ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Automatizace a elektro-inženýrství: -kompletní modernizace a design projektu a systémů pro průmyslovou automatizaci -vytváření a přizpůsobování softwaru pro dotykové ovládací prvky v průmyslové automatizaci -PLC tvorba softwaru pro průmyslovou automatizaci -specializované poradenství pro obory hutnického průmyslu -orientace v těžkém ...

Sportovní školící středisko. Vzdělávání dospělých, vzdělávací projekty. Rekvalifikační a kvalifikační kurzy: - Ošetřovatelka - Všeobecný sanitář - Zubní instrumentářka - Zdravotnický asistent - Pracovník sociální péče (pečovatelka) - Pracovník sociální péče se zaměřením pro osobní asistenci.

Společnost OASA COMPUTERS s.r.o. se specializuje na ochranu informací, bezpečnost IT infrastruktury a hmotného majetku. Také se zabýváme prodejem, servisem a opravou výpočetní techniky v Ostravě. Vybírat si můžete z široké škály digitální techniky, počítačů, tiskáren, notebooků a softwarů. Zajišťujeme školení a poradenskou činnost. Najdete nás v ...

Vzdělávací agentura - kurzy v oblasti rozvoje osobnosti, zvyšování profesních, manažerských a obchodních dovedností - vzdělávání úředníků, pracovníků v sociálních službách a kurzy dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků.

Služby - doučování českého jazyka, matematiky, chemie a fyziky. Adresa: - V Zátiší 810/1, Ostrava - Mariánské Hory.

Činnost: - taneční škola - výuka tance - taneční kurzy . Sportovní tanec pro děti.

Kurzy, vzdělávání: - v oblasti bezpečnosti a ochraně zdraví při práci, požární ochraně a ochraně životního prostředí, zaměřené na speciální ochranu na úseku deratizace, desinfekce a desinsekce

Služby: - workshopy - kurzy - personální a procesní audity - teambuilding

Činnost: - služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví pracovníků

Služby: - plavání dětí a kojenců Kde plaveme: - Bazén hotelu IMPERIAL Ostrava – Centrum - Rehabilitační bazén MěN Ostrava – Fifejdy - Bazén SAREZA Ostrava – Poruba

Hledáte specialistu na bezpečnost práce a požární ochranu? Chcete zajistit pro své zaměstnance bezpečný chod na pracovišti? Společnost ENERGOM Projekty a.s. Vám zajistí školení a prevenci rizik v BOZP a PO, pomoc při pracovních úrazech, vyhotoví zápisy z kontrol, zpracuje odborné dokumentace, odstraní zjištěné nedostatky a zastoupí Vás při ...

Služby: - školící středisko - pronájem výukových prostor včetně zajištění doprovodných služeb

Institut transformační psychologie. Cesta osobního seberozvoje. Oproštění od negativního myšlení Rekvalifikace, kurzy: - jak se efektivně učit - cesta k sebepoznání - nenásilná a efektivní komunikace.

Školení: - bezpečnost práce - certifikovaná osoba v oblasti bezpečnosti a hygieny práce. Školení: - požární ochrana.

Profesionální jazyková škola: -angličtina, anglický jazyk. Kurzy pro začátečníky i pokročilé. Pomaturitní studium, firemní, individuální. Překlady, tlumočení.

Jazykové kurzy, výuka: - angličtina, němčina - individuální a firemní výuka.

Služby: - provoz lyžařské a snowboardové školy - lyžařské kurzy

Taneční kurzy, škola, výuka: - pohybová průprava- všechny tance - společenské tance - zaměření na latinsko - americké - break dance - show dance - step dance - aerobic.

Pobočka. Centrum sociálních služeb ČUN. Služby: - odborné sociální poradenství - půjčovna - kompenzační pomůcky - servis sluchadel - sociálně aktivizační služby - kurzy - odezírání, znakový jazyk.

Školení, rekvalifikační kurzy: - revize a kontroly el. nářadí a elektrospotřebičů. Elektrorevize. Školení a zkoušky revizních techniků.