ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Činnost: - služby v oblasti PO a BOZP

Služby: - kurzy, školení - rekvalifikační kurzy - vedení účetnictví - účetní poradenství.

Služby: - překlady angličtina - výuka, doučování - korektury

Konzultace v oblasti bezpečnosti práce (BOZP), požární ochrany.

Dealer světoznámých firem v oblasti vybavení pro potápěče - SCUBAPRO, Uwatec, Green Force. Prodej, půjčovna: - potápěčská technika - potápěčské vybavení - půjčování vybavení. Zajišťujeme: - potápěčské kurzy.

Činnost: - vzdělávání v oblasti koučinku, osobního rozvoje.

Služby: - barmanská show - míchání koktejlů - barmanské kurzy

Služby: -revize a opravy hasících přístrojů, požárních vodovodů (hydrantů) -vypracovnání posouzení požárního nebezpečí objektů a činností -školení a vypracování dokumentace v oblastech PO** a BOZP -revize elektrických zařízení a hromosvodů včetně odstranění závad -poradíme jak efektivně a ekonomicky vybavit objekty -komplexní nabídka ...

Služby: - průvodcovská činnost - výuka ruštiny, angličtiny - přednášky

Jazyková škola, výuka, kurzy: - angličtina - španělština - němčina - ruština - francouzština - čínština - italština - jazykové tábory pro děti.

Služby v oblasti: - bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP) - požární ochrana.

Letecká škola: - výcvik létání - zapůjčení, pronájem ultralehká letadla.

Služby: - překladatelské, tlumočnické: - polský jazyk, polština. Výuka: - polský jazyk.

Kurzy jógy - jóga pro děti i dospělé - kurzy osobního rozvoje.

Výuka břišních a orientálních tanců.

Břišní tanečnice. Pořádání kurzů břišního tance.

-Soukromá střední odborná škola obory: -Informační technologie -Ekonomika a podnikání

Agentura bezpečnosti práce. Požární ochrana, koordinace BOZP na stavbách, životní prostředí

Střední průmyslová škola elektrotechnická: -slaboproudá elektrotechnika -technické lyceum. Vyšší odborná škola: -výpočetní technika -lékařská elektronika -marketing výpočetní techniky -systémy informační -řídící technika -sociální práce. Pomaturitní a vyšší odborné studium.

- bižuterie - e-shops bižuterií - zakázková výroba bižuterie - prodej bižuterie, korálků a komponentů Nabízíme : - náušnice - náhrdelníky - náramky - korálky pro děti - svatební bižuterie - šperky z korálků - kurzy šperků z korálků

Prodej, dodávka, montáž: -střešní krytiny -klempířské prvky okapový systém LINDAB, pozink, měď, plast Střechy na klíč, opravy, rekonstrukce: -nátěry střech -nátěry okapových a klempířských prvků i na nepřístupných místech -klempířské, pokrývačské a tesařské práce -zateplení střech, nástaveb, objektů -sádrokartonářské ...