AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Aeroklub: -letecká činnost -letecká škola -parašutistická škola -vyhlídkové lety.

Jazyková škola, učebny Vídeňská 55: -výuka angličtina, němčina, francouzština -kurzy pro začátečníky, mírně pokročilé, pokročilejší, pokročilé -konverzační kurz s opakováním -angličtina pro děti -přípravné a opakovací kurzy -individuální výuka, podnikové kurzy. Zapůjčení učebnic. Skupinky 6-12 studentů. Doučování ...

Služby: - firemní vzdělávání - outdoorové a teambuildingové programy - konferenční servis - public relations.

Poradenství: -ekonomické -organizační. Služby: -organizace školení, kurzů, seminářů, přednášky -automatizované zpracování dat* -software.

Pořádáme kurzy potápění v Brně: -potápění od začátečníků po specialisty a instruktory.

Maloobchod, prodej, bazar, půjčovna: -lodě -motorové lodě -motorové a nafukovací čluny -závěsné motory -lana, kotvy, vodní hračky -záchrané vesty -lodní kosmetika -lodní elektronika -nerezový spojovací materiál -náhradní díly pro motory MERCRUISER, MERCURY. Služby: -školení a zkoušky VMP a VRP (řidičáky na lodě) ...

Největší vzdělávací agentura v oboru přípravy na vysoké školy v ČR. Školení-firemní kurzy: -marketing -internet-nový způsob komunikace -personalistika -management -jazykové kurzy: -výuka jazyků: -anglicky, německy, francouzsky, španělsky. Kurzy pro veřejnost: -počítačové kurzy -jazykové kurzy: -angličtina, ...

Školící a zkušební středisko. Služby: -zkoušení, diagnostika staveb -zkoušení stavebních materiálů -certifikace pracovníků NDT -stavebně technické posudky.

Služby, organizace, zajištění: -profesionální kongresy, konference, semináře, sympozia -doprovodné, odborné programy -vzdělávací programy, firemní prezentace -výstavy -prezentace firem -catering -předváděcí akce s tlumočením -doprovodné programy -společenské, sportovní akce -plesy, rauty, bály, párty. Pronájem: ...

Dům* dětí a mládeže, DDM*: -kurzy pro děti a dospělé -keramika -malování -výukové a tvořivé programy pro mateřské, základní a střední školy -arteterapie.

Společnost se řídí standardy ISO 9001 a 14001pro oblasti systémů řízení, environmentu a energetiky. Poradenství je poskytováno pro: -životní prostředí (EIA, posudky, audity, Hlukové a Rozptylové studie, nakládání s odpady, Analýzy rizik, hydrogeologie, Studie krajinného rázu, identifikace brownfields atd.) -systémy ...

Služby: -překlady a tlumočení z/do slovinštiny i se soudním ověřením -výuka slovinského jazyka.

Nabízí: -kurzy kickboxu a K-1 thaiboxu -kondiční lekce -tréninky pro závodníky (amatéry i profesionály).

Služby: -poradenství: -ekonomické -mezinárodní marketing -účetnictví -školení -kurzy -semináře (komunikace, motivace, vedení a řízení, práce týmů) -rozvoje osobnosti. Práce: -studené protektorování pneumatik na nákladní auta.

Služby: -zabezpečení jakosti -příprava systému jakosti dle ISO* 9001, ISO 14001 -poradenství, vzdělání v systému jakosti -výcvik interních auditorů -audit systému jakosti -statistické metody v systémech jakosti.

Paleta–Centrum volného času. Pobočka JUNIOR – DDM Brno. Kurzy: -cvičení -keramika -aerobic -orientální tance -klub maminek -výtvarně dramatický -jóga -country dance -break dance.

Fantázie–Centrum volného času, pobočka JUNIOR – DDM Brno: -keramika -angličtina -výtvarka -flétna -florball -aerobic -kytara -počítače.

Dům* dětí a mládeže, DDM* JUNIOR: -věda a technika pro každého -výpočetní technika, modeláři a elektronika -dopravní výchova -keramika, výtvarná a rukodělná výchova -tělovýchova -hudební a jazyková výchova.

Dům* dětí a mládeže, DDM*: -přírodovědecká stanice.

Vranováček–Centrum volného času, pobočka JUNIOR-DDM Brno. Kurzy: -obsluha počítačů, počítače -ruční práce a řemesla, paličkování -keramika -odbíjená, stolní tenis -modelářství.

Vzdělávací a personální společnost nabízející komplexní profesionální služby při řešení úkolů rozvoje a růstu lidských zdrojů. Školení: -obchodní zástupci -vedoucí obchodních struktur -management -školitelé -management času. Poradenská činnost: -průzkum společnosti -vytváření organizačních systémů a postupů -tvorba obchodních ...

Střelnice: -možnost střelby -škola -provádění zkoušek adeptů na zbrojní průkaz všech skupin -kompletní příprava. Nákup, prodej: -zbraně -střelivo -střeleké potřeby. Půjčovna, pronájem, sevis, oprava: -zbraně.

Překladatelka, tlumočnice, učitelka, lektorka angličtiny a němčiny: -překlady z němčiny do češtiny a kompletní nabídka služeb pro anglický jazyk - obousměrné překlady se specializací na řadu společenských, humanitních a přírodovědných oborů lidské činnosti -pohotové konsekutivní (doprovodné) tlumočení a tlumočnický ...

Služby: -odborné konference (pořádání odborných konferencí). Konference jsou určeny zejména pro vrcholový a střední management ředitele,majitele společností a odborníky. Na základě dlouhodobých zkušeností připravujeme program konference a celkovou organizaci dle aktuálních trendů jednotlivých odvětvích podpořených výzkumnými ...