ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Hlídání dětí. Výuka anglického jazyka.

Služby pro uživatele digitálních a informačních technologii, komplexni IT služby, dodávky na klíč, individuální přístup, školení, poradenství, prodej počítačů

Školení a dokumentace: - bezpečnost práceprodej - bezpečnostní a výstražné tabulky. Revize, opravy, kontroly: - hasicí přístroje - hydrantové systémy s tvarově stálou hadicí. Opravy a revize: - požární vodovody. Školení a poradenství: - požární ochrana. Prodej: - požární hlásiče.

Jazyková škola, centrum vzdělávání pro děti a dospělé: - celoroční kurzy pro předškoláky, školáky, studenty, dospělé - kurzy a jazykové pobyty - anglická školička - zkoušky a doučování. Další výkové centrum v Bruntále: - Nám. Míru 4/5, Bruntál.

Svářečská škola: - svářečské práce - kurzy svařování.

Golfový klub. Golfová škola. Sauna. Perličková koupel - masáže sportovní, reflexní terapie. Kontaktní adresa: - Kolofíkova 17, Krnov.

Veřejné vnitrostátní letiště. Letecká škola: - kluzáky - motorová letadla. Plachtařský výcvik. Para škola - parašutistický výcvik. Lety pro veřejnost, vyhlídkové lety: - provozní doba (duben - září): - So, Ne: nepřetržitě v závislosti na počasí - Po- Pá: dle dohody.

Překlady, překladatelská činnost. Výuka jazyků, korektury. Účetnictví.

Centrum vzdělávání a poradenství: - vzdělávací programy pro dospělé - e-learning - vzdělávání pro dlouhodobě nezaměstnané - motivační kurzy - rekvalifikace. Poštovní adresa: - Chářovská 54, Krnov.

Skupinová cvičení - dynamická - aplikovaná jóga - psycho - relaxační Výukové semináře Rehabilitace - léčení pohybem - individuální cvičení - zácvik cvičení pro domácí režim - teploléčba - elektroléčba - světloléčba - oxygenoterapiemanuální techniky - měkká technika - mobilizacemasáže - ...

Poradenství pro firmy Kurzy - výpočetní technika Rekvalifikace - vzdělávání pro oblast sociálních služeb, pedagogických pracovníků (DVPP) - vzdělávací služby - rekvalifikace pro nezaměstnané - aktivizace

Kurzy potápění ve Staré Novalji na ostrově Pag destinace četných potápěčů a turistů

Autoškola - skupiny B, B+E - školení referentů Doprava - zemina - stavební materiály a suť - kameniva a kamenné drtě - obalované směsi Práce smykovým nakladačem UNC 080 a traktorbagrem Školení referentů

Maloobchod - smíšené zboží Pronájem - vlastní nemovitosti Vzdělávací kurzy

-Zprostředkování obchodu a služeb -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Kroužky. Kluby. Jazykové kurzy. Sportovní kroužky. Taneční kroužky.