AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Nakladatelství, vydavatelství: - odborné tituly nejen pro developery a investory: - periodikum Project & Property. Nejvýznamější organizátor setkání odborníků z oboru Organizace, pořádání: - konference - odborné kurzy, školení a jiné vzdělávací akce včetně lektorské činnosti.

Kurzy, vzdělávání: - rekvalifikační kurzy - účetnictví, daně, mzdy - kurzy pro soc. pracovníky - počítačové kurzy - vizážista....a další

Služby: - výuka angličtiny - konverzace

Jazyková škola: - angličtina pro děti, dospělé - čeština pro cizince.

Činnost: - služby spojené s řízením firmy a jejím rozvojem - ISO systémy - účetnictví, daně - krizové řízní - kurzy školení SW

Služby - personální poradenství - vyhledávání a výběr pracovníků - tréninky a školení, obchodní dovednosti.

Služby: - podpora lidí se zkušeností s duševním onemocněním - poskytujeme sociální a zdravotní služby za účelem zkvalitnění jejich každodenního života - vzdělávání (odborná i laická veřejnost)

Karlínské centrum pro školáky - doučování - pomáháme dětem s poruchami dysgrafie, dysortografie - logopedie. Adresa: ZŠ a MŠ Lyčkovo nám. 6, Praha Karlín.

Výroba: - bytový textil Prodej, e-shop - látky, látek - látky na patchwork - vlna, vlněné příze - pomůcky, potřeby Kurzy patchworku.

Služby - jazykové kurzy anglického jazyka - skupinové a individuální kurzy pro firmy i veřejnost.

Poradenství, výzkum, služby - sociální výzkum - projektové řízení, příprava, administrace, realizace projektů - školení v oblasti informačních a komunikačních technologií - poradenství v oblasti sociálních inovací.

Služby - kurzy jógy - cvičení, semináře.

Služby: - osobní či skupinové tréninky

Činnost: - kurzy afrického a moderního tance - kurzy kontaktní improvizace - taneční workshopy.

Činnost: - bezpečnost práce - požární ochrana - školení PO, BOZP - koordinátor BOZP na staveništi - revize zdvihacích zařízení, dětských hřišť.

Jazyková škola, výuka: - anglický jazyk - německý jazyk - španělský jazyk - čeština pro cizince. Překladatelské, tlumočnické služby.

Služby - rodinné konstelace individuální a skupinové - transformační koučink a terapie. Kurzy - rekvalifikační kurz KOUČ - Transformační koučink. Další sezení probíhá také na adrese: Zakopaná 11, Branžež.

Služby: - kurzy plavání pro děti, miminka - výuka plavání pro mateřské, základní školy.

Služby - golfové tréninky a kurzy - prodej golfového vybavení - servis golfových holí. Působiště: - adresa: Hotel Čechie, Praha U Sluncové 618/25 .