AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Komplexní služby v oboru anglického jazyka: -vzdělávání -překlady -výzkum -tlumočení -tvorba materiálů.

Státní jazyková škola. Státní jazykové zkoušky: -státní jazyková zkouška základní -státní jazyková zkouška všeobecná -státní jazyková zkouška speciální pro obor překladatelský -státní jazyková zkouška speciální pro obor tlumočnický. Mezinárodně uznávané zkoušky z němčiny v licenci Goethe-Institutu a z italštiny - CILS. ...

Školení: -počítače, výpočetní technika: -základy a obsluha PC -test ECDL (mezinárodní počítačový řidičák) -Multimedia -ekonomika: -malé a střední firmy -daňová evidence a účetnictví (i s využitím počítače) -základy podnikání -armáda: -rekvalifikace pro příslušníky armády ČR. Absolventské praxe, agentura práce v ...

Jazyková škola INTKOS. Sugestopedologické učení jazyků: -angličtina, němčina, ruština -malé skupiny lidí -základní komunikace v jazyce za 7 dní.

Jazyková škola v Brně, Praze a Ostravě nabízí ucelenou nabídku v oblasti výuky jazyků, překladatelských a tlumočnických služeb. Nabídka 17-ti jazyků uspokojí požadavky i těch nejnáročnějších klientů. Kvalita výuky se mimo jiné opírá o rodilé mluvčí ve všech nabízených jazykových variantách. V naší nabídce naleznete pomaturitní studium na ...

Služby: -semináře -kurzy -rekvalifikace.

Služby, školení: -školení na opravy pneumatik -doplňkové školení na opravy pneumatik -servisní činnosti v osobním pneuservisu, nákladním pneuservisu. Prodej, e-shop: -ventily, šrouby -pneumatiky.

Jazyková agentura. Služby: -překlady do všech světových jazyků včetne čínštiny, ¨japonštiny -odborné, ověřené překlady -překlady dokladů -tlumočení.

Institut jazykového vzdělávání. Jazyková škola: -angličtina, němčina, italština, francouzština, španělština -pomaturitní studium -odpolední, večerní kurzy -firemní, podnikové, individuální, prázdninové kurzy. Pohybové studio. Aerobic: -step, dance, P-class, Body-styling -dětský koutek. Power yoga Zumba Pilates Oriental. tance Zoga.

Služby: Rekvalifikační kurzy: -počítačové, ekonomické, účetní Dotační poradenství Vedení účetnictví

Instituce komplexního vzdělávání a služeb: -individuální konzultace a poradenství, naši lektoři, konzultanti a odborní garanti jsou k dispozici pro manažery a pracovníky v klíčových pozicích, pomoc v přípravě a realizaci konkrétních kroků v oblasti řízení firem, rozvoje a vedení lidí. -e-AKADEMIE - e-learningové vzdělávání - navrhujeme a ...

Služby: -výuka Anglického jazyka pro děti i dospělé -individuální výuka, konverzace, doučování, překlady.

Školení: -počítače, výpočetní technika: -základy a obsluha PC -test ECDL (mezinárodní počítačový řidičák) -Multimedia -ekonomika: -malé a střední firmy -daňová evidence a účetnictví (i s využitím počítače) -základy podnikání -armáda: -rekvalifikace pro příslušníky armády ČR. Absolventské praxe, agentura práce v ...

Služby: -festival španělské kultury Ibérica -nabídka kurzů španělských tanců.

Studio zdraví: -zdravé hubnutí, odvykání kouření -detoxikace organismu -zdravotní problémy léčení, zasvěcování do I. a II. stupně Usuiho systému alternativními metodami REIKI -psychologická léčba pomocí SPIRITUAL RESPONSE THERAPY -100% přírodní výživové doplňky -Aloe vera barbadensis-alternativní léčebný prostředek ...

Služby: -školení a trénink na míru - obchodní, manažerské dovednosti (ČJ, AJ) -systémy vzdělávání, rekvalifikace, marketing, mystery shopping -testy (výběry nových a psychodiagnostické posouzení stávajících pracovníků) -osobní rozvoj -koučování -outdoor training -financování z veřejných zdrojů a zdrojů EU -poskytování kurzů a ...

Středisko pilotního výcviku, : -pilotní výcviky, zkoušky -vyhlídkové, reklamní, předváděcí lety -půjčovna letadel -letecké služby. Letadla, kluzáky, sportovní letouny.

Regionální poradenské a informační centrum: - poradenství - ekonomické, finanční, organizační - školení, rekvalifikace, odborné kurzy, semináře - akreditovsné rekvalifikační kurzy (administrativa, ekonomika, úřetnictví, informační technologie).

Poradenství: -investiční -organizační -ekonomické -kapitálové, finanční. Vzdělávání, kurzy: -vzdělávací program České finanční akademie. Vydavatelství: -časopis Fond Shop. Software: -na řízení finančních rizik.

Prodej: -měřící přístroje -technické normy -odborná literatura. Oprava, servis, kalibrace: -měřící přístroje. Služby: -školení, vyhl. č 50/75 sb -poradenství v oboru elektro

Překladatel: -angličtina -ruština -soudně ověřené překlady. Výuka jazyků: -angličtina -ruština.

Centrum volného času, dům dětí a mládeže: -kurzy, kroužky -volnočasové aktivity pro děti, mládež a dospělé -výtvarka, keramika -sportovní kroužky (kalanetika, jóga, rehabilitace) -logopedická poradna -miniškolka, hlídání dětí v Klubíčku -hudební kroužky -doučování (matematika, český jazyk) -jazykové kurzy.

Kulturní, vzdělávací a informační centrum městské části Brno-Vinohrady. Inzerce, dům dětí KVIC. Zájmová a vzdělávací činnost pro děti i dospělé.

Vzdělávací středisko: -rekvalifikační kurzy: -číšník, servírka -kuchař, kuchařka -barman, barmanka -obchodní zástupce -sekretářka, asistentka -kvalifikační zkoušky pro získání živnostenského listu v oboru pohostinství -semináře: -rétorika -asertivita -psychologie.

Kulturní, vzdělávací a inzertní centrum Brno-Vinohrady. Zájmová a vzdělávací činnost pro děti i dospělé.