AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Jachtařská škola - školící centrum akreditovaný ministerstvem dopravy ČR - kapitánské průkazy Pronájem - sportovní lodě po celém světě.

Soudní znalec - sportovní plavidla. Trénování závodních jachtařů.

Pronájem - učebny - fotoateliéry Vzdělávací institutpořádání - kurzy - semináře.

Santia nabízí: -všeobecné vzdělávací programy a moduly -personální poradenství (Assesment Centre, Development Centre) -koučování, Mystery Calls a Mystery Shopping, audity a supervize na telefonních linkách -tréninkové programy na zakázku -specifické metody a formy vzdělávání -poradenství a konzultační služby -zkušenosti se ...

Italština - překlady - tlumočení Výuka - italština.

Školení a podporu praktických implementací štíchlých procesů.

Cestovní agentura. Dobrodružství, sport, zážitky.. - poznávací a pobytové zájezdy - půjčovna sportovních potřeb - předprodej vstupenek - letenky do celého světa - kurzy a školení. Xtrem - Teambuilding.- organizování specializovaných akcí, kurzů či školení. Autoškola.

Návrha a dodávka - IT infrastruktura Školení - IT infrastruktury.

Překladatelská činnost. Výuka jazyků, jazykové kurzy.

Služby: - správa a řešení pohledávek - semináře s právně-ekonomickou tématikou.

Služby: - příprava k maturitě, doučování studentů i dospělých.

Společnost pro vzdělávání: - rekvalifikace - školení akreditovaná MŠMT ČR pro další vzdělávání pedagogických pracovníků - DVPP - sportovní kurzy - lektorské a prezentační dovednosti.

Hlídání dětí od jejich narození jednorázové, pravidelné - žehlení prádla Zájmová činnost pro děti mateřských a základních škol Kurzy pro seniory - počítačová gramotnost Doučování - angličtina - francouzština.

Pořádá - manažerské kurzy a školení.

Studio & Agentura Bianca, vzdělávací, pohybové a relaxační studio. Vzděláváme zdravotníky, pedagogy i laickou veřejnosti, pořádáme pravidelné kurzy první pomoci. Nabízíme rehabilitační, kondiční cvičení pro kojence, batolata a ženy všeho věku. Zdravotní cvičení pro ženy po porodu. Pohybově taneční kurzy pro děti. Zajišťujeme výuka společenských ...

Služby: - oceňování movitého i nemovitého majetku včetně velkých investičních celků - oceňování podniků - projekty sloučení, splynutí, rozdělení a přeměny firem - ekonomické a organizační poradenství ve stavebnictví a strojírenství - pořádání nadstavbových vzdělávacích kurzů, seminářů a školení.

Elektro poradenství Elektrorevize Astrologická činnost Školení všeho druhu

Akreditované certifikace systémů managementu. Výcvik - interní auditoři - metrologové školení - systémy řízení.

Služby: - zdravotní kurzy první pomoci a semináře pro firmy i veřejnost - celoživotní vzdělávání zdravotníků - celoživotní vzdělávání pracovníků v sociálních službách a sociálních pracovníků.

Výuka: - angličtina, anglický jazyk ve firmě i doma.

Konzultace, poradenství, školení: - informační technologie. Dodávka hotových informačních systémů, vývoj a implementace software na zakázku.