AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
-Překladatelství a tlumočnictví -Vyučování cizích jazyků

Jazykové škola - individuální, prázdninové, firemní i skupinové kurzy - angličtina - francouzština - němčina - španělština - ruština - čeština pro cizince Vzdělávací centrum.

Amigas je jazyková škola, která pořádá klasické jazykové kurzy angličtiny, letní kurzy, firemní kurzy, pomaturitní studium jazyků. Studium nabízí ve svých centrech v Brně a Praze a také online.

Sportovní areál Komárov - horolezecká stěna, tenisové kurty, rozhledna, skate park, školení práce ve výškách.

-Vyučování v oboru pohybové a taneční výchovy -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti -Pronájem a půjčování věcí movitých -Hlídání dětí

nyní Business Link, s.r.o. Lektorka a konzultantka. Kurzy a semináře pro firmy v oblasti manažérských a komunikačních dovedností budování týmu a práce v týmech. Vedení porad-in company trainings. Výcvik prodejních dovedností s použitím videokamery. Výběr a výcvik obchodních zástupců, prodej po telefonu. Školení pro firemní ...

Komplexní služby a školení - bezpečnost práce Komplexní služby - požární ochrana. Školení - požární ochrana Poradenství - personalistika - pracovně-právní vztahy.

Jazyková škola, výuka jazyků: -angličtina, němčina, francouzština, italština, španělština, ruština, čeština pro cizince, ukrajinština, polština, chorvatština, srbochorvatština, japonština. Překladatelská činnost. Typy kurzů: -privátní výuka -firemní výuka -skupinová výuka. Pokročilosti: -začátečníci až velmi pokročilí ...