ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Jazyková škola: - kurzy: - pro podniky - pro veřejnost - obchodní angličtina - bussines english - jednoleté denní pomaturitní studium - angličtina, němčina - mezinárodní zkouška CAMBRIDGE - typ A - možnost individuální přípravy - hlavní jazyky - němčina, angličtina, čeština pro cizince. Jazyková agentura - překlad: - ...

Jazyková škola, jazykové kurzy: - individuální - firemní - víkendové - angličtina - němčina - španělština - italština.

Kurzy, přednášky, semináře: - rychločtení - racionálního čtení - kurzy emotion management - lekce vedení porad a týmů - zvládání konfliktů - vyjednávání a argumentace.

Soudní překladatelka, tlumočnice a lektorka francouzštiny, jazyková poradkyně pro obchod s Francií. Výuka francouzštiny, obousměrné překladytlumočení a doprovod. Jazykové poradenství pro firmy včetně obchodní korespondence a komunikace ve francouzštině.

Kurzy: - ekonomické - daňové - účetní - finanční - právní - dlouhodobé rekvalifikační kurzy - celorepubliková působnost.

Charitativní činnost. Volnočasové aktivity pro rodiče s dětmi. Jazykové kurzy - angličtina. Kurzy: - počítačové - návrat do zaměstnání - zaměstnanecké právo.

Intenzívní kurzy, rekvalifikace, výuka: - počítačová grafika a CAD systémy - školení pro správce počítačových sítí - školení manažerů a ekonomů firem - účetnictv í -jednoduché, podvojné. Testování, certifikace.

Komunitní centrum pro děti a mládež od 6-ti do 20-ti let. Posláním tohoto zařízení je podporovat děti a mládež prostřednictvím nabídky programů k odpovědnému a tvůrčímu způsobu života.

Poradenství, vzdělávání, školení, kurzy: - zavádění dle ČSN EN1 ISO 9 001:2001; ČSN EN ISO 14 001:2005; OHSAS 18 001:1999 - zkušebnictví - lidské zdroje - strojírenská technologie. Grafická a reklamní činnost.

Služby: - zpracování rozpočtů a plánových kalkulací - výpočet výsledných a cenových kalkulací - rozbory pomocí analýzy odchylek - implementace aplikace informačního systému pro controlling zisku.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Pobočka. Dům dětí a mládeže. Volnočasové aktivity pro děti a mládež.

Pobočka. Středisko turistiky. Volnočasové aktivity pro děti a mládež: - plastikové modelování - aerobik - stolní tenis - sebeobrana - jóga - mažoretky - hry v bazénu.

Pobočka. Středisko mladých přírodovědců. Volnočasové aktivity pro děti a mládež: - přírodovědné kroužky - teraristika - výpočetní technika - pohybové hry - aerobik.

Poradenství: - formou projektu - formou koučování - kombinace forma projektu + koučování - produktivita, výkonnost, ziskovost. Vzdělávání - kurzy, semináře: - školení - workshopy, tréninky. Správa firem.

Kurzy a semináře: - tantrická jóga pro ženy. Odborné poradenství a konzultace.