pro dospělé i pro děti - orientální tance.

Výuka: - hudba hra na kontrabas, cimbál, klavír, basovou kytaru - elektronické zpracování hudby a zvuková tvorba Nahrávací studio - akustická hudba - mluvené slovo - výroba CD na klíč.

Nabízí: - zájezdy pobytové, poznávací, tématické organizují - školní výlety - jazykové kurzy.

Pořádá - odborné školící akce pro nelékařský zdravotnický personál a pro pracovníky v sociálních službách -zaměření na celoživotní vzdělávání dospělých -odborné přednášky, které pomáhají ke zvyšování kvalifikace.

Výuka, překladatelská, tlumočnická činnost: - angličtina.

Internetová výuka španělštiny přes skype -kurzy španělštiny -e-mailové korespondenční kurzy španělštiny -procvičování slovní zásoby.

Vzdělávací a poradenská společnost: - zavádění týmové práce ve firmách a na trénink manažerů i zaměstnanců.

Překlady odborných i všeobecných textů z a do angličtiny. Korektury českých, anglických textů, redakční úpravy. Zpracování PR materiálů, smluv a tiskových zpráv. Překlad, časování titulků. Tlumočení při obchodních jednáních. Jazykové konzultace. Výuka angličtiny.

Německý jazyk - překlady - doprovodné tlumočení na obchodních jednání - lektorka - korektury německých textů - výuka - telefonická asistence - korektury.

Rekvalifikační kurzy šití - akreditované školící středisko MŠMT ČR zhotovování sukní, halenek a šatů, dámských kostýmů a plášťů, pánských obleků, pánských plášťů a bund, stříhání oděvů, úpravy a opravy oděvů kurzy šití - pro začátečníky - kurz konstrukce střihů - víkendový kurz šití - šití kabelek - šití na stroji - šití oblečky na ...

Dodávka, servis: - výpočetní technika notebooky, stolní PC, monitory - výpočetní technika tiskárny, monitory -odvirování PC Webhosting Školení Zálohování dat.

Vzdělávání veřejnosti, odborníků z řad pedagogických a pomáhajících profesírealizace - kurzy - semináře - umělecké kurzy - drama kurzy.

Překlady, tlumočení. Výuka - němčina - přípravy na mezinárodní zkoušky.