AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Jazyková škola: -angličtina, francouzština, ruština, španělština, čeština (pro cizince) -angličtina k mezinárodním zkouškám (FCE, CAE, CPE) -příprava ke zkouškám: -vstup na jazyková gymnázia -k maturitě -ke vstupu na vysoké školy -doktorantské zkoušky -mezinárodní zkoušky -přesná výslovnost angličtiny pro zpěváky, ...

Dětské a mateřské centrum. Služby: -hlídání dětí ve věku 2-6let každý den v době od 8:30-11:30hod. -hraní dětí s rodiči, říkadla, písničky, tanečky a hry pro rozvoj rozumových, smyslových a pohybových schopností. -naučíme maminky i tatínky baby masáže -kroužek pro děti od 4 do 10 let flétnička -ruční žehlení prádla -bio ...

Výtvarný ateliér: - kreslený portrét - obrazy do moderního interiéru - velkoplošné obrazy na zakázku - příprava studentů na talentové zkoušky - individuální výtvarné kurzy - knižní ilustrace - zábava na párty - portrétování.

Jméno HILL již 30 let působí v oblasti kompletního servisu hasicích přístrojů a tlakových zkoušek požárních hydrantů. Další činnost: -školení PO -odborná příprava -začlenění PO -bezpečnostní předpisy.

Základní škola: - výuka v českém jazyce, čeština - výrazně rozšířená výuka anglického jazyka, angličtina již od 1. třídy.

Služby, poradenství: -zpracování technické dokumentace -překlady technické dokumentace -bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP).

Činnost: - dotační poradenství - zlepšování vnitrofiremních procesů - optimalizace výrobních procesů - snižování nákladů - analýzy SWOT - školení hard, soft skils.

Maloobchod, kurzy: - kurzy, akce Nordic walking - potřeby pro Nordic walking.

Tenis, výuka tenisu, tenisový trénink. Tenisová škola TALLENT: -skupinové kurzy pro děti a mládež -7 středisek v Brně -zápis celoročně -individuální kursy pro dospělé. Rekreace, tenisové tábory, soustředění, pobyty.Tenisový oddíl.

Vzdělávací zařízení. Služby, rekvalifikační kurzy: -kosmetické služby -pedikúra -manikúra -modeláž nehtů -vizážistka -barevné poradenství.

Činnost: - překlady - soudní překlady - tlumočení - výuka cizích jazyků.

Taneční škola Vlasty a Vladimíra Buryanových. Kurzy společenských tanců, pohybová výchova, speciální kurzy - zumba, salsa, argentinské tango. Taneční kluby, plesové formace. Děti-mládež-dospělí.

Činnost: - firemní jazykový a vzdělávací servis.

Činnost: - kurzy pro zdravotnický personál - kurzy první pomoci pro školy, firmy - nákup a prodej zdravotnického materiálu.

Okresní(obchodní) hospodářská komora Brno-venkov(OHK) pracuje jako samostaný právní subjekt a poskytuje komplexní podnikatelský servis v oblastech: -INFORMATIKA -SEIF (systém ekonomických informací o firmách) -nabídky a poptávky ze zahraničí -teritoriální informace o zemích -prezentace obchodních záměrů v zahraničí -PROPAGACE ...

Kadeřnické služby: - dámské - pánské - dětské. Image: - vizážistické služby - od návrku až po realizaci. Vzdělávací služby: - Akademie Hair Club.

Musilka. Služby: -pořádání, zprostředkování kurzů a kulturních akcí. Kurzy: -jazykové -pohybové pro děti i dospělé (zumba, zumba gold, jóga, pilates, powerjóga. bodyform, tchaj ťi) -psychologické kurzy.

Systémy řízení (zavádění a podpora provozování): - Kvalita (QMS - ISO 9001) - Životní prostředí (EMS - ISO 14001) - Eco-Management (EMAS) - Bezpečnost práce (BOZP - OHSAS 18001) - Bezpečnost informací (ISMS - ISO 27001) - IT služby (ITSM - 20000-1) - Integrovaný systém managementu (IMS) - Interní audit - Školení - Ochrana utajovaných ...

Vzdělávací akce a školení - komunikace a příbuzná témata: - pro firmy, manažerská školení - pro státní správu - ve zdravotnictví Psychologie trhu a reklamy: - marketing - analýza trhu - imageové kampaně.

Pro všechny aktivní rodiče a děti celoroční sportovní vyžití: -plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku v Brně -cvičení dětí od 3 měsíců do šesti let -cvičení pro maminky -letní intenzivní kurzy plavání -instruktáž pro plavání doma ve vaně -pobyty pro rodiny s dětmi po celý rok s výukou plavání a celodenním programem, v zimě s ...

Jazyková škola: -jazykové kurzy -angličtina, němčina, španělština, francouština, italština, ruština, norština -příprava ke státním a mezinárodním zkouškám -kurzy odpolední, večerní, skupinové -jazykové kurzy pro školy, firmy, organizace přímo na pracovištích -víkendové kurzy -individuální výuka -denní studium jazyků, denní pomaturitní ...

Jazyková škola. Výuka anglického jazyka. Nezávislá, profesionální jazyková škola s dlouhodobým cílem "zabydlet" angličtinu do Vašeho osobního a profesního života. -kurzy firemní, dětské, privátní -profesionální přístup ke studentům -lekce pro všechny věkové kategorie, všech úrovní znalostí ( od začátečníků po pokročilé studenty, děti od ...

Firemní školení, vzdělávání dospělých: -obchodní dovednosti -manažerské dovednosti -komunikace -firemní kultura -outdoor -firemní konflikt -profesionální image -tréninkové semináře -řešení modelových situací -workshopy na konkrétní témata -práce individuální i ve skupinách -video trénink -analýzy telefonních komunikací ...

Jazyková škola LEXICA Výuka anglického jazyka - extra malé skupiny do 4 studentů - překlady, tlumočení a příprava k mezinárodním zkouškám