AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Jazyková škola. Pomaturitní studium. Kurzy pro veřejnost: -Angličtina -Němčina -Španělština -Francouzština -Ruština -Italština.

Vzdělávání: -trénink managementu -analýza tréninkových potřeb -plán, návrh, provádění tréninkových programů. Konzultační programy: -řízení prodeje, lidských zdrojů, porad (diskuze) -budování, rozvoj, řízení, vedení, motivace týmů včetně softwarového produktu v licenci BELBIN -péče o zákazníka. Týmová spolupráce: -vedení lidí, ...

Služby: - školení PC (CAD, Adobe, Google, Microsoft, ...) - grafické práce - webové prezentace - programování.

Personální poradenství, jehož cílem je pomáhat klientům prostřednictvím individuálního přístupu v efektivní cestě vzhůru. Personální vzdělávání, kurzy.

Výroba a prodej textilního zboží: - bytový textil - PATCHWORK na zakázku - kojenecký textil - výrobky pro školky a hřiště. Kurzy: - šití PATCHWORKu.

1WAY COMPANY s.r.o. je dynamická společnost, která pomáhá začínajícím nebo stagnujícím firmám získat koncové zákazníky formou přímého prodeje a telemarketingu. Klíčová slova: reklama, marketing, obchod, prodej, obchodní zástupce, konzultant obchodního oddělení, asistent propagačního oddělení, reklamní, marketingová společnost.

Překladatelská agentura. Především angličtina, němčina, ale i další jazyky. - překlady - tlumočení. Výuka: - německý jazyk (pro jednotlivce i skupiny).

Projekce, inženýrská činnost: - čistírna odpadních vod - odpadové hospodářství - budovy pro bydlení, občanská výstavba, průmyslové stavby. Vzdělávací a poradenská činnost.

Prodej, e-shop, eshop: - chůvičky a monitory dechu ANGELCARE - analyzátory pláče. Centrum Via Lucis Pořádání: - vzdělávání v oblasti osobnostního a osobního rozvoje.

Horolezecká škola, horolezectví. Samostatná část činnosti: - vedení horských a skialpinistických túr horským vůdcem UIAGM (Mezinárodní Federace Asociací Horských Vůdců).

Sdružení na podporu daňových poradců, auditorů a tlumočníků: - školení a vzdělávání - semináře.

Pořádání: - přednášky - semináře - kurzy - rekvalifikace.

Taneční studio - nabízí kurzy stepu, street dance a jazz dance pro všechny věkové a pokročilostní úrovně, ale i taneční vystoupení a předtančení na objednávku.

Přednášky a kurzy: - chování psů a koček. Poradna pro řešení poruch chování psů a koček.

Poradenství a konzultace v oblasti: - ochrana utajovaných informací (dříve utajovaných skutečností) - dle zákona č. 412/2005 Sb. atd. - ochrana osob, majetku a informací - systém managementu (řízení) jakosti dle norem ISO - řízení lidských zdrojů. Organizační poradenství. Vzdělávací aktivity včetně lektorské činnosti ve výše uvedených ...

Koučink. Osobní a profesní kouč se specializací na koučování pro osobní i profesní rozvoj. Podpora při hledání směru, při řešení náročných situací, při uvědomění si skutečnosti a při nalézání zdrojů pro naplnění vlastních rozhodnutí. Odborné vzdělání, praxe a členství v ICF, Mezinárodní federaci koučů.

Komplexní bezpečnostní a úklidové služby na území celé ČR. -ostraha objektů a majetku -facility consulting -úklid firem a komerčních prostor Služby v oboru bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, požární ochrany a enviromentu: - školení BOZP, PO a EMS Pobočka Ostrava: The Orchard, Hornopolní 3314/38 Moravská Ostrava, PSČ 702 ...

Personální agentura: - personálně psychologické poradenství - profesionální nábor a vyběr pracovníků - školení a výcvikové programy pro řídící pracovníky od mistrů po Top management - personální audit - analýza motivačního klimatu, opinion survey - motivační projekt firmy. Vzdělávací agentura: - školení a výcvikové programy pro ...

Služby: -pořádání kurzů -kurz interierového designu.

Personální agentura. Pořádání: - semináře a kurzy.

Kurzy - potápění CEBTRUM 5***** světových škol, IANTD, UDI, CMAS, SSI a další... Cesty po světě s potápěči a jejich doprovodem Kurzy s přístrojem i pro mládež a seniory v bazénu o hloubce 5ti metrů. Certifikovaný kolektiv Instruktorů s aktivním statusem a pojištěním pro klienty !!! Kurzy Freediverů a začátečníků. Půjčovna výbavy a ...

Služby: - hlídání dětí - úklidy domácností, žehlení - péče o seniory a domácí mazlíčky. Pořádání: - kurzy pro animátory volného času, teoretická a praktická výuka.

Vzdělávání, poradenství: -v oblasti náhradní rodinné péče -programy občanských aktivit (tolerance) -programy pro neziskové organizace, firmy apod.