AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Semináře a školení - v oboru výpočetní techniky.

Překlady a tlumočení. Firemní školení: - manažerská školení - kurzy v IT - profesionální školení v češtině a angličtině

Institut fotografických studií. Studium: - šestisemestrální dálkové studium fotografie - individuální studium - přípravy k přijímacím řízením - kurzy pro začátečníky - večerní a víkendové kurzy - letní škola fotografie - tématické výjezdy a plenéry v ČR i zahraničí.

Ekonomické poradenství. Ekonomická školení, manažerské kurzy, kurzy rozvoje společnosti.

Výuka, překlady: - francouzština, francouzský jazyk.

Pořádá - rekvalifikační masérské kurzy pro záčátečníky - semináře, přednášky i doplňkové kurzy.

Prodej - knihy. Kurzy - dianetika moderní věda o duševním zdraví.

Odborná školení - ekonomické zaměření Odborné poradenství pro firmy Odborná školení - právní zaměřenízpracování - odborné studie a podklady - firemní dokumentace a podkladyposkytování - odborné poradenství pro jednotlivce.

Kurzy a výuka: - čínské bojové umění.

Kosmetické služby: -kosmetické ošetření obličeje -profesionální líčení -kurzy líčení -permanentní make-up a Hollywoodské řasy -formování postavy.

Pomaturitní denní studium: -anglický a německý jazyk s akreditací MŠMT. Roční kurzy: -anglický jazyk učebnice New Headway úplní začátečníci, věční začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí, anglická konverzace, angličtina pro děti -německý jazyk učebnice THEMEN -španělský jazyk učebnice Fiesta I. -francouzský jazyk učebnice Le ...

Lyžařská a snowboardová škola od 7 let věku.

Služby a poradenství v oblasti BOZP a PO v souladu s platnou legislativou.

Vystoupení historického a scénického šermu. Skupina historického šermu

Prodej: - vázací prostředky Revize, opravy, technický dozor: - zdvihací zařízení. Školení: - jeřábníky - vazače břemen - obsluhovatelé pracovní plošiny.

Angličtina: - překlady. Jazykové kurzy: - všeobecná, obchodní angličtina - firemní a induviduální kurzy.

Komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce: - školení BOZP, koordinátor BOZP na stavbách. Kontroly nemocných. Komplexní služby v oblasti požární ochrany. Školení PO. Zavedení systému jakosti ISO 9001, 14001.