AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
MAMICENTRUM s.r.o. se zaměřuje na prodej kočárků, kojeneckého zboží, drogerie a olejů a provádí kurzy cvičení pro těhotné, masáže a vedení porodu.

Tornako s.r.o. je jazyková škola, která Vám poskytne: -výuku cizích jazyků -překlady textů -tlumočení a skype výuku

INTEGRA CENTRUM s.r.o. je společnost organizující: - školení a semináře z ekonomické oblasti a z oblasti rozvoje osobnosti - akreditované semináře pro úředníky obcí a státní správy - vzdělávací kurzy, školení, semináře na téma daň z příjmu, DPH, mzdové účetnictví, právo a personalistika - školení na audit, účetní a daňové poradenství - ...

Masérská škola - kurzy v BRNĚ, THAJSKU, ČÍNĚ - masáže a aromaterapie v těhotenství -CANDLE čokoládové a medové masáže - DORNOVA metoda - havajské masáže - champi - ajuvérdská masáž - jemné mobilizační techniky - klasické relaxační masáže pro laiky - lymfatické masáže pro regenerační maséry - masáže lávovými kameny - ...

PhDr. et Bc. Jan Kabát poskytuje služby pro řešení sporů mimoprávní cestou, právní služby, realizuje kurzy ADR a nabízí možnost uspořádání supervizního setkání pro mediátory.

Služby: - firemní vzdělávání - personální poradenství - koučování, mentoring - marketingové poradenství, grantové poradenství

Vydavatelství - magazín Business Woman - pořádání seminářů a workshopů a eventů.

Stlužby - IT podpora - outsourcing - správa sítí různých platforem a operačních systémů - kurzy, školení programvání, MICROSOFT a další.

Jazyková škola - jednoleté pomaturitní studium angličtiny - kurzy pro dospělé - kruzy pro děti a mládež - firemní a individuální výuka.

Služby - koordinátor BOZP na staveništi - technický dozor investora - izolace střech.

Enemy s.r.o. se zaměřuje na technické služby týkající se ochrany majetku a objektů, výuku první pomoci a zdravotní dohled na pořádaných akcích.

Leasing, prodej, pronájem lešení: - fasádní - pojízdné - hliníkové - modulové - zastřešení - doplňky - vrátky. Kompletní lešenářské práce. Školení lešenářů firemním instruktorem lešenářské techniky na lešení ALFIX.

Orange Academy s.r.o. pořádá počítačové kurzy, kurzy na počítači, lektorská činnost, ekonomické rekvalifikační, počítačové kurzy jak pro začátečníky, pokročilé i pro seniory.

Jazykovka Eden je jazyková škola nabízející kvalitní výuku jazyka anglického, německého, ruského a francouzského. Kurzy se uskutečňují jak v malých skupinách tak i individuálně, dále jsou firemní kurzy, přípravy na zkoušky, kurzy pro předškoláky a seniory a pro maminky hlídání dětí zdarma.

Colusor s.r.o.je společnost, která dodává léky a zdravotnické pomůcky do zdravotnických zařízení a nemocnic. Také poskytují ekonomické hodnocení léčiv na základě jejich nákladů a výsledků. Provádí přednášky a školení zaměstnanců.

Společnost SAFEA IVS s.r.o. poskytuje komplexní služby v oboru bezpečnosti práce a požární ochrany. Zaměřují se na psaní odborných prací, činnosti v poradenské oblasti v hygieně práce, školení zaměstnanců z hlediska BOZP.

TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. je autorizovaná, akreditovaná a certifikovaná laboratoř, která v Brně zřídila školící a vzdělávací středisko. Na této pobočce poskytuje služby v oblasti BOZP a technické inspekce. Na výběr máte tyto školení a kurzy: - Osoba odborně způsobilá v prevenci rizik v oblasti BOZP dle zákona č. 309/2006 Sb., ...

Pracovněprávní servis, s. r. o. se zaměřuje na moderní vzdělávání formou webinářů a seminářů pro jiné společnosti, zkušenosti má společnost se školením HR specialistů, mistrů a manažerů.

Svářečské a zámečnické práce včetně vzduchotechniky i sváření hliníku, nerezu či litiny. Nabízíme školení svářečů.Výroba sil, vodojemů, nádrží, konstrukcí do 15tun svařence.Pálení plasmou do 20mim na stroji+kyslíkopropanbutanové pálení na stole do 200mm.Ohýbání na ohraňovacím lisu 160t-3m.Obrábění pro zámečnickou výrobu.

jazykové studio. Výuka cizích jazyků - angličtiny a němčiny - zážitkovou pedagogikou. Lekce a kroužky na míru, kurzy pro děti, začátečníky i pokročilé. Pokročilá metodika rozvoje angličtiny a němčiny .

Renovace nábytku, Prodej renovovaného nábytku a renovace nábytku na míru. Pořádání workshopů pro začátečníky, kutily i profesionály v oblasti renovace. Kavárna v Mikulově.

Dream Dive s.r.o. se specializuje na potápěčské kurzy, servis a půjčování souvisejícího vybavení a provozuje e-shop s potápěčským vybavením.

Jsme svářečská škola působící již od roku 1999 a do dnešní doby jsme připravili velké množství svářečů pro výkon povolání svářeče. Disponujeme plně vybavenou dílnou o rozměrech 266 m2. Možnost individuálních termínů dle vzájemné dohody. Svým zákazníkům nabízíme odborné služby mimo jiné výběr z několika variant kurzů. Možnost absolvování ...

IT školení: -kancelářské aplikace, počítačové vývojářské kurzy, programátorské kurzy, akreditovaná školení a individuální konzultace s IT odborníky, -v případě zájmu jsme schopní zabezpečit i manažerské a jazykové kurzy u našich partnerů, -vlastníme mobilní počítačovou učebnu. Místo: po celé ČR i v Evropě - přímo u vás, ať už jste ...

Zaměřujeme se na požární systémy, služby požární ochrany a služby bezpečnosti a ochrany zdraví při práci: Požární systémy: - EPS - Elektrická požární signalizace - SHZ - Stabilní hasicí zařízení - vodní, plynová, pěnová, prášková, chemická, parní Služby: PBŘ - Požárně bezpečnostní řešení staveb pro novostavby i stavební úpravy ...