AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Překlady a tlumočení - arabština Jazyková školavýuka - arabština.

Služby: -poradenská, vzdělávací společnost -vyhledávání a následné přidělení uchazečů o zaměstnání dle potřeb uživatele -personální, účetní, právní a daňové poradenství.

Zprostředkovávají - rekvalifikační kurzy, školení a semináře - lyžování - snowboarding - RSS k dispozici - účetnictví, mzdy - personalistika - specializované kurzy pro realitní makléře - studia oceňování nemovitostí - kurzy asertivity.

Prodej, servis, opravy, pronájem, leasing: - manipulační technika - vysokozdvižné hydraulické vozíky BALKANCAR, HYSTER, BT, YALE, DESTA, JUNGHEINRICH, LINDE, CLARK: - elektrické - dieselové - plyn LPG - paletizační technika KOVO CHEB, STS* CONNLEAS, BELET: - ruční paletové vozíky aj.

Středisko výuky jazyků - angličtina - němčina - francouzština.

Provádí kurzy - integrální joga od osmi let po dospělé - tantra - Ajurvéda - cvičení a meditace Mezinárodní jogové tábory - víkendové akce s duchovní tematikou - tantrické víkendy.

Informace o českém vysokém školství Analytická činnost v oblasti českého vysokého školství Pořádání - vzdělávací akce.

Pořádá - kurzy k získání způsobilosti pro řidiče a průvodce o ochraně zvířat během přepravy.

Výuka - čínská bojová umění kung - fu, wu shu, kuo shu Moravská Asociace.

Pedikúra klasická, kombinovaná Rekvalifikační kurzy - pedikúra.

Školení - obsluhy manipulačních vozíků.

Návrhy a montáž - počítače na míru Návrh, správa, výroba - www stránky Poradenství - hardware - software Tvorba a správa - datové sítě Školení - výpočetní technika.

Kurzy - sebepoznávání - tvořivá práce se sny - paličkování - kreslení MANDAL - tvoření pro maminky s dětmi - tai - či - ženy sobě Arteterapie Psychoterapie a poradenství.

Služby: -překladatelské -tlumočnické -organizování kurzů.

Výuka - lyžování - snowboarding - snowkiting Zájmové sdružení dětí.

Kurzy - potápění Prodej - potápěčská technika.

Kurzy - příprava pokrmů ze surovin zdravé výživy Poradna - úprava stravovacích návyků - změna životního stylu.

Tvorba systematických vzdělávacích a tréninkových projektů, na základě potřeb zákazníků (obchodní zástupci, pracovníci v zázemí pro firmy a jejich management. Kvalita poradenství, seminářů a tréninků: - zkušenosti a znalosti ve vzdělávání, výcviku a tréninku obchodních zástupců, pracovníků ve službách a managementu tuzemských i ...

Letecká škola pořádá: - distanční modulové kurzy teoretických znalostí s využitím internetu v souladu s předpisy JAR - FCL 1 pro letouny a JAR - FCL 2 pro vrtulníky. Adresa učeben a kanceláří: Letiště Brno - Tuřany 627 00 Brno

Škola badmintonu. Sportovní, trenérské služby.

Angličtina - překlady. Výuka - angličtina.