ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Vzdělávací a rekvalifikační kurzy, poradenství-management, podnikání.

Kurzy českého jazyka pro zahraniční studenty. Zprostředkování vysokoškolského studia cizincům v České republice. Nabídka práce v hotelnictví ve Velké Británii. Překladatelský a tlumočnický servis.

Vytváříme a prodáváme ekonomický software - program WinDUO - pro podnikatele, příspěvkové organizace, nevýdělečné organizace a finanční instituce. Multiverze i síťové verze. Možnost využití vzdáleného připojení. Nabízíme vedení účetnictví včetně daňové evidence, mezd, zpracování daňového přiznání. Vzdělávání dospělých. Akreditovaná školení, ...

Pohledávky: -periodická dražba -prodej-nabídka, nákup-poptávka -možnost stanovení okamžité likvidity pohledávek-reálné tržní ceny-cenový test -inkasní služba -pohledávky, závazky-poradenství, znalecké ocenění -vzdělávací kurzy, semináře, zajištění odborných lektorů.

Autorizované služby: -MICROSOFT: -informační technologie -školení, kurzy -testování -certifikace specialistů -konzultace -technická podpora.

Kadeřnický a kosmetický velkoobchod. Zařizování salónů. Velkoobchodní prodej, internetový obchod: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika - dekorativní kosmetika - potřeby pro kadeřnice, kosmetičky, pedikérky, nehtový modeling. Člen velkoobchodního řetězce Hair Servis. Pořádáme odborné semináře a školení.

ZEROSS-SVÁŘEČSKÉ NAKLADATELSTVÍ A VZDĚLÁVACÍ SPOLEČNOST. Služby: -tvorba učebních materiálů a pomůcek pro výuku svařování. Semináře pro svářečské školy, technology a učitele. Semináře zkušebních organizací. Vydavatelství.

Školení-firemní kurzy: -marketing -internet-nový způsob komunikace -personalistika -management -jazykové kurzy, výuka jazyků: -anglicky, německy, francouzsky, španělsky. Kurzy pro veřejnost: -počítačové kurzy -jazykové kurzy: -angličtina, francouzština, němčina, španělština -pořádání konferencí a odborných ...

Vzdělávací agentura. Organizujeme: - kurzy, semináře, z oblasti účetnictví a daní Realizujeme tyto aktivity: - účetní a daňová terminologie v angličtině - účetnictví v příspěvkových a nevýdělečných organizacích - IAS/IFRS.

Reklama. Propagace. Vzdělávání, školení. Marketingové služby.

Projekce, projektování a vzdělávání v oblasti telekomunikací, informačních sítí a zabezpečovací a sdělovací techniky v dopravě. Sídlo: -Vídeňská 55, 639 00 Brno, tel.:545240564. Pobočky: -Olomouc-zabezpečovací oddělení: -Sladkovského 2, 772 00 Olomouc -tel.:585 153 032 -Hradec Králové-sdělovací a zabezpečovací ...

Vzdělávací společnost - komplexní služby v oblastech: - rozvoje lidských zdrojů a vzdělávání - příprava a realizace evropských projektů - podnikatelského poradenství - rozvoje municipalit - zavádění systémů managementu jakosti a environmentálního managementu.

Vývoj: -aplikace ACCES SQL SERVER. Kompletní řešení pro internet. Správa počítačové sítě. Školení a konzultace. WWW prezentace. Pojištění: -software -brocker.

Praktická doporučení, jak dosáhnout lepšího využití potenciálu zákazníků, řízení obchodníků, zefektivnění marketingu a zvýšení prodeje. Vzdělávání a poradenství v oblastech: obchodní strategie, obchodní analýzy, marketingový plán, efektivní komunikace se zákazníky, plánování prodeje, řízení obchodního týmu, manažerský reporting, implementace ...

Poskytovaní poradenských a vzdělávacích služeb zákazníkům, poradenství. Zabezpečování akreditovaných vzdělávacích programů pro průběžné vzdělávání úředníků a vedoucích pracovníků veřejné správy: -semináře, školení, diagnostika manažerů, obchodníků, personalistů. Poradenství-rozvoj a hodnocení zaměstnanců.

Jazykové kurzy (anglický, německý jazyk). Firemní školení, kurzy.

Školení a konzultace včetně zákaznické podpory a programování na zakázku. Programování v databázovém prostředí Oracle, SQL server, DB2, MySql nebo Access.

Překlady, tlumočení, výuka: - arabský jazyk, arabština. Jazykové kurzy.

Firma dodává a exportuje: Fasády: - systémy vnějšího zateplení budov - široký sortiment ušlechtilých omítkovin a malt - sanační systémy na betonové stavby - fasádní barvy - spárovací hmoty - stavební lepidla a tmely Interiery: - vnitřní nátěry - syntetické bezesparé podlahoviny - akustické systémy Sanace: - tekuté ...

Institut realitního a právního vzdělávání. Kurzy, školení v oblasti realit a práva: - firemní - pro veřejnost - na míru. Teambuildingové akce.

Vzdělávání v oblasti poskytování masérských a regeneračních služeb. Kurzy: - masérské - kreslení a tvoření - osobního rozvoje - astrologie.

Vzdělávací centrum: - individuální výuka angličtiny - Koučování Dluhová poradna: - Poradenství v oblasti dluhů, exekuce a insolvence - Komunikace s exekutory, rozhodci, dlužníky - Sepsání návrh na osobní bankrot - Komunikace v oblasti platebních příkazů

Manažerské kurzy. Školící a poradenské služby.

Konzultace a poradenství v oblastech: -systém řízení jakosti dle ISO 9001(QMS) -bezpečnost informačních systémů -systém bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -integrované systémy řízení (IMS).