AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Kurzy - potápění CEBTRUM 5***** světových škol, IANTD, UDI, CMAS, SSI a další... Cesty po světě s potápěči a jejich doprovodem Kurzy s přístrojem i pro mládež a seniory v bazénu o hloubce 5ti metrů. Certifikovaný kolektiv Instruktorů s aktivním statusem a pojištěním pro klienty !!! Kurzy Freediverů a začátečníků. Půjčovna výbavy a ...

Služby: - hlídání dětí - úklidy domácností, žehlení - péče o seniory a domácí mazlíčky. Pořádání: - kurzy pro animátory volného času, teoretická a praktická výuka.

Vzdělávání, poradenství: -v oblasti náhradní rodinné péče -programy občanských aktivit (tolerance) -programy pro neziskové organizace, firmy apod.

Poradenské, výzkumné, vzdělávací a tréninkové aktivity, vedoucí k rozvoji lidských zdrojů firem v rámci programů vnitropodnikového a celoživotního vzdělávání, orientovaných převážně do oblasti tzv. měkkých dovedností. Obchodní a zprostředkovatelská činnost.

Služby: -poskytování software -organizační a ekonomické poradenství v oblasti software -pořádání kurzů, seminářů a školení -zprostředkovatelská činnost.

Taneční škola, výuka: -společenské tance -taneční kurzy -minitaneční -základní taneční -taneční pro vysokoškoláky a dospělé.

Služby: -projekce: -informační systémy, systémová integrace při realizaci -ochrana, bezpečnost informací v informačních systémech -expertizní posuzování navrhovaných i realizovaných informačních systémů -konzultace, poradenství: -tvorba informačního systému -organizace: -kurzy (osobní počítače, programové vybavení).

Služby: -pořádání kurzů -kurzy -kurzy pro studenty -kurzy pro firmy.

Společnost splňuje normy pro systém řízení jakosti podle ČSN ISO 9002 Akreditovaná zkušební laboratoř č.1211 Normové zkoušky, poradenská činnost při: -diagnostice -přípravě a výstavbě pozemních komunikací a inženýrských konstrukcí. Zkušebna: -zemin, kameniv, asfaltů, asfaltových směsí, vrstev vozovek, betonů, povrchových ...

Služby: -organizace: -celostátní a mezinárodní kongresy -konference, sympozia, firemní prezentace -vzdělávací kurzy, společenské akce.

Maloobchod, prodej, půjčovna: -potápěčská technika -vybavení. Služby: -kurz přístrojového potápění s mezinárodní platností.

Služby, práce: -rekvalifikační kurzy na vysokozdvižný vozík -školení VZV.

Studijní a pracovní agentura: -AuPair pobyty (Velká Británie, USA, Holandsko, Německo, Rakousko, Francie, Belgie, Irsko, Španělsko, I tálie) -studium, studijní pobyty (Anglie, Nový Zéland, Austrálie) -jazykové kurzy -střední škola v zahraničí -pracovní programy v zahraničí (legální práce v zahraničí) -letenky a jízdenky.

Rekvalifikační kurzy: -ekonomická, daňová a právní problematika.

Služby: -překladatelské -individuální výuka angličtiny.

Služby: -krupiérské kurzy -škola krupiérů

Hudební škola: -programy pro děti od 18 měsíců -výuka hry na keyboard, kytaru, zobcovou flétnu (i pro dospělé).

Vzdělání, rekvalifikace, rekvalifikační kurzy: -účetnictví, daně podnikatelských subjektů -účetní a daňový poradce podnikatelů -zákoník práce a mzdová problematika. Služby: -daňové poradenství -auditorské služby -účetnictví. Sídlo firmy: Žižkova 542, 664 62, Hrušovany u Brna

Prodej a opravy: -počítače -notebooky -nová výpočetní technika Služby: -počítačové kurzy -eshop Náhradní plnění -software.

Výhradní prodejce: -profi solária Luxura -domácí solária Hapro, UV zdroje max Light. U nás koupíte solární kosmetiku, kosmetiku na tlumení projevů celulitidy a dezinfekci na solária. Pořádáme kurzy, rekvalifikace pro provoz solárií.

Jazykové kurzy. Služby: -výuka jazyků -jazykové kurzy -pro firmy, jednotlivce -týdenní, víkendové.

Výroba: -konstrukční a vývojová činnost v oblasti klimatizace. Speciální, odborné školení. Základní vzdělání na PC. Multimedia, marketing: -návrh, výroba www, web stránek -design, animace -grafické studio -mailing, direct mailing -databáze -tisk. Služby v oblasti CAD, DTP, multimedií, programování a realit.