ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Prodej, oprava, servis, plnění, kontrola, revize: - hydranty, hydrantové systémy - hasicí přístroje - práškové, CO2, vodní, pěnové, pojízdné. Služby v PO a BOZP - požární ochrana: - požární dokumentace - dokumentace bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Jazyková škola, jazykové kurzy. Výuka: - angličtina. Překlady, tlumočení, korektury.

Výroba, tisk: - svatební oznámení - novoroční přání. Keramická dílna.

Dodávka: - reklamní předměty. Tamponový tisk. Kurzy: - tamponový tisk.

Komplexní zajištění podnikajících fyzických, právnických a soukromých osob v: -požární ochraně -bezpečnosti práce -environmentu -revizích elektrických zařízení do 1000 V, v prostorách bez nebezpečí výbuchu.

Vzdělávací a rekvalifikační kurzy. Tvorba: - www stránky. Výroba: - odznaky - placky.

Profesní, komplexní firemní vzdělávání, pořádání kurzů (kurzy), rekvalifikace: - účetnictví a daně, audit - personalistika - controlling - pracovněprávní vztahy - provozní ekonomika.

Vzdělávací a kulturní agentura. Komplexní zajištění konferencí, festivalů, workshopů, propagačních a zážitkových akcí, výroba filmů a reklamních spotů, tiskové služby a korekturní činnost.

Cvičení pro děti. Dětské zábavné pořady.

Levné překlady a tlumočení do italštiny, angličtiny a němčiny. Nabídka kurzů pro tyto jazyky. Osvědčená kvalita za nejlevnější cenu.

Akreditované vzdělávací středisko MŠMT, ECDL. Rekvalifikační kurzy, rekvalifikace, semináře, odborné školení: - účetnictví, daně, personalistika - programování, počítačové kurzy, práce na PC, MS OFFICE - podnikatelské a manažerské kurzy. Sídlo firmy: - K Myslivně 2082/27, Ostrava - Poruba.

Kurzy poslušnosti psů. Výcvik. Hotel pro psy. Přípravy na výstavy.

CSA, spol. s r.o. Ostrava. Auditorské ověřování: -roční účetní uzávěrky -účetní software -podnikatelské a neziskové subjekty. Sestavování daňových přiznání: -k dani z příjmu právnických a fyzických osob včetně odkladu termínu -k DPH -k ostatním daním. Kontroly: -daňová přiznání, plnění daňových povinností -účetnictví ...

Kurzy všeobecné angličtiny: - pro maminky - pro začátečníky - konverzace pro středně pokročilé - ústní maturita - individuální konverzace - pro zaměstnání a cesty - angličtina s muzikou.

Prodej a správa výpočetní techniky. Opravy počítačů a techniky. Nabídka školení práce na PC a pomoci při problémech s počítačem.

Taneční kurzy. Nabídka vystoupení, zajištění programů na plesech a akcích s větším počtem tanečnic. Kurzy: - ZUMBA - FLAMENCO - bříšní tance - balet.

Pořádání kurzů, kurzy: - vnější a vnitřní krásy - barevná typologie - numerologie - základy líčení - sebepoznání - feng-šuei - základy vaření - odbourávání stresu - provoz coworkingového centra Viva - kulturní akce a semináře - pronájem prostor pro školení a akce - hlídání dětí - vzdělávací kurzy a projekty EU - ...

Poradenství: - zavádění ISO - bezpečnost práce - požární ochrana - integrovaný systém. Podnikové poradenství a školení ISO, interní audity, školení interních auditorů. Certifikace.

Revize: -tlakové nádoby -parní kotle -nízkotlaké kotelny -elektro. Výroba, oprava: -tlakové nádoby -odborné prohlídky-kotelny. Školení obsluhy. Technické poradenství. Zajištění: -kompletní technická dokumentace, passport -výrobní štítky.

Pořádání: -kurzy a školení v oblastech: -marketing, zahraniční obchod, výpočetní technika, internet, obchodní dovednosti -jazyky-angličtina, němčina, španělština.