AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Vzdělávací společnost - realizace tréninků - koučink jednotlivých týmů - školení manažerů. Vzdělávací a rozvojová společnost .

Kurzy - anglický jazyk - výuka českého jazyka pro cizince.

Překladatelská a tlumočnické činnost Výuka - anglický jazyk

Kurzy - zumba pro dospělé i pro děti - orientální tance.

Služby: -pořádání kurzů -kurzy -kurzy pro studenty -kurzy pro firmy.

Jazykové centrum Služby: -jazyky, tlumočení.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - svářecí (svařovací) technika - nářadí. Svářečská škola - tel. 605 260 418, 603 233 260. Školení svářečů - tel. 605 260 418.

Služby: - překlady z jazyka německého do českého a naopak - tlumočení - soudní ověřování - výuka českého jazyka pro německy hovořící zájemce jakož i výuka německého jazyka, obojí pro začátečníky i pokročilé, individuální a skupinová (i firemní) výuka pro všechny věkové kategorie.

Dům* dětí a mládeže (DDM*): -zájmové kroužky.

Služby: - pořádání leteckých kurzů.

Školení: -počítače, výpočetní technika: -základy a obsluha PC -test ECDL (mezinárodní počítačový řidičák) -Multimedia -ekonomika: -malé a střední firmy -daňová evidence a účetnictví (i s využitím počítače) -základy podnikání -armáda: -rekvalifikace pro příslušníky armády ČR. Absolventské praxe, agentura práce v ...

Regionální poradenské a informační centrum: - poradenství - ekonomické, finanční, organizační - školení, rekvalifikace, odborné kurzy, semináře - akreditovsné rekvalifikační kurzy (administrativa, ekonomika, úřetnictví, informační technologie).

Vzdělávací středisko, agentura: -kurzy, akreditované semináře MV -zakázkové kurzy – oblasti -archivnictví -celní problematika -ekonomická oblast PÚ -podnikatelé -daně, mzdy, účetnictví -podniková ekonomika -finanční analýza -podnikové řízení -právní oblast -personální oblast -obce, městské úřady -školy -ostatní neziskové ...

- kurzy Reiki a Karuna Ki Reiki - léčitelství - výklad karet

Pořádání - vzdělávací a školící akce pro nelékařské profese - vzdělávací a školící akce pro sociální oblast.

Přezkoušení elektrotechnických pracovníků z odborné způsobilosti, jak ukládá vyhláška číslo 50/1978 Sb Výchozí a periodické revize elektrických zařízení - pravidelné periodické revize dle lhůt stanovených ČSN 33 1500 - technická pomoc při zpracování protokolu o určení prostředí dle ČSN 33 0300 - odstranění závad zjištěných při revizi i ...