ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Příprava a zpracování koncepce udržitelného rozvoje cestovního ruchu - příprava, zpracování a realizace marketingového auditu - příprava, zpracování a realizace marketingové strategie - příprava marketingového výzkumu - příprava a realizace Mystery shoppingu - příprava, zpracování a realizace projektů EU Kurzy - ...

Chcete studovat a zároveň pracovat? První studium reklamy z praxe a pro praxi! AD Institute je odrazovým můstkem pro úspěšnou kariéru v reklamě. Studujte pro získání praktických reálných zkušeností.

Provozujeme jazykový portál spaceteacher.com, kde si studenti mají možnost vybrat nejlepší: - jazykovou školu - jazykový kurz - lektora - online výuku - další studenty na společnou výuku zdarma. Působíme globálně a nabízíme všechny jazyky. Registrace je pro všechny zdarma, učte se cizí jazyky s námi.

Komplexní zajištění služeb od A až do Z (na klíč) nebo jakákoliv dílčí služba. Poradenství a organizace: - kongresy - semináře, prezentace - firemní akce - školení (kursy), firemní večírky - incentivní turistika (motivační programy).

Osobní trenérka fitness Pořádání - školící akce Poskytování - psychologické poradenství pro sportovce

Firemní vzdělávání - rekvalifikace

Jazykové audity Obousměrné překlady - korektury a přepisy textů - tlumočení Soukromá jazyková škola - testy - zkoušky - audity - kurzy v Praze i zahraničípořádaní - letní jazykové tábory pro děti.

Jazyková škola. Jazyková agentura. Jazykové kurzy pro děti a dospělé.

I Vám může být lépe. Pořádám kurzy, na kterých učím účastníky, jak zlepšit jejich život, jak se naučit řešit své problém, jak uzdravit své pocity a svůj život.

Výuka jazyků: -angličtina -němčina -intenzívní internátní jazyková výuka -docházkové kurzy -studium v zahraničí (Anglie, Austrálie...).

Kurzy - výtvarné - kreslení pravou mozkovou hemisférou

Fitness cvičení pro maminky s dětmi - cvičení pro těhotné - pohybové akce Kurzy - první pomoc

Výroba ortopedických kloubních náhrad i páteřních systémů, školení operačních týmů..

Poradenství v oblasti osobní image, lektorská činnost, pořádání kurzů a seminářů se zaměřením na celkovou vizáž. Poradenství v oblasti osobní image Osobní image je vlastně jakási vizitka člověka. Každý člověk se chce cítit dobře a proto se zaměřuji především na souhru zevnějšku s osobností, protože ta je velmi důležitá. Přeji si, aby se mé ...

Psí škola: -školka pro štěňátka -výcvik psa s majitelem -výcvik psa s ubytováním -výcvik psa u majitele -příprava na zkoušky -výcvik v obraně Náprava i velmi problémových zvířat .

Poskytuje - studijní pobyty v zahraničí Austrálie a Nový Zéland

Školení: -bezpečnost práce ve výškách i pomocí horolezecké techniky. Prodej a revize OOPP proti pádu: - prostředky osobního zajištění pro práce ve výškách. Výškové práce i pomocí horolezecké techniky). Klempířské práce. Dokončovací stavební práce.

Společnost AMCA byla založena v roce 2005 s cílem poskytovat komplexní služby v oblasti pořádání odborných konferencí, firemních a kulturních akcí. Její pracovní tým tvoří zaměstnanci s dlouholetými zkušenostmi v tomto oboru. Od svého založení jsme úspěšně zorganizovali desítky národních i mezinárodních lékařských a dalších vědeckých ...

Vzdělávání firemní: -otevřené, v rámci DVPP -personální poradenství a rekvalifikační kurzy. Další ooblasti: -mediace, alternativní řešení konfliktů a složitých životních situací ( rozvody, péče o děti, spotřebitelské a obchodní spory) -sázkové kurzy -rekvalifikační programy -semináře a kurzy pro školy -firemní školení -mentoring.

Nabízíme individuální i kurzovou výuku světových jazyků a češtiny pro cizince pro firmy i jednotlivce - v kurzu vždy max. 4 osoby. Provádíme překlady a tlumočení. Zajišťujeme studijní jazykové pobyty na partnerských jazykových školách po celém světě. Nabízíme Vám možnost zhotovení překladů v: - angličtině - němčině - ...

Konzultační služby na světových finančních trzích Výuka a školení - odborníci pro práci na mezinárodních finančních trzích

Vydavatelství internetových serverů a publikací zaměřených na: - grafiku - webdesign - digitalní fotografii. Poskytujeme vzdělávací semináře a to jak pro širokou veřejnost, tak jednotlivým firmám, kterým pomáhá se vzděláváním zaměstnanců. Další oblast, ve kterých poskytuje Grafika Publishing vzdělávací služby je polygrafie.