ŠKOLKA PRO ŠTĚŇATA 'U PASTELKY'
AKCENT International House Prague s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Evropská akademie v Praze nabízí přípravné kurzy, po jejichž úspěšném absolvování studentovi umožní studovat, na evropských univerzitách a získat evropské vysokoškolské tituly, zadarmo!

Nabídka: - psychologické poradenství pro jednotlivce a organizace - školení - workshopy - tréninky - lektorování psychologických kurzů.

Činnost: - poradenství v oblasti živých her - pořádání rekvalifikačních kurzů krupiér a speciálních krupiérských kurzů v ČR - výroba a prodej vybavení pro casina - odborné potahování stolů - provozování mobilního casina - zprostředkování krupiérů pro krátkodobé i dlouhodobé práce

Zájmové sdružení. Dům dětí a mládeže.

Jsme autorizované školicí středisko firem Microsoft, Autodesk, Adobe, Corel. Nabízíme počítačové rekvalifikace a školení pro firmy i veřejnost, certifikované kurzy, testy a certifikace ECDL, Prometric, manažerské vzdělávání, účetnictví, foto kurzy.

Provádění technických analýz průmyslových problémů: - zakázková a konzultační činnost - účast na společných projektech dlouhodobého nebo kráktodobého charakteru - zavádění pracovišť technických analýz u zákazníka - pořádání konferencí, seminářů a školení.

Nabídka kurzů pro firemní vzdělávání, setkání personálních pracovníků.

Společnost vznikla za účelem integrace nových poznatků z atraktivních oborů a přístupů ve vzdělávání a rozvoji dětí i dospělých ve 21. století, kterými jsou koučování (koučink), systemické přístupy, Neurolinguistické programování (NLP) a Ericksonský přístup (hypnóza a sugesce). Cílem je nabídkout širokou škálu nástrojů pro rozvoj sebe i ...

- zprostředkování obchodu a služeb - pořádání odborných kurzů, školení, a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnost - reklamní činnost a marketing - agenturní činnost v oblasti kultury a umění - pořádání výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí - pořádání kulturních produkcí, zábav a provzování - organizování ...

Netradiční efektivní formy vzdělávání pro firmy v oblasti osobního rozvoje. Klademe důraz na charismatické a originální lektory, prožitkové metody výuky. Organizuje firemní kurzy a setkání v ČR i v zahraničí.

Školící středisko. Pronájem: - konferenční prostory - školící prostory. Pořádání: - otevřené kurzy (kurzy první pomoci, výtvarné kurzy).

Jazykové kurzy: - podnikové. Výuka jazyků: - angličtina, němčina, čeština, ruština, francouzština a další evropské jazyky. Překlady a tlumočení.

Individuální a firemní jazykové kurzy v Praze. Doučování předmětů ZŠ a SŠ.

Efektivní výuka jazyků flexibilně se přizpůsobující aktuálním potřebám a požadavkům studenta. Intenzivní víkendová a individuální forma výuky, firemní výuka a překlady.

Výroba a prodej klouzavých padáků a potřeb pro paragliding. Nabízíme výběr kluzáků: - Impul4 - Orbit3 - Stream3 aj. Z příslušenství: - helmy Lazer - postroje (Gradient- X-lite Woody Valley a Supair) - přístroje Renschler. Provozování školy paraglidingu.

Provozování plně zavlažovaného golfového hřiště. Výuka golfu pro začátečníky. V Hodkovičkách naleznete: - 9ti jamkové hřiště (v provozu celoročně na letních greenech) - 80 míst na driving range (osvětlený, 25 míst vyhřívaných) - 3 x putting green (z toho 2 osvětlené) - 4 x chipping green (z toho 3 osvětelné) - golfovou akademii ...

Pořádáme kurzy a zkoušky cestovního ruchu, kurzy a zkoušky pro průvodce Prahou - kurzy pro pracovníky cestovních kanceláří, hotelů a informačních center - rekvalifikační a doškolovací kurzy. - školení přesně dle Vašich požadavků.

Jsme personálně-vzdělávací společností, která své podnikání staví zvláště na etických principech. Důvěrnost, slušnost a respektování potřeb všech zúčastněných tvoří základy našich aktivit. Klient i kandidát jsou našimi rovnocennými partnery. KP2 Czech Republic je součástí mezinárodní skupiny zaměřující se na zvyšování výkonnosti prodejních ...

Jazyková škola. Jazykové vzděláváním dětí i dospělých: - jednoleté pomaturitní studium jazyků - kurzy pro dospělé odpolední a večerní - jazykové kurzy pro podniky přímo na pracovištích - dětské tábory s výukou angličtiny - vzdělávací kurzy pro veřejnost i pro studenty jako příprava na zkoušky na VŠ - angličtina pro začátečníky - ...

Pořádání jazykových kurzů pro firmy. Nabídka jazyků: - angličtina - němčina - francouzština - španělština - italština - ruština - čeština pro cizince. Typy výuky: - výuka s docházkou českého lektora nebo rodilého mluvčího do firem nebo domů. - kurzy pro veřejnost v malých skupinkách - individuální výuka pro 1–2 ...

Organizujeme obchodní mise, incentivní cesty, obchodní semináře, konference.

Firma prodává hasicí přístroje a zajišťuje školení servisních techniků.