ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Zpracování vnitřních směrnic bezpečnosti práce - další úkoly zpracování pracovních úrazů, kontroly BOZP. Vedení a zpracování základní dokumentace pořární ochrany směrnice, evakuační plán.

Reiki akademie: - kurzy - léčení

Služby: -počítačové poradenství -PC kurzy -tvorba webu -tvorba znělek -hudba do reklam -grafické služby

Jazyková škola. Výuka angličtiny pro děti i dospělé všech stupňů pokročilosti.

Eagle jazykové centrum. Výuka jazyků - angličtina - němčina - ruština - francouzština - španělština. Překlady a tlumočení.

Služby: - výuka angličtiny pro děti od 1 roku, dále pak pro děti školkového i školního věku

Těhotenské kursy: -cvičení v těhotenství podporující svalstvo k porodu -nácvik dýchání a tlačení -relaxační cvičení a plavání v bazénu -odborná příprava otců k porodu -příprava na péči o dítě. -šestinedělský kurs cvičení na úpravy postavy -odborné poradenství v oblasti antikoncepce. Léčba sterility: -metoda paní ...

Služby: -odborné poradenství v oboru bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP)

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Činnost: - služby v oblasti informačního systému Munis ( prodej, implementace, školení) - tvorba webových stránek

Rekvalifikační kurzy: -auditorské -účetnictví -daňové přiznání.

Jazyková škola - výuka cizích jazyků - jazykové kurzy skupinové, individuální, firemní, dětské - speciální kurzy s hlídáním dětí, pro seniory - jazykové pobyty s intenzivní výukou.

Jazyková škola: -kurzy anglického, německého, ruského, francouzského, španělského jazyka a čeština pro cizince, výuka Business English pro firmy a podnikatele, víkendové workshopy, letní intenzivní jazykové kurzy, výuka komunikativní metodou kvalifikovanými lektory

Jazyková škola: -výuka angličtiny a němčiny, ruštiny a češtiny pro cizince. Jazykové kurzy: -prázdninové kurzy -jazykové kurzy pro firmy individuální -školení manažerských dovedností. Jazykové kurzy pro začátečníky i pro pokročilé.

Překladatelská kancelář: -soudní překlady a tlumočení anglického a německého jazyka -výuka AJ a NJ -Public relations -překlady právních, obchodních, ekonomických textů -překlady smluv, plné moci, rodných listů, úmrtních listů, vysvědčení, diplomů -překlady internetových stránek.

Akreditovaná výuka cizích jazyků: -anglický jazyk -německý jazyk. Tvorba: -www stránky -softwarové produkty pro instituce a školy -realizace kurzů a seminářů. Celoživotní vzdělávání. Vzdělávání pedagogických pracovníků.

Služby: -poskytování odborných kurzů -rekvalifikační kurzy -přednášky Internetový prodej, e-shop: -bylinné preparáty -kosmetika

Vzdělávací programy. Kurzy: - komunikace - učení dospělých - práce s konflikty - supervize

Služby: -kompletní servis v oblasti bezpečnosti práce, požární ochrany -poradenství -školení. Školení, kurzy: -obsluha stavebních strojů, kovoobráběcích strojů -přezkoušení jeřábníků, lešenářů -bezpečnost práce -obsluhu křovinořezů. Kontroly na pracovištích.